Reuniuni medicale

Redactie

     Dezbateri si prezentari privind “Comunicare Medic – Pacient” la expoMedika editia a II-a in parteneriat cu Alianta pentru Sanatate din Romania. Invitat special in calitate de vorbitor: Ministrul Sanatatii, Conf.

citeste mai mult
Redactie

     Centrul OncoFort a sarbatorit, vineri 9 martie, 1 an de activitate, an in care a reusit sa adune o echipa multidisciplinara de prestigiu, mentinand serviciile oferite la cel mai inalt standard de performanta medicala. La eveniment au participat medici oncologi-radioterapie si invitati de renume din domeniul oncologiei medicale unde s-au prezentat ultimele noutati ale centrului OncoFort.

citeste mai mult
Redactie

     ExpoMedika in parteneriat cu Societatea Romana de Pediatrie anunta, in data 5 iunie  orele 9.00 - 18.

citeste mai mult
Redactia Saptamana Medicala

                                                                                                                INTRAREA LIBERA !     Astrologie cu Minerva – Sambata 3 martie ora 12.

citeste mai mult
Redactie

     În perioada 16 - 20 mai 2012, în incinta Centrului Internațional de Conferințe Sinaia, Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă - S.R.

citeste mai mult
Redactie

     Societatea Româna Alzheimer organizează în perioada 23 - 25 februarie 2012, la Institutul Național de Statistică București, Conferința Națională Alzheimer, cu tema "Actualități în domeniul demențelor; Demența Alzheimer - problemă majoră de sănătate publică a României".      Conferința Națională Alzheimer abordează o tematică de mare diversitate, propunându-și să realizeze și la această ediție, o manifestare de înalt nivel științific.

citeste mai mult
Redactie

     Societatea Romana de Medicina Nucleara va sustine in cadrul expoMedika 2012, singura conferinta de medicina nucleara din Romania desfasurata in cursul anului 2012, in data de 6 iunie. Conferinta este creditata cu puncte EMC iar accesul este gratuit!

citeste mai mult
Matei Mărcuşanu

Sub egida SOCIETĂȚII ROMÂNE DE PNEUMOLOGIE   PATOLOGIA RESPIRATORIE ÎN PRACTICA MEDICALĂ CURENTĂ Ediția a III-a Simpozion național interdisciplinar 26 - 27 aprilie 2012 Târgu-Jiu   PATOLOGIA RESPIRATORIE ÎN PRACTICA MEDICALĂ CURENTĂ Ediția a III-a Eveniment creditat EMC, 26-27 aprilie 2012, Târgu Jiu   Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, împreună cu Houston NPA anunță organizarea celei de a III-a ediții a Simpozionului Național Interdisciplinar“ Patologia respiratorie în practica medicală curentă”, între 26-27 aprilie 2012 la Hotel Brâncuși din Târgu Jiu (Bulevardul Brâncuși nr 10, Târgu-Jiu, județul Gorj). Evenimentul este organizat sub egida Societății Române de Pneumologie (SRP), fiind integrat în calendarul de activități al SRP pentru anul 2012.

citeste mai mult
Matei Mărcuşanu

A IX-a ediție a HOUSTON FARMA PRACTIC se desfășoară între 24-26 februarie 2012 la Sovata  -Eveniment regional pentru farmaciști și asistenți de farmacie-        Compania de comunicare și organizare evenimente Houston NPA anunță organizarea celei de-a IX-a ediții a evenimentului Farma Practic care se va desfășura în perioada 24-26 februarie 2012, la Hotel Danubius din Sovata, jud. Mureș.

citeste mai mult
Redactie

     Societatea Romana de Cardiologie va sunstine in cadrul expoMedika 2012, timp de o zi intreaga (8 iunie 2012), conferinte specializate, acreditate cu puncte EMC gratuite pentru cadrele specializate.      Prima tematica anuntata este IMAGISTICA BOLILOR VALVULARE (Directori de curs: Conf.

citeste mai mult
  • Pagina:
  • 1

  • 2
Evenimente medicale Evenimente

in luna Septembrie 2018

CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018 CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018

26 Septembrie 2018

In Bucuresti
Iasi-Pediatrics Emergency Medicine Iasi-Pediatrics Emergency Medicine

06 Septembrie 2018

In Iasi
Farma Practic ediția 68, Gura Humorului Farma Practic ediția 68, Gura Humorului

21 Septembrie 2018

In Suceava
Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia

19 Septembrie 2018

In Prahova
Digestive Endoscopy Cluj, 2018 Digestive Endoscopy Cluj, 2018

23 Septembrie 2018

In Cluj
CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta

28 Septembrie 2018

In Constanta