Stiri

Redactie

București, 16.10.2017: După o experiență de aproape 20 ani în diagnosticarea și tratamentul pacientelor cu afecțiuni mamare, Dr.

citeste mai mult
Redactie

In perioada 19-22 octombrie 2017, la Hotel Sport din Poiana Brasov, se desfasoara Congresul Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara (SRCCV 2017), eveniment la care sunt asteptati peste 400 de participanti. Timp de 4 zile, peste 100 de prezentari vor fi sustinute in paralel in 3 sali de 47 de specialisti romani si din strainatate, in cadrul unui program stiintific care promoveaza abordarea multidisciplinara.

citeste mai mult
Redactie

Societatea de Boli Infecțioase și HIV/SIDAși Asociația SOS Drepturile Pacienților demarează o nouă campaniede testare gratuită pentru depistarea Hepatitei C: HEPATITA C. TESTEAZĂ-TE ACUM!

citeste mai mult
Redactie

Incepand cu data de 15 octombrie 2017 Gral Medical a initiat o noua campanie nationala pentru sanatatea tiroidei. Deoarece tiroida reprezinta un organ de echilibru al organismului, orice afectiune poate sa afecteze viata si activitatea de zi cu zi a pacientilor sau mai grav sa debuteze in mod nefericit cancerul de tiroida.

citeste mai mult
Redactie

Farma Practic, ed. 59, 6-8 octombrie 2017, Eforie Nord Este un moment necesar pentru practica medicală din România în care să conștientizăm importanța unei comunicări eficiente în triunghiul relaţional medic-farmacist-pacient.

citeste mai mult
Redactie

8 din 10 femei, ce locuiesc în zonele rurale ale României, nu au efectuat niciodată un control medical al sânilor.* De aceea, în lunile octombrie și noiembrie, peste 1.

citeste mai mult
Redactie

Gestionarea eficientă a neuropatiei diabetice necesită o abordare integrată a persoanelor care se confruntă cu această complicație gravă a diabetului zaharat. Astfel, pe lângă componenta terapeutică, asigurată de o echipă pluridisciplinară de îngrijire, componenta educațională reprezintă un element esențial pentru un control optim al neuropatiei diabetice, spun specialiștii din cadrul Societății de Neuropatie Diabetică – Neurodiab.

citeste mai mult
Redactie

Conferința Națională „Zilele Asociației Române pentru Educația Pediatrică în Medicina de Familie”, ediția a II-a, 29 septembrie – 1 octombrie 2017, Păltiniș În perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2017 a avut loc la Păltiniș cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale „Zilele Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie” (AREPMF), un eveniment dedicat medicilor de familie preocupaţi de îngrijirea medicală a copilului şi adolescentului, eveniment la care au participat peste 250 de medici de familie și pediatri din toată țara. În deschiderea Conferinţei, Dr.

citeste mai mult
Redactie

Cele mai noi informații și progrese în domeniul neuropatiei diabetice și al piciorului diabetic vor fi dezbătute de experți români și internaționali în cadrul celei de-a V-a ediții a  Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic. Evenimentul organizat științific de Societatea de Neuropatie Diabetică va avea loc în perioada 19-21 octombrie 2017, la București.

citeste mai mult
Prof. Univ. Dr. Mirela Manea

Disfuncția sexuală este unul dintre cele mai frecvente simptome ale depresiei, ce poate fi depistat doar în urma unei anamneze corecte, atrage atenția Prof.  Univ.

citeste mai mult
Evenimente medicale Evenimente

in luna Octombrie 2017

CONFERINTA NATIONALA DE CHIRURGIE, Iasi CONFERINTA NATIONALA DE CHIRURGIE, Iasi

04 Octombrie 2017

In Iasi
Congresul Național de Psihiatrie 2017, Sinaia Congresul Național de Psihiatrie 2017, Sinaia

12 Octombrie 2017

In Prahova
PHARMA FORUM BUCURESTI 12 - 13 OCTOMBRIE 2017 PHARMA FORUM BUCURESTI 12 - 13 OCTOMBRIE 2017

12 Octombrie 2017

In Bucuresti
EASAPS 2017 Meeting. Bucharest, Romania EASAPS 2017 Meeting. Bucharest, Romania

05 Octombrie 2017

In Bucuresti