Stiri

Redactie

„Expunerea involuntară la substanțele toxice din mediulînconjurător  provoacă anual 193.000 de decese”, arată un raport publicat în anul 2016 de Organizația Mondială de Sănătate (O.

citeste mai mult
Redactie

Secția va dispune de 26 de locuri și va fi dotată cu o soluție de telemedicină Bugetul pentru renovare și modernizare va fi asigurat prin campania de strângere de fonduri organizată de asociațiile Inima Copiilor și Dăruiește Aripi, iar Fundația Vodafone România va dubla suma colectată. Bugetul total este estimat la 1,3 milioane de euro București, 9 august 2017 – Proiectul modernizării Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți a Spitalului Județean Constanța, care nu a mai fost refăcută din 1968, anul construirii spitalului, marchează momentul de start odată cu demararea lucrărilor de renovare.

citeste mai mult
Redactie

Cu toţii avem prin casă medicamente, unguente, siropuri, dispozitive medicale sau alte produse de îngrijire personală pe care nu le mai folosim, din diverse motive: au expirat (da, medicamentele expiră!), au ambalajele deteriorate sau pur şi simplu nu ne mai sunt necesare (ne-am însănătoşit, am schimbat sau am întrerupt tratamentul).

citeste mai mult
Redactie

Acum e momentul sa ai grija de tine si de ai tai! Mesaj dedicat clientilor de la medicina muncii si pacientilor inscrisi la medicina de familie.

citeste mai mult
Redactie

Asociaţia Distribuitorilor Europeni de Medicamente (ADEM) atrage atenția tuturor factorilor implicați asupra consecințelor lipsei unor medicamente din farmaciile din România, precum și a dezinformării populației cu privire la această situație. ADEM consideră că această situație gravă se datoreză deciziilor politice eronate ale reprezentanților autorităților, și anume cei care au stabilit politicile de prețuri la medicamente.

citeste mai mult
Redactie

Vineri, 27 iulie 2017, in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Dr. Constantin Gorgos – Bucuresti, a avut loc Simpozionul Asociatiei Romana pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie, cu tema: Prioritati ale practicii medicului de Familie.

citeste mai mult
Redactie

•    O persoană din 6 va suferi un accident vascular cerebral (AVC) la un moment dat, pe parcursul vieții •    Peste 60.000 de români suferă anual un AVC, iar 54.

citeste mai mult
Redactie

Gral Medical dezmite afirmatiile, aparute in zona online si a retelelor de socializare, legate de posibila colaborare cu medicul Burnei Gheorghe. Gral Medical nu are in prezent sectie de ortopedie, dotarea sectiilor existente sunt orientate catre chirurgia oncologica, iar tratamentul este tintit catre adulti si nu catre copii.

citeste mai mult
Redactie

Bucureşti, 19 iulie 2017– Printr-o aplicație mobilă integrată, dezvoltată în cadrul proiectului „Connecting for children with autism”, 300 de copii cu autism din București, Ilfov și Suceava vor fi monitorizați în timp real pe durata terapiei și a procesului de recuperare, ceea ce va permite integrarea lor mai ușoară în sistemul educațional. Planificată să se deruleze pe o perioadă de un an, până în iunie 2018, inițiativa a fost lansată de Asociaţia Help Autism, în parteneriat cu Asociaţia de Terapie Comportamentală Aplicată – ATCA şi Asociaţia New Odyssey și este cofinanțată de Fundaţia Vodafone România,cu aproximativ 320.

citeste mai mult
Redactie

Roche România a publicat astăzi primul raport de implicare în comunitate al companiei, în cadrul căruia sunt prezentate proiectele realizate de Roche România în colaborare cu diverși parteneri. În anul 2016, peste 30.

citeste mai mult