INSTITUTUL NATIONAL DE NEUROLOGIE SI BOLI NEUROVASCULARE >

SECTIA CLINICA DE NEUROCHIRURGIE VASCULARA

 • telefon
  Judet: Bucuresti
 • telefon
  Colectiv medical:
  SEF LUCRARI
  Dr. Florin Stefanescu- Medic primar neurochirurgie
  Acad. Prof. Dr. Leon Danaila- Medic primar neurochirurgie
  - Doctor în stiinte medicale
  - Membru al Academiei Române
  Asist.univ. Dr.Corneliu Toader- Medic primar neurochirurgie
  Dr. Lidia Gheorghitescu- Medic primar neurochirurgie
  Dr. Razvan Olteanu- Medic specialist neurochirurgie
  Dr. Daniel Petrescu- Medic primar neurochirurgie
 • telefon
  Servicii:
  tratamentul chirurgical al tumorilor cerebrale, tumorilor intraorbitare, angioamelor cerebrale, afectiunilor vasculare cerebrale, nevralgiei de trigemen, hidrocefaliei, epilepsiei
Comentarii
fam scarlat voinesti
MII DE MULTUMIRI PENTRU PROFESIONALISMUL SI DEVOTAMENTUL DE CARE DATI DOVADA. SUNTETI ADEVARATELE VALORI ALE ACESTEI TARI. DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE SI TOATE VISELE SA DEVINA REALITATE. VA MULTUMIM DIN SUFLET FAM. SCARLAT .
13 Martie 2011, 00:44:09 Scor: 7 Aproba Dezaproba
roxana
Mai multa atentie la rezidentii straini,te privesc de sus si nu meritam asta,noi i-am si ii pregatim. Infirmierele sant cele mai comode.Daca apelam la ele si nu avem insotitor care sa le stimuleze nici nu se uita la tine.stau gramada ca oile la barfa,cafea si tigari,asta le lipseste ca restul si le face bolnavul.Puneti-le la munca caci banul se castiga foarte greu iar ele pleaca din spital cu buzunarele usor umplute,as vrea sa le vad angajate la patron. pt.restul serviciilor numai laude.
05 Aprilie 2011, 10:34:50 Scor: 27 Aproba Dezaproba
mina
atat dr Stefanescu cat si dr Danaila sunt niste \'oameni\' fara inima, daca nu ai bani te\' lucreaza \'la misto,te anunta de \'reusita\' operatiei si ti spune la externare ca nu prea mai ai de trait Asta i au facut tatalui meu ,care in urma reusitei lor a decedat la numai 53 de ani , avand acasa patru copii de crescut .va spun un singur lucru d lor doctori: NIMIC CU RAMANE NEPLATIT AN VIATA! , nici miile de lacrimi ale copiilor unui tata painea lui Dumnezeu. An schimb,jos palaria in fata unui unui Domn doctor ortoped de la Spitalul Colentina, pe nume Negreanu sa i dea bunul Dumnezeu bine, bine ,si numai bine ai doresc din suflet ca mi a salvat mama fara a cere nimik in schimb
11 Ianuarie 2012, 22:33:27 Scor: -2 Aproba Dezaproba
cami
a cerut pretul vietiiAcest individ nu poate fi numit om, darmite medic.In noaptea de 19 dec.2011 a lasat un om sa moara refuzind sa-l opereze desi stia ca aceasta operratie i-ar fi putut salva viata .M-a intrebat daca am bani sa platesc,, pretul vietii'' .I-am spus sa-mi salveze tatal si pina dimineata ii voi aduce banii pe care ii doreste iar el a spus ca atunci cind voi veni cu banii il va salva altfel nu se deranjeaza.Eu am plecat sa ma imprumut la cunostinte fiind o suma foaarte mare.Dimineata la ora 4 cind m-am intors cu,, pretul vietii''', TATA nu mai era .TATA decedase la ora 3.Acest nemernic ,i-a luat viata prin aroganta lui.Nu a intervenit absolut cu nimic .Acest vinzator al diavolului a cerut un pret pentru dreptul la viata .Aveti grija oameni buni sa nu picati pe mina acestui vinzator al diavolului.
25 Ianuarie 2012, 21:14:19 Scor: 12 Aproba Dezaproba
cami
este vorba despre dr.Daniel Petrescu.
26 Ianuarie 2012, 10:19:00 Scor: 8 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Puteti sa ne dati datele dumneavoastra reale (nume, prenume) si ale tatalui dumneavostra ca sa putem solicita explicatii unitatii medicale in cauza? Multumesc.
28 Ianuarie 2012, 14:49:34 Scor: 7 Aproba Dezaproba
COMAN NELU
DOCTORUL RAZVAN OLTEANU IMPREUNA CU DOMNIL ACAD.DOCTOR DANAILA LEON M-AU OPERAT PE CREIER \\\\r\\\\nPE DATA DE 16.06.2011 NU MI-AU CERUT NICI UN BAN ,LA DONNUL DOCTOR DANAILA PE USA CABINETULUI SCRIE URMATOARELE(IN ACEST CABINET CONSULTATIILE SE DAU GRATUIT)LE MULTUMESC PENTRU TOT SUNT NISTE PROFESIONISTI DESAVARSITI,MULTUMESC INTREGII ECHIPE CARE A PARTICIPAT LA OPERATIA MEA SI ANUME DOMNULUI DOCTOR ANESTEZIST POPRSCU NICOLAE SI DEASEMENEA DOMNULUI DOCTOR PAPACOCEA. DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE SI PUTERE DE MUNCA
16 Februarie 2012, 17:50:13 Scor: 35 Aproba Dezaproba
nelu comn
scuze pe anestezist il cheama POPESCU NICOLAE
16 Februarie 2012, 17:52:52 Scor: 4 Aproba Dezaproba
gigi
ACESTI DOCTORI DE LA INSTITUTUL VLAD VOICULESCU ACADEMICIAN DOCTOR DANAILA LEON SI DOCTORULUI OLTEANU RAZVAN NU SUNT CUNOSCUTI SI NIMENI NU LE FACE RECLAMA ,EI POT FACE BINE MULTOR PERSOANE CARE SUFERA DE AFECTIUNI ALE CREIERULUI CAT SI CELOR CARE SUFERA DE EPILEPSIE
16 Februarie 2012, 18:13:06 Scor: 21 Aproba Dezaproba
liliana.bardiganu
vreau sa aflu mai multe informatii despre d nul doctor daniel petrescu si echipa dansului de la sectia de neurochirurgie cerebrala, va multumesc si astept rasp
03 Iunie 2012, 03:15:04 Scor: 7 Aproba Dezaproba
Burlacu Ghiorghi
La ceas aniversar urez d-lui Acad.prof.dr.Danaila sa-i daruiasca bunul Dumnezeu ani multi si sanatosi,atatia cat a daruit si dumnealui miilor de bolnavi ,sa poata fi de folos celor care sunt in suferinta.\\r\\n Cu stima si admiratie,Col.(r) dr.Burlacu Ghiorghi (darabanean si ruda ).\\r\\n Inca odata-LA MULTI,MULTI ANI !
01 Iulie 2012, 08:48:09 Scor: 6 Aproba Dezaproba
Andra TATARU
D-nul Acad. Prof.Dr. Leon DĂNĂILĂ este OMUL CARE INVINGE MOARTEA!Este părintele neurochirurgiei şi al neurochirurgilor!Aşa mi-a fost mie descris şi vă asigur ca nu sunt cuvinte mari!Pe 18 martie 2008, o echipă de îngeri ” mi-au cotrobăit prin cap” şi m-au salvat din ghearele ”d-nei cu coasa”!Prof.dr. Leon Dănăilă, dr. Ştefănescu Florin, dr. Ciocan Liviu şi dr. Popescu au pus mână de la mână şi mi-au făcut rost de nişte ani buni de viaţă!Nu trece zi să nu mă gândesc la mâinile iscusite care mi-au ”cârpit” un nemernic de anevrism instalat confortabil pe nervul meu IV care era direct răspunzător de o pareza ”reuşită” a ochiului meu drept!VĂ MULŢUMESC CĂ EXISTAŢI!COPILUL MEU ARE MAMĂ!Eu sunt omul cu două zile de naştere!Despre primele clipe ale primei zi de naştere nu-mi amintesc, insă ziua în care m-am născut a doua oară va ramane veşnic în memoria mea!VĂ MULŢUMESC DOMNILOR DOCTORI!Este incredibilă clipa în care începi să trăieşti!
02 August 2012, 13:24:12 Scor: 22 Aproba Dezaproba
Andra TATARU
Vreau sa mentionez ca mie nu mi s-a cerut "pretul vietii" de catre niciunul dintre medicii care mi-au daruit o noua viata!Am stat internata 3 saptamani,timp in care ma bucuram pt cei ce invingeau moartea si plangeam pt cei ce erau invinsi!Acolo "se lucreaza" cu materialul clientului si nu ma refer la bani ci la corpul uman!Unii dintre noi nu stim sa scriem corect romaneste dar aruncam cu pietre in acesti OAMENI, nu indivizi, care au ani de scoala mai multi decat avem noi ani de viata!Foarte bine ne sta cand ii invatam noi pe medici cum sa trateze un pacient!La fotbal si la medicina ne pricepem toti !
02 August 2012, 13:41:25 Scor: 25 Aproba Dezaproba
VLADUT LARISA
As vrea decat sa i multumesc dr. Mugurel Radoi-un medic de exceptie, un adevarat profesionist, d nei dr. Daniela Rosu si d nei dr.Rodica Fugaciu!!! Si nu as vrea sa i multumesc si nici sa l mai vad vreodata in viata mea si nici sa l mai recomand la cineva pe DR. RAZVAN OLTEANU!
07 Octombrie 2012, 00:33:38 Scor: -8 Aproba Dezaproba
alex
Vladut Larisa, de ce nu si dr razvan olteanu? Ce s-a intamplat?
10 Decembrie 2012, 10:57:58 Scor: 4 Aproba Dezaproba
Chivoiu Cosmin
Tatal meu este grav bolnav si nu stiu daca sa il duc la Doctorul Petrescu Daniel? Va rog spunetimi ce sa fac sunt disperat
17 Decembrie 2012, 22:52:51 Scor: 0 Aproba Dezaproba
IORDACHE STELA
In seara zilei de 28 noiembrie 2012 l-am gasit pe sotul meu in bucatarie, aproape fara viata.Am chemat ambulanta si mi-au spus ca este in coma si \\\\\\\\\\\\\\\'sa fim tari". Am ajuns la Bucuresti unde un "OM" cu suflet mare Dr. Razvan Olteanu l-a readus la viata. Dupa aproape o luna de spitalizare, este viu si ne bucuram de el. Mii de multumiri doctorului Olteanu, doamnei doctor anestezist Marginenu si intregii echipe. SUNTETI CEI MAI BUNI!
25 Ianuarie 2013, 10:50:46 Scor: 7 Aproba Dezaproba
Larisa Vladut
Acum chiar nu cred ca mai conteaza ceea ce am scris pe 7 oct. Persoana cea mai draga mie a trecut in nefiinta! MAMA insemana pt mine totul, ca pt noi toti de altfel! Regret din tot sufletul ca nu am dus o in strainatate ,poate ar fi fost altul deznodamantul! Pt mine INNBN Bucuresti nu mai exista! Dr. Razvan Olteanu poate este un doctor bun, dar nu a fost si pt mama mea, parerea mea este ca ar trebui sa mai lucreze la relatia medic-pacient la latura umana, ar trebui sa fie mai preocupat de starea pacientilor sai decat de altele.... oamenii vin acolo ca la o ultima speranta si ce primesc in schimb....indiferenta si ignoranta unora ca d-nul dr.Razvan Olteanu!
07 Februarie 2013, 22:49:08 Scor: -6 Aproba Dezaproba
Ionut Chiru
Mama mea a fost trimisa la doctorul Razvan Olteanu in stare foarte grava. Nu mi s-a dat nici o sansa ... doctorul Olteanu a operat-o si acum este inapoi cu noi in familie. Ii sunt profund recunoscator
26 Martie 2013, 20:58:13 Scor: 9 Aproba Dezaproba
tatiana
stimez colectivul de medici din acest spital pt profelinalsmul si omenia lor, cuvintele sant de prisos iar padurea ......e mare.Dumnezeu sa va dea sanatate sa ne puteti ingriji in continuare.
29 Mai 2013, 21:10:06 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Nicoleta
Va rog frumos sa imi dati si mie informatii despre dr. Mugurel Radoi. Mamei i-a fost depistata o tumora pe creier, iar situatia este foarte grava si urmeaza sa fie operata saptamana viitoare.
14 Iunie 2013, 16:01:21 Scor: 4 Aproba Dezaproba
Redactie
Contactati spitalul pentru a afla orarul medicului la Telefon: 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150
14 Iunie 2013, 23:50:30 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Nicoleta
Va multumesc frumos. Insa eu voiam informatii despre cum este dansul ca si medic pentru ca mama va fi operata de dansul. Imi cer scuze ca nu m-am exprimat bine.
15 Iunie 2013, 11:41:59 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Larisa Vladut
D na Nicoleta eu personal nu stiu daca as putea fi obiectiva referitor la ce va intereseaza pe d voastra datorita faptului ca mama mea a murit acolo dar ce pot sa va spun este ca poate dansa are o sansa si nu este atat de grav! mama mea a suferit 4 operatii si s a sfarsit tragic! parerea ma personala e ca daca va permiteti sa o duceti in strainatate! aici prea putini castiga lupta! eu am ales sa o operam aici si credeti ma nu banii au fost problema, am zis ca si noi avem profesionisti si ce am rezolvat? am adus o acasa dupa 6 luni de chin si multa suferinta in cosciug!!! va doresc sa trece ti cu bine prin aceasta incercare!! sanatate!
19 Iunie 2013, 23:21:20 Scor: -6 Aproba Dezaproba
aristotel juganaru
O ECHIPA EXTRAORDINARA
30 Iunie 2013, 18:48:09 Scor: 3 Aproba Dezaproba
ana
medicul petrescu are o pacienta de o luna internata si nu au fost facute nici macar toate investigatiile ,de operatie nu se stie numic
12 Iulie 2013, 15:55:59 Scor: 4 Aproba Dezaproba
Lascu adriana
Mii de multumiri domnului dr Mugurel Radoi... A salvat viata tatalui meu... Si ce credeti? Maine ma duc si eu la dansul :))...domnule dr.... Va iubesc si va doresc toata linistea sufleteasca din lume!!
22 Iulie 2013, 13:02:52 Scor: 3 Aproba Dezaproba
mirela
Si eu am avut-o pe mama internata acolo si pot lauda pe doamna anestezista Fugaciu care isi da interesul pt toti pacientii ,este o femeie nemaipomenita ,un dar de la Dumnezeu pt acest spital ,dar din pacate nu toti medicii sunt ca dansa . am stat mult in spital ,am vazut cu ochii si am auzit multe ,dar cel mai dureros este ca mor foarte multi oameni pt ca nu se da prea mult interesul si nu sunt medicamente si trebuie sa le cumperi ceace nu e corect pt ca multi au muncit ,pensionari si au cotizat la stat si totusi se platesc medicamentele 85% e groaznic si menegerul spitalului nu isi da nici un interes .nu am fost multumita de doctorii care au operat-o pe mama mea ,pt ca aveau opinii diferite si m-au zapacit de nu mai stiam ce sa cred sau ce sa fac si asta datorita banilor ,se dau foarte multi bani la medici si rezultatele sunt catastrofe ,nu spun asta pt ca a decedat mama mea asta e adevarul pt ca asa cum am spus am vazut multe pt ca am stat 8 saptamani in spital si daca se gasea sange poate mai avea o seansa dar....regretele sunt de prisos . depinde si ce are omul ,de soarta fiecaruia dar printre cei mai buni sunt dr.Ciocan Marian ,dr Radoi Mugurel ,dr.Georghitescu Lidia si dr.Stefanescu restul lasa de dorit .Vreau sa multumesc doamnei Fugaciu care a avut grija de mama enorm de mult si sa ramana asa cum este o femeie de sufiet ,si multumesc lui Ciocan pt tot .
12 Septembrie 2013, 11:52:30 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Irina tereza bestman
Echipa de medici a innbn in frunte cu domnul profesor leon danaila domnul dr specialist neurovascular razvan olteanu sunt oameni cu suflet mare in primul rand si cei care miau redat o parte din sanatatea mea si carora le multumesc din toata inima Mult mult respect
19 Octombrie 2013, 09:44:26 Scor: 6 Aproba Dezaproba
Irina tereza bestman
Oameni cu suflete si maini de ingeri pe care Dumnezeu i calauzeste sa faca imposibilul pentru a salva zeci de milioane de vieti.unii comdamna dar oameni buni mai e vorba si de noroc si putin mai multa credinta in tine si in dumnezeu.Dumnezeu sa-i apere si sa i protejeze pe domnul acad,Prof, dr,Leon Danaila marelui neurochirurg RAZVAN OLTEANU plus echipa de medici ,asistente si etc le multumesc si mult respect
22 Octombrie 2013, 11:58:10 Scor: 5 Aproba Dezaproba
gigi iorga
vreau sa multumesc la intreaga echipa , in frunte cu Domnul dr,Leon Danaila. Petrescu Daniel, si Domnului dr ,Stefanescu ,datorita lor m-am nascut a doua oara pe data de 21-12-2005....inca odata le multumesc si sa -le dea D-zeu multa sanatate
08 Decembrie 2013, 13:59:37 Scor: 4 Aproba Dezaproba
bestman irina
La multi ani cu multa sanatate intregii echipe in frunte cu domnul prof, acad,dr LEON DANAILA cu domnul doctor RAZVAN OLTEANU ,doctor Stefan si bineinteles nu in ulltimul rand intregului colectiv de medici ai INNBN .Va respect si va stimez pentru tot ce ati facut pentru mine. LA MULTI ANI.
31 Decembrie 2013, 11:45:57 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Dana Dumitrescu
Oameni buni, pt rezolvarea anevrismelor si nu numai , exista metoda prin embolizare, fara sa-ti mai sparga teasta, dr Dima Stefanita, care face angiografiile, este printre putinii din tara specializat in astfel de interventii, cititi pe net ! \\r\\nSotul meu a fost internat la spitalul Obregia, sectia neurochirurgie pe 30 noiembrie 2013, in urma unui accident vascular hemoragic. Medicul de garda, care a devenit si curant, asa este regula, l-a tratat cu o nesimtire si nepasare care l-ar fii putut costa viata. Asta este conduita! o perfuzie, pe mana asistentelor si bineinteles a insotitorilor care sa aiba grija de pacient, daca are zile traieste, daca nu, nu! \\r\\nMarele noroc a fost cu dr Radoi Mugurel care l-a monitorizat din umbra( nu putea altfel ca nu se internase in garda lui) si mi-a sugerat ca trebuie facuta o angiografie ca sa descoperim cauza sangerarii si sa o eliminam, logic de altfel! Trecusera deja 5 zile de la internare, statea de sanatate se inrautatea de la zi la zi si pe celebrul doctor nu l-a interesa deloc, de fapt nu l-am vazut la fata decat o data dupa seara internarii. Hemipareza pe partea stanga se instalase deja, starea de somnolenta era din ce in ce mai elocventa.Cu mari interventii am reusit sa ajunga sa-i faca o angiografie dr Dima Stefanita, sa-i dea Dzeu sanatate, si apoi cu interventii mari sa-l mut la un spital privat pt embolizare.Totul a decurs f bine, intr-o luna sotul meu a fost pe picioare, recuperat.\\r\\nMentionez, goana dupa pacienti si obsructionarea accesului la medicii specializati in strainatate, este inumana, nu are legatura cu juramantul facut.\\r\\nCititi despre minunile facute de dr Dima Stefanita, este un profesionist!
17 Ianuarie 2014, 00:21:47 Scor: 5 Aproba Dezaproba
mihaela
Multumita dr. Radoi Mugurel si dr. Stefanescu sora mea este in viata!
24 Ianuarie 2014, 12:24:08 Scor: 5 Aproba Dezaproba
Danut
Multumesc domnului profesor si echipei dumnealui pentru ca a avut grija de mine .Am fost operat de anevrism in anul 2003.Va multumesc.
03 Februarie 2014, 21:50:17 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Adrian si Liliana Chivu
Noi am fost operati amandoi de dl. Prof. Danaila si de dr. Stefanescu , sotia in 1989 si in 1995 de neurinom de acustic si eu in 1997 de iernie de disc, si slava Domnului ne simtim bine. Si pe aceasta cale tin sa le multumesc si sa la doresc multa sanatate. Col(rz) Adrian Chivu -Galati
09 Februarie 2014, 08:09:54 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Cătălin
Buna ziua Cum obtin o consultatie la doctorul Leon Dănăilă ? si unde anume consulta ? are cabinet privat ? Va multumesc
05 Mai 2014, 20:07:12 Scor: 10 Aproba Dezaproba
Priseceanu mihaela
Tatal meu a facut accident vascular cu hemoragie . Va tog un dr fff bun vreau si eu( dr neurolog in Bucuresti)
30 Mai 2014, 20:07:52 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Redactie
Toti medicii de la acest spital sunt foarte buni. Mergeti cu incredere.
30 Mai 2014, 23:31:07 Scor: 2 Aproba Dezaproba
DORA PALASAN
LA MULTI ANI DOMNULE ACADEMICIAN DANAILA !
02 Iulie 2014, 00:08:29 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Ramona
Tatal meu a fost internat de curand in INNBN,dupa un AVC (hematom), ca pacient al dlui doctor Ciocan. Timp de doua saptamani, dl doctor a avut o atitudine foarte optimista, incurajandu-l permanent pe tatal meu,dar si pe noi, familia sa, explicandu-ne cu rabdare raspunsurile la intrebarile noastre zilnice. Facand o comparatie cu ceilalti medici, dl doctor Ciocan se remarca prin faptul ca isi viziteaza pacientii de cateva ori pe zi, chiar si in weekend cand nu era de garda. Acest lucru este uimitor si de apreciat, si aduce o caldura noua si lumina in sufletul pacientilor sai si al familiilor lor, intr-un spital in care te poti demoraliza usor. Ii multumim domnului doctor pentru modul sau profund uman de a fi si ii dorim sa fie sanatos si mereu inspirat in tot ce face!
03 Iulie 2014, 23:08:03 Scor: 5 Aproba Dezaproba
Gherghina
Problema de sanatate nu este a mea,ci a fiului meu care are varsta de 33 de ani si in luna martie 2014 treptat-treptat a inceput sa slabeasca,sa numai aibe putere sa urce scari,nici sa-si tina bebelusul de cateva luni in brate,desi,trebuia sa mearga la lucru,caci din salariul lui supravietuiau toti trei (el,nora si bebelusul)eu i-am ajutat si ii voi ajuta cat pot,dar in limita posibilitatilor mele.Am consultat un neurolog exact in momentul cand fiul meu nu mai putea merge la lucru,isi tara picioarele si le simtea amortite.\r\nA fost internat si i-a fost pus diagn.de Polineuropatie periferica.La scurt timp a fost externat danduu-i-se tratament precum Alanerv si Milgama,insa nu s-a simtit sub nicio forma mai bine,dinpotriva a slabit si mai rau si in momentul de fata pe langa picioarele amortite,scheletice si fara putere,acum ii sunt amortite si mainile si il doare si coloana vertebrala in zona mijlocului.Concediu medical a avut in total 16 zile cu spitalizare si dupa spitelizare,trebuind sa mearga din nou la lucru,unde are de ridicat obiecte grele,trece din jumatate in jumatate de ora dintr-o secti cu o temperatura extrem de ridicata intr-o secti cu o temperatura extrem de scazuta.Am mers din nou la medic,insa biletul de trimitere a fost de data aceasta pentru policlinica.Doamna doctor neurolog s-a inspaimantat cand a vazut cat este de inalt (197 cm.) si de slab (64 kg.) plus cat de greu isi misca picioarele.Cand a aflat si faptul ca a mers la lucru in halul acesta si de conditiile in care lucreaza nu a putut sa ne spuna ca trebuie sa facem cat mai repede un RMN si un CT-craniu.Maine mergem si facem aceste invesigatii contra/cost pentru ca altfel ne-a programat tocmai in luna septembrie,acum aflandu-ne la sfarsitul lunii iulie.Diagn.pus acum de d-na doctor este de Parapareza spasica sechelara,pana se va putea pronunta in urma invesigatiilor ce le vom face. Astazi,am reusit sa discut cu un prieten care este medic dar pe alta specialitate si mi-a sugerat sa-l duc pe fiul meu la Dl.Prof.Univ.Dr.Danaila Leon la INNBN.Buc. Noi locuim in Slatina si nu as vrea sa intampin oprelisti in consultatia fiului meu,caci este greu deplasabil.El nu-si mai poate folosi puterea si picioarele decat pentru maxim cativa metri.Sunt disperata,mi-e teama sa nu fie ceva extrem de grav,care sa-i puna in pericol viata.Voi merge cu el unde trebuie,dar sa stiu unde trebuie,pentru ca nu avem posibilitati financiare de mers in afara tarii.Acum asteptam investgatiile si sa vedem ce ne spune si D-na doctor la care am mers ultima data si i-a prescris invesigatiile. Primul medic care l-a vazut in luna martie nu i-a prescris decat acea reteta care nu a fost suficient sa-l ajute.Voi suna la INNBN Buc.sa vedem daca dl.Dr.Danaila ne poate primi intr-un timp cat mai scurt posibil pentru ca starea de sanatate a fiului meu sa nu se agraveze si mai mult,apoi toata lumea sa ne spuna: "ati venit prea tarziu..." Daca doriti sa-mi transmiteti ceva dupa tot ce v-am istorisit,va rog mult s-o faceti!Va multumesc!
28 Iulie 2014, 15:00:50 Scor: 5 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Sunati urgent la Institutul INNBN la tel. 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150 si cereti sa fiti programata la consultatie la Dr. Danaila Leon sau oricare alt medic din echipa acestuia.
28 Iulie 2014, 23:19:47 Scor: 5 Aproba Dezaproba
madalina ianache
as vrea sa stiu cum pot programa o consultatie cu domnul dr. danaila leon sau cu domnul dr. petrescu daniel pt. bunica mea care a fost operata de dansii in anul 2006.eu am incercat de nenumarate ori sa telefonez dar fara rezultat,as vrea sa precizez ca eu sun din italia.va multumesc si astept raspunsul vostru
12 August 2014, 16:26:48 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Incercati si la tel. 021. 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150. Sanatate!
13 August 2014, 13:48:02 Scor: 3 Aproba Dezaproba
neculache nela
am fost operata in anul 1993 de dl prof LEON DANAILA de neurinom de acustic.Multumesc din suflet d lui prof. ptr rabdarea si profesionalimul de care a dat dovada .Multumesc intregului colectiv de cadre medicale care au luat parte la operatia mea d nul dr STEFANESCU d nei dr GEORGITESCU....Multumesc bunului D ZEU ca traiesc si ma simt bine.Aveam 30 de ani in ziua cand am fost operata.Acum am 51.Tatal meu a fost operat in anul 1989 tot de d nul prof DANAILA si tot cu acelasi diagnostic.Are 25 de ani de la nefericitul eveniment.Traieste si astazi si de curand a implinit 77 de ani.Multumim din suflet tuturor si uram multa sanatate si multa putere de munca.Salutari de la GALATI cu respect pentru tot ce ati facut pentru noi.
30 Octombrie 2014, 22:09:26 Scor: 4 Aproba Dezaproba
CARMEN
Eu personal ii multumesc din toata inima domnului doctor Razvan Olteanu si ii voi fi toata viata recunoscatoare pentru ca mi-a redat copilul sanatos si ce este mai important mi l-a redat fara nicio trauma.mi -a redat-o perfect refacuta dupa o tumora la creier.Nu este adevarat ca este indiferent si ignorant.Este un OM cu suflet mare,un profesionist care cred ca ar putea sa profeseze cu succes in orice clinica din strainatate si cu toate astea este aici .Multumesc domnule doctor pentru profesionalismul dvs.,multumesc ca ati facut ca in aceasta vara sa simt ca , copilul meu s-a nascut a doua ora.Multumesc! Oricum cuvintele sunt de prisos....Multumesc si Dumnezeu sa va dea multa sanatate si putere in continuare
13 Noiembrie 2014, 14:31:35 Scor: 11 Aproba Dezaproba
Maria Ionescu
Sotul meu a ajuns de urgenta la doctorul Olteanu cu hemoragie cerebrala data de un anevrism cerebral rupt. A fost operat cu succes si dupa doua saptamani este acasa si se simte foarte bine. II MULTUMIM DIN SUFLET!
04 Decembrie 2014, 23:54:04 Scor: 9 Aproba Dezaproba
romeo mocanu
vorbiti prostii am fost operat de prof dr danaila si dr stefanescu + echipa in 2004 nu mi-a cerut nimeni nici un ban si am fost ingrijit de nota 10 merg anual la control si primesc aceeasi primire calda de la brancardieri pana la doctori.mocanu romeo operat adenom hipofizar 22.01.2004,operatie ff. grea
17 Decembrie 2014, 21:27:52 Scor: 5 Aproba Dezaproba
Zaharia George
Eu am fost operat de domnul profesor Stefanescu Florin si ii multumesc ca acum traiesc. Un om extraordinar cu toata echipa de medici din acest spital. Va multumesc mult de tot si Dumnezeu sa va dea sanatate !
07 Ianuarie 2015, 07:06:14 Scor: 2 Aproba Dezaproba
nela
sotul meu in varsta de 48 de ani a fost diagnosticat cu schwannom de vestibular ureche dreapta. as dori sa aflu de la dn. prof. leon danaila daca aceasta tumora de teaca nervoasa distal in CAI stang[ram acustic si vestibular inferior din VIII stang] se poate opera in romania si daca da ce sanse de reusita sunt si ce riscuri implica aceasta operatie
17 Ianuarie 2015, 15:05:23 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Va sugerez sa sunati la spital si sa solicitati o consultatie la Prof. Dr. Leon Danaila la tel. 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150
17 Ianuarie 2015, 17:49:50 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Lungu Angelica
Multumin dc. Toder Corneliu si Stroie pentru tot ce a facut pentru baiatul nostru care astazi este in viata datorita lor,Iulian este acum bine a inceput sa mearga pe picioarele lui ,a fost operat pe 21 dec 2014.Domni doctori a facut o minune ca este in viata sa le de-a dumnezeu sanatate multa si tot ce e mai bun pentru ei .Miii de multumiri de la Iulia Lungu din Dorohoi
21 Ianuarie 2015, 13:22:58 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Lungu Angelica
Multumin dc. Toder Corneliu si Stroie pentru tot ce a facut pentru baiatul nostru care astazi este in viata datorita lor,Iulian este acum bine a inceput sa mearga pe picioarele lui ,a fost operat pe 21 dec 2014.Domni doctori a facut o minune ca este in viata sa le de-a dumnezeu sanatate multa si tot ce e mai bun pentru ei .Miii de multumiri de la Iulia Lungu din Dorohoi,care a fost operat de anevrism.
21 Ianuarie 2015, 13:25:18 Scor: 3 Aproba Dezaproba
AMELIA
Norocosi cei multumiti. Noi suntem in investigatii si deja stim ca mita se da pe fata, unii pacienti sunt tratati inuman. Rusine. Nu se poate aborda o asistenta ca e cu nervii la pamant, mai rau ca bolnavii. Aici, banii vorbesc. Va rog nu ma contraziceti. Am o ruda in spital si sunt pe punctul de a ma duce acolo cu televiziunea. Asa o fi in Romania, si cu bune, si cu rele.
07 Februarie 2015, 21:58:40 Scor: 4 Aproba Dezaproba
valeria
tot respectul d-nei doctor Fugaciu,un om deosebit ,cu caracter,iar in privinta asistentelor vai de capul nostru cand ajungi la ruda internata se strang ca furnicile iar daca dai de 10 ori ori si nu dai o data s-a terminat cu prietenia, mai grav ca si unele infirmiere se comporta jalnic cu noi rudele, ma gandesc ce se intampla cu pacientii cand plecam noi si raman in grija lor...........
28 Februarie 2015, 23:08:17 Scor: 5 Aproba Dezaproba
Alina
Buna ziua, as dori sa adresez o intrebare (daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ce este de facut)...acum aprox. 1 luna, un prieten in varsa de 27 de ani a fost gasit in casa sa intoxicat cu dioxid de carbon de la sursa de incalzire.A fost imediat internat in spital la ATI, in coma, conectat la aparate pt a respira. Dupa aprox 2 sapt. a inceput sa respire singur, a deschis ochii si chiar reactioneaza la stimuli mecanici la nivelul membrelor inferioare, insa medicii sunt f rezervati referitor la ceea ce va urma.Momentan este in stare vegetativa cu leziuni pe creier.Intrebarea pe care doresc sa o adresez echipei dvs de medici este daca considerati ca se poate face ceva pt acest tanar, ma refer la o interventie chirurgicala, sau daca ar putea fi deranjat d-nul dr. Danaila pt a studia dosarul medical.Va multumesc anticipat.
04 Aprilie 2015, 20:11:30 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Elena Balas
Dragilor, colectivul de la IBCV este extraordinar, datorita lor sotul meu este acasa alaturi de noi.Medicii sunt de exceptie.Toata stima si recunostinta pentru tot ce se intampla acolo, profesionalism la cote inalte .Respect .....
15 Aprilie 2015, 23:54:43 Scor: 2 Aproba Dezaproba
zaharia alina maria
Buna ziua asi dori sa va intreb si eu daca ma pot opera de Boala sinucigasilor si anume Nevralgia de trigemeni deoarece nu mai rezist sufar de aceasta boala de la varsta de17ani si am 29 doi copii Nu stiu daca mai stie cineva sau care simte pe pielea lui ce inseamna sa traiasca zi de zi cu infernul sub picioare In anul 2010 am luat23de tablete de diazepam sa nu mai simt durerile groaznice si am vrut sa imi inchei socotelile cu viata si imi e fricasa nu cad iar in gandurile acelea negre Acum sunt sub tratament dar ca deobicei fara rezultat doar de ameliorare am facut o gramada de investigatii si degeaba Asi vreA sa stiu daca Domnul Dr prof Danaila poata sami zica daca voi scapa de aceasta boala prin interventie chirurgicala voi scapa din acest infern care sunt riscurile si cat ma costa si cei mai important daca boala va recidiva dupa ani si ani Va implor domnule dr raspundetimi prin sms aici nu am bai sa ajung la o consultatie la dvs va multumescZaharia AlinaMaria buzau 0748374379
25 Aprilie 2015, 14:52:24 Scor: 2 Aproba Dezaproba
zaharia alina maria
Am vrut sa zi ca nu am bani sa ajung la dvs sa fac o consultatie traiesc din alocatia la copii de84lei locuiesc cu chirie la stat am trimis sms peste tot despre chinul prin care trec dar nimeni nu ma ia in seama dar de ce nu stiu va rog sa ma sunati va implor ajutati-ma
25 Aprilie 2015, 20:13:02 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Daniela Ganea
In urma unui examen RMN am primit diagnostic de " chist arahnoidian fronto-temporal stang"cu dimensiuni de 29/ 39/59mm........ce ar trebui sa fac in aeasta situatie si cum as putea sa primesc o programara la dl profesor??
11 Mai 2015, 10:30:44 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Sunati la spital la tel. 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150 si solicitati programare la Dl Profesor sau alt medic disponibil de la sectia de neurochirurgie vasculara.
11 Mai 2015, 19:33:34 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Mihaela
Buna ziua!domnul prof.Danaila opereaza si tumori pe coloana?acum 3 ani a operat o pe mama mea pe creier si i-a salvat viata.Acum,tatal meu are metastaza la coloana si nici un doctor nu se baga sa il opereze pt ca au zis ca este o operatie foarte complicata.
21 Mai 2015, 13:29:47 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Pentru aceasta informatie sunati la spital la tel. 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150
21 Mai 2015, 14:37:18 Scor: 2 Aproba Dezaproba
zaharia alina maria
In primul rand ptr ziua de astazi ii multumesc Lui Dumnezeu si Sf Vineri si in al doilea rand mii de multumiri si urari de bn si sanatate doamnei dr Schobel ca datorita dumneaei Joi ora 9 a m. voi ajunge la Domnul Dr.Danaila in mainile caruia imi voi incredinta viata fara frica ci doar cu speranta ca ma va scapa din infernul in care traiesc de la varsta de 17 ani pana in ziua de azi .Acum daca imi permiteti am sa va scriu sms pe care au zis cei doi copii ai mei sa il transmit Domnului Dr."" Mami te rugam cand ajungi la dr Danaila spunei cai multumim si ca il iubim mult ca te face bine " Nu sunt fetite si nici mari de ani ( 7 si 8 ani) dar realizeaza prin ce trec deoarece vad ochii lor si credeti - ma ii doare si plang odata cu mn .Tot ce imi doresc vreau sa duc o viata normala si sa fac lucruri normale pe care acum imi este frica sa le fac .Va multumesc din suflet si scuzati - mi exprimarile gresite Sanatate multa
22 Mai 2015, 13:17:47 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Valentina
Vă rog să-mi spuneți adresa unde oferă domnul doctor Dănăilă consultațiile gratuite și eventual dacă trebuie sau nu programare și dacă da, care ar fi numărul de telefon unde aș putea să mă programez. Nu sunt din București și nu aș vrea să vin fără să fiu sigură că îl găsesc pe dumnealui. Consultațiile sunt zilnice? Puteți să-mi spuneți dacă luni, 1.06.2015, îl voi putea găsi la cabinet? (dacă nu are deja programată vreo plecare în străinătate sau altceva)\r\nVă mulțumesc din suflet!\r\nCu mult respect, Valentina
28 Mai 2015, 20:13:30 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Alexandra
Si eu as vrea sa stiu care e programul domnului doctor Danaila si cat ar costa consultatia, daca se poate va rog.
28 Iunie 2015, 15:38:00 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Trebuie sa sunati la spital, tel. 021 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150
28 Iunie 2015, 15:44:36 Scor: 4 Aproba Dezaproba
Veronica
In urma unui accident vascular a fost obturata vena centrala a retinei pierzand totodata si vederea la ochiul drept. In prezent, dupa ce am facut mai multe sedinte de fotocoagulare, mi s-a spus ca nu se mai poate interveni oftalmologic, deoarece hemoragia pe retina fiind mare, formatiunile de "neovase" care se formeaza nu mai sunt vizibile.Mi s-a recomandat tratament la neurolog. Vreau sa il rog pe dl. profesor dr. Leon Danaila sa aiba bunavointa sa-mi spuna daca acest caz ar putea face obiectul unui tratament in spitalul dumneavoastra si daca pot beneficia de o consultatie, nefiind din Bucuresti. Cu multumiri.
08 Iulie 2015, 09:59:59 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Cred ca trebuie sa sunati la spital la Telefon: 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150 si sa solicitati o programare la consult. Nu cred ca se poate face o decizie pe nevazute.
08 Iulie 2015, 11:02:04 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Somesan Emilia
buna ziua....imi cer scuze pentru deranj dar doresc sa intru in contact cu medicul Leon Danaila....imi puteti da un numar de telefon, va rog frumos.....doresc o programare pentru nepotul meu care este in stare foarte grava.....
09 Iulie 2015, 12:22:52 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Cred ca trebuie sa sunati la spital la Telefon: 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150 si sa solicitati o programare la consult. Nu cred ca se poate face o apreciere corecta pe nevazute.
09 Iulie 2015, 13:04:56 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Miha
Cat costa o consultatie la Dl Prof leon Danaila ? Ne trebuie trimitere de la medicul de familie ?
11 Iulie 2015, 14:11:53 Scor: 2 Aproba Dezaproba
PEICU STOICA
Buna ziua, ma numesc Peicu Stoica Florina Lacramioara din Jud Constanta Com Cumpana am 40 ani inpliniti pe 11.07.2015 am ragamintea la dv sa ma programati la o consultaie la dr Leon Danila de oarece am dureri de cap de ani de zile, am facut demersuri in a obtine un diagnostic dar nu sa finalizat cu nici un rezultat, doar bani cheltuiti...... in continuare merg la farmacie si iau tot felu de capsule ptr a ma lasa durerea, care cate-o data este insotita de stari de vom. Astept raspuns cat mai repede daca se poate .\r\n VA MULTUMESC!
12 Iulie 2015, 16:28:27 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Pentru consultatii va rog sa sunati la spital pentru programare la tel. 021 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150
12 Iulie 2015, 16:50:19 Scor: 2 Aproba Dezaproba
zaharia alina maria
buna seara ma numesc zaharia alina maria si mam hotarat sa va comunic ca am 2 sapt decand ma operat domnul profesor Danaila dr Olteanu de BOALA ACEEA ORIBILA NEVRALGIA DE TRIGEMENI ptr mai multe detalii sunatima 0748274379 II IUBESC SI II RESPECT PE ACESTI MINUNATI OAMENI mau scos din infern MULTA SANATATE LE DORESC SI PROSPER IN TOATE
15 Iulie 2015, 21:22:05 Scor: 5 Aproba Dezaproba
Marius
Buna seara! Sotia mea este internata de 2 zile la Spitalul Judetean din Suceava (tromboza sanguina cerebrala) nu poate vorbi si mana dreapta paralizata,are 30 de ani a nascut acum 2 saptamani.Sunt disperat,nustiu ce sa mai fac,ce sa mai cred,daca se va mai face bine.Mai avem 2 copii,un baiat de 8 ani si o fetita de 4.Sper sa ma ajute si pe mine cineva!A nascut o fetita,are 2 saptamani.Vreau ca sotia mea sa se faca bine sa se intoarca acasa.Io deja nu am dormit 2 nopti,nu imi ramane decat sa astept sa sper ca se va face bine. Va multumesc!
15 Iulie 2015, 22:49:07 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Ruben
Buna ziua!As dori daca se poate ca intrebarea mea sa ajunga la domnul profesor leon danaila.O pacienta de 23 ani,diagnosticata cu hemangioblastom celular stadiul G2 si operata cu excizie in totalitate a formatiunii tumorale,ar avea nevoie si de radioterapie ?Mentionez ca formatiunea tumorala a fost localizata in fosa posterioara si in vecinatatea ventriculului IV si a fost excizata in urma cu 2 luni.Este necesara sau nu si radiotetapia postoperator,in conditiile in care rezultatul anatomopatologic a confirmat caracterul benign al tumorii?
29 Iulie 2015, 00:42:35 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Pentru o asemenea informatie va sugeram sa va programati la consult la un oncolog la care sa mergeti cu toata documentatia medicala pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza.
29 Iulie 2015, 11:42:54 Scor: 2 Aproba Dezaproba
POPA IULIAN-ROBERTO
Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum pot obtine o programare la dl. prof.Leon Danaila pentru a o consulta pe mama mea. Multumesc.
05 August 2015, 13:09:25 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Marinoiu Doina
Buna ziua, doresc o programare la Domnul profesor Leon Danaila. Va rog sa imi spuneti cum pot face programarea si adresa clinicii unde are consultatii. Am incercat la un numar de telefon afisat pe site si nu raspunde nimeni. Va multumesc pentru amabilitate.
05 August 2015, 13:35:33 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Adrian
Buna ziua oameni buni; din toata tara ! Am primit in aceasta zi un mesaj foarte frumos pe care trebuie cu totii sa il citim cu luare-aminte si recunostinta. Din presa; mass media. Este mesajul unui luptator si invingator; un tanar de 27 de ani; pe nume Bonciu Adrian; din Macin judetul Tulcea; care in anul 2006 a fost operat de domnul doctor Leon Danaila. Este povestea a doi eroi; care intalnindu-se; au savarsit o isparava minunata: Viata! Cuvintele lui Adrian; pline de recunostinta pentru domnul doctor; spun totul: I-am cerut lui Dumnezeu să fiu puternic si Dumnezeu mi-a dat greutati; care mau calit si pe care sa le inving. I-am cerut să-mi dea înţelepciune si Dumnezeu mi-a dat o grămadă de probleme să le rezolv. I-am cerut prosperitate si Dumnezeu mi-a dat o forţă şi un creier cucedător să muncesc. I-am cerut curaj si Dumnezeu mi-a dat situaţii periculoase prin care să trec. I-am cerut răbdare si Dumnezeu m-a pus în situaţii în care eram obligat să aştept. I-am cerut iubire si Dumnezeu mi-a trimis semeni cu probleme pe care să-i ajut. I-am cerut favoruri si Dumnezeu mi-a dat oportunităţi. N-am primit nimic din ce am cerut de la Dumnezeu dar am primit tot ce aveam nevoie. Un Acad. Prof. Dr. Leon Danaila! Dumnealui m-a operat pe mine; acum noua ani. in anul 2006 in premiera mondiala. De cand sunt operat la craniu. Si aici am fost invitat la TVR.1 sa-i inmanez un trofeu un simbol din partea mea. Pentru curaj si prosperitate. De asta am ales sa traiesc demn si frumos. Am ales ceea ce e mai frumos si bun pentru mine in ziua de astazi. Realitatea e mult prea dura; atunci cand dai de greu. Visele se spulbera aproape instantaneu; pentru o viata mai modesta. Si plina de civilizatie. Sarumana domnule doctor; ma numesc Bonciu Adrian din Orasu Macin din Judetu Tulcea. (In poza de mai jos; la reintalnirea celor doi eroi; in cadrul emisiunii Pretuieste Viata; TVR.1)
06 August 2015, 10:03:53 Scor: 10 Aproba Dezaproba
Frasineanu Atita
Am fost la domnul profesor Danaila,consultatia este gratuita si nu accepta bani,este un om de exceptie al acestei tari un profesionat adevarat de o modestie rara.Va dorim multa sananate si ani multi sa ne puteti ajuta si poate va mediatizeaza cineva mai mult sa mai vada si poporul acesta amarat si valori adevarate sa dati exemlu tineretului cum se face adevarata profesie
13 August 2015, 13:01:07 Scor: 7 Aproba Dezaproba
Mihaila Roxana
SUNT MEDICI MULT CU VALOARE IMENSA...! DACA AI NOROCUL SA -I CUNOSTI SI FERICIREA SA FII PE MAINILE DUMNEALOR ,PRIN NOROCUL DAT DE VIATA ! DIN NEFERICIRE,A TREBUIT SA MA OPEREZ DE HDL.-HERNIE DE DISC - ,LA RISC....PT.O FATA ! AM AVUT FERICIREA DE AM PUTUT SA AJUNG LA DOMNUL DOCTOR LEON - O PERSOANA SI UN OM CUM RAR INTALNESTI ! DOMNUL ACADEMICIAN PROFESOR DOCTOR... RAR SE MAI INTALNESC IN ZILELE NOASTRE ASTFEL DE OAMENI ! CU SUFLET DEOSEBIT ,INTOTDEAUNA !\r\nVA MULTUMESC,DOMNULE ACADEMICIAN LEON DANAILA ,CA NE AJUTATI ATAT DE MULT !\r\nTOTI VA IUBIM, CARE AVEM ONOAREA SA VA CUNOASTEM !\r\nSI...INCA MULTUMIRI SI DOMNULUI DOCTOR OLTEANU RAZVAN , UN ALT MARE DOMN DOCTOR,CARE A FOST EXTRAORDINAR PROFESIONIST, SI CA OM SI CA DOCTOR !\r\nMI -A ADUS \' ZAMBETUL \' INAPOI ! \r\nMULTUMESC DIN NOU ! SI ZILE FERICITE !
26 August 2015, 07:54:21 Scor: 5 Aproba Dezaproba
Mihaila Roxana
SCUZE DE BARE SI ALTE GRESELI ! NU STIU DE CE IMI IESE ASA....!
26 August 2015, 08:01:46 Scor: 3 Aproba Dezaproba
ELLA
Sunt oameni cu O, inainte a fi medici. To respectul meu!
26 August 2015, 15:52:46 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Mona
"Norocosi cei multumiti"Timp de 8 luni a fost un calvar pentru un neam intreg..Se spune ca medicina a avansat (probabil) dar metodele sunt aceleasi avand in vedere ca pacientul este "ghinionist".8 luni in care ni s-au dat sperante, am fost ASIGURATI cu totii ca s-a facut tot ce s-a putut si totul este sub control.Dar a venit si ziua cea nenorocita in care l-am pierdut pe fiul, sotul, fratele, tatal, unchiul drag in urma celor 6 interventii de cavernom.Daca erau atat de buni de ce nu s-a putut rezolva tot de la prima operatie sau a doua?? eii bine..nu s-a putut...astfel incat s-a ajuns la a6-a interventie si cu toate acestea noi tot eram asigurati ca el isi va reveni.Atata suferinta, atata chin, atata cheltuiala, atata rabdare si asteptare, ca pana la urma corpul sau sa cedeze si sa intre in mormant de tanar. In incheiere, vreau sa adresez o intrebare: Domnilor doctori,la internare va ganditi la pacient? sau va ganditi doar la marirea averii dvs. ?
26 August 2015, 21:09:56 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Gaby
Cunosc pe cineva care umbllă din medic la medic și nu găsește răspunsul .\r\nAre următoarele simtome : Ameteli mari ,mana si piciorul stang nu le poate coordona ,convulsii , pierderea fortei musculare ,are colesterol mare si tgp la fel. \r\nMă puteți ajuta să găsesc boala ?
01 Septembrie 2015, 18:39:33 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Va sugerez sa mergeti la un medic internist cu experienta.
01 Septembrie 2015, 19:19:58 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Adriana
Asi dori si eu nr de telefon al domnului doctor Danaila pt fetita mea de 11 ani care a fost diacnosticata cu crize de epilepsie,dar le face si sub tratament .
02 Septembrie 2015, 21:20:45 Scor: 4 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Telefon: 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150 Dar cred ca problema fetitei este de competenta unui medic de neurologie infantila
06 Septembrie 2015, 22:45:27 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Adriana
Multumesc pt raspuns dar am ajuns si la domnul profesor
07 Septembrie 2015, 23:12:07 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Botezatu Georgiana
buna ziua, am nascut acum 3 luni un baietel care din timpul sarcini pe la 7 luni mia sp ca are hidrocefalie moderata. am nascut si am ajuns la spitalul de copii louis turcanu din timisoara, aici mi-au sp ca pe langa ce stiam eu ca are, au spus ca mai are si agenezia corp calos, care nu i sar fi format din timpul sarcini. si ca pe parcurs va face convulsi si va fi o leguma asa mi-au spus cei de la timisoara. nu stiu ce sa cred. daca e adevarat sau nu. as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta si daca se poate face ceva, ca copilasul meu sa se vindece si sa fie un copil normal.. va rog din suflet. AJUTATIMI COPILASUL. va rog din tot sufletu.
09 Septembrie 2015, 16:59:57 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Contactati telefonic spitalul / sectia neurochirurgie la Telefon: 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150
09 Septembrie 2015, 21:08:28 Scor: 2 Aproba Dezaproba
iulia
Am un bebe de 4 luni care este diagnosticat cu microcefalie.in urma RMN,se vede ca creierul ar fi atrofiat.Suntem de 3 saptamani internati in spital la Sibiu,am venit aici cu convulsii.credeti ca ne poate ajuta cu ceva domnul doctor Danaila? Va multumesc
14 Septembrie 2015, 11:03:36 Scor: 3 Aproba Dezaproba
laura
Buna ziua, doresc si eu o programare la domnul profesor doctor Leon! Eu sunt din Vâlcea, dacă merg la dansul acolo de dimineața , exista posibilitatea ca dansul sa fie intr o operație si sa nu ma poată primi? Eu vin cu cineva operat deja p creier si țin neaparat sa vadă pacienta domnul\r\nDoctor ! Mulțumesc frumos !
30 Septembrie 2015, 17:30:58 Scor: 1 Aproba Dezaproba
barascu ionel
Le multumesc domnilor Doctori pentru grija pe care o au pentru tatal meu barascu dumitru,care este intro stare critica. Sa dea dumnezeu sa isi revina ca-l asteapta acasa 3 copii si mama lor. Va multumes incaodata.
27 Octombrie 2015, 10:29:20 Scor: 0 Aproba Dezaproba
toriste
Am o marformatie artero venoasa toracala T 10 T 11 embolizata pe jumatate un am facut o parapareza spastica si vreau sa ajung la prof Danaila .Multumesc
29 Octombrie 2015, 21:43:28 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Pentru programare sunati la tel. 021 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150
30 Octombrie 2015, 08:38:17 Scor: 0 Aproba Dezaproba
MARIA STELUTA
Mii de multumiri d-lui doctor RAZVAN OLTENU!Am fost operata de anevrism cu succes de dansul si ii multumesc pe aceasta cale.Un medic si un om adevarat o valoare a medicinei romanesti!..
11 Noiembrie 2015, 11:57:24 Scor: 3 Aproba Dezaproba
luk
dr razvan olteanu sau leon danaila trateaza si epilepsia? ...va rog din suflet chiar am nevoie de un doctor bun
13 Noiembrie 2015, 21:10:03 Scor: -1 Aproba Dezaproba
luk
sau recomandatimi un alt doctor foarte bun....chiar am nevoie urgent, stare mea de sanatate nu este intocmai buna
13 Noiembrie 2015, 21:14:47 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Cornelia Popescu
Sunt internata la spitalul Bagdasar Arseni cu baiatul meu in varsta de 3 ani si 10 luni. A cazut in cap in data de 9 noiembrie 2015 la ora 21.00. Ieri am constatat ca are un hematom si trebuie operat. As vrea sa il consulte si domnul doctor Leon Danaila. Am citit undeva ca ar face vizite la Bagdasar in fiecare dimineata, dar personalul de aici nu a putut confirma. Ma poate ajuta cineva sa dau de dumnealui? Multumesc anticipat.
15 Noiembrie 2015, 02:51:25 Scor: 0 Aproba Dezaproba
BESTMAN
CEI CE-I JUDECA PE ACESTI MEDICI DE CATEGORIE INTERNATIONALA AR TREBUI SA ISI EVALUEZE COMENTARIILE SAU CEL PUTIN SA SE ABTINA DE LA COMENTARII ATAT DR OLTEANU CAT SI PR DR DANAILA M-AU OPERAT IN 2013 SI TIN CU TOT DINADINSUL SA VA SPUN CA NU AVEAM NICI CEA MAI VAGA IDEE CINE SUNT CA SI MEDICI .AM FOST OPERATA DE ANEVRISM ,SUNT BINE SI LE MULTUMESC CU TOATA FIINTA MEA SI DIN TOT SUFLETUL .TOATA ADMIRATIA SI TOT RESPECTUL
09 Decembrie 2015, 17:49:08 Scor: 4 Aproba Dezaproba
LAVINIA
buna seara......mi as dori foarte mult sa pot sa i au legatura cu domnul doctor LEON DANAILA ma poate ajuta cineva?????VA MULTUMESC MENTIONEZ SUNT DIN TULCEA
15 Decembrie 2015, 21:14:33 Scor: 0 Aproba Dezaproba
monica petrache
Am operat o pe mama in urma cu 4 ani in bucuresti de atunci mama nu mai merge deloc a-si putea sa o aduc la un control daca s-ar mai putea face ceva in cazul ei un nr de tele sa va pot contacta din Dragasani
11 Ianuarie 2016, 15:17:12 Scor: 0 Aproba Dezaproba
claudiu
Domn Profesor Leon Danaila as dori sa discut cu dumneavoastra
12 Ianuarie 2016, 09:42:50 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Programati-va la consult, sunati la spital la tel. 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150
12 Ianuarie 2016, 10:48:36 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Programati-va la consult, sunati la spital la tel. 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150
12 Ianuarie 2016, 10:50:44 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Oana
Buna ziua,\r\nAm 40 de ani si sufar de migrene de vreo 29 de ani. Le fac fata doar cu sumacta si quarelin. Credeti ca m-ar putea ajuta d-nul dr. Danaila?\r\nA fost cineva tratat de aceasta boala de dansul?\r\nMultumesc.
14 Ianuarie 2016, 09:32:54 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Ema
Tatăl meu a fost operat de 3 ori de chist arahnoidian și în urma acestor operații numai poate merge abia vorbește îl doare capul foarte tare are stari de rău mulți nervi paralizați,unde putem merge va rog din suflet dacă puteți să îmi dați nr domnului profesor Leon Dănăilă am tot sunat la spital și nu ne lămurește.lichidul se strânge mereu chiar nu se poate fc nimic?
19 Ianuarie 2016, 23:04:00 Scor: 0 Aproba Dezaproba
vali
va rog frumos spunetimi si mie despre domnul doctor daniel petrescu
10 Februarie 2016, 17:36:35 Scor: 0 Aproba Dezaproba
margo
Buna ziua,spuneti-mi va rog pentru epilepsie rezistenta la tratament in urma unei encefalite autoimune , care este cel mai bun neurolog din Romania la care pot apela? nepoata mea face crie zilnice, desi este sub medicatie de cca 3 ani , este foarte tanara si as vrea sa o pot ajuta intr-un fel, va multumesc
12 Februarie 2016, 14:36:53 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Va sugerez sa sunati la spital, la tel. 021 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150 si sa va programati la orice medic neurolog din acest sputal, este aici o echipa foarte buna. Mult succes!
12 Februarie 2016, 14:48:08 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Angela Veina
Oameni buni,\r\nProfesorul, academicianul, medicul, OMUL Leon Danaila mi-a salvat viata. In 31 august 2015 am fost operata de o tumora cerebrala \'inoperabila\' de o echipa minunata dr. Leon Danaila, dr. Ciocan Liviu si anestezist d-na dr. Fugaciu. \r\nAm fost dusa in carucior si am plecat pe picioarele mele din spital. \r\nAm fost tratata foarte bine, cu profesionalism cu afectiune cu tot ce are nevoie un pacient.\r\nMa simt foarte bine si vreau sa doresc multa sanatate intregii echipe. Dumnezeu sa va binecuvanteze!\r\nDomnule profesor Leon Danaila ati acceptat sa faceti aceasta operatie, copiii mei si intreaga familie va sunt recunoscatori!\r\nDumnezeu sa va dea multa sanatate si putere de munca astfel ca si altor oameni sa li se acorde sansa la viata.
01 Martie 2016, 16:19:50 Scor: 0 Aproba Dezaproba
cristina
Sunt dezamagita de acest Institut. Infirmierele nu fac nimic, nici macar toaletele nu la spala, nu mai spun ca la pacienti nici nu se uita decat cu bani. Ar trebui date afara sau macar sa li se atraga atentia ca au o fisa a postului, banii se castiga greu. In rest, dr Razvan Olteanu pentru orice informatie pe care ti-o da e bine sa-i dati mita, altfel nu deschide gura. Medici care oricat de bine platiti ar fi, au in ADN mita. Respect, insa pt dr Leon Danaila.Sanatate !
19 Martie 2016, 15:14:52 Scor: -3 Aproba Dezaproba
Cristian
Domnilor admistratori de site as dori ca in comenturile dumneavostra sa nu lauda-ti un spital sau altul, cred ca pacientul este in masura sa ofera aceasta informatia. Daca acest spital are 3 medici foarte experimentati pe neuro nu inseamna ca asta este totul. Tin sa precizez ca spitalul este in ultimul hal si aici ma refer la parte de la parter. Infirmierele X-1 dedicate, sunt scarbite parcs de ceea ce au ales sa faca, vin cu apropouri de bani de ramai masca. Nu am avut de a face decat cu "doctorul" Daniel Petrescu, pentru care am ceea mai mare SCARBA. Acest doctor trebuie probabil dat afara in secunda 2. Un doctor este jumate profesionist si jumate om. Dupa parerea mea statul de \'doctor la stat\' deja da dureri de cap.
24 Martie 2016, 23:11:02 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Cuzino Adrian
Tatal meu a fost operat de dr. Olteanu Razvan de meningiom. Operatia a decurs fara incidente si tatal meu a fost externat dupa 9 zile de la internare. Multumim dr. Olteanu Razvan, un adevarat profesionist!!
26 Martie 2016, 11:34:40 Scor: 5 Aproba Dezaproba
Dumitrescu
Fiul meu a fost operat de un anevrism cerebral rupt de dl. dr. Olteanu. Toata stima si respectul pentru dr. Olteanu si echipa lui. Multumim!
26 Martie 2016, 15:12:03 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Moise Raluca
Tata a fost operat de dr Toader Corneliu și a murit... anevrism cerebral, operație reușită, pacient mort... doctorul Toader se poartă mizerabil cu familia, urlă, jignește, amenință cu externarea forțată a pacientului. Tata a fost scos din ti la 48 de ore după operație la decizia medicului și a intrat în comă rapid in salon cu vasospasm, apoi cu alte complicații la plămâni. Singurul medic cu care se poate discuta omenește l-am aflat în persoana doamnei doctor Roșu, un om de caracter care înțelege că și pacienții și apartinatorii sunt oameni care au sentimente, speranțe. Doctorul Toader mi -a repetat de zeci de ori că regretă că și -a bătut capul cu tata, dar și alte replici pline de imprecații. Din păcate, tata a murit la 64 de ani, iar cauzele sunt multiple: și boala grea, dar și neglijența celor care tratează superficial pacientul.
28 Martie 2016, 20:39:55 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Cati
Buna seara,\r\n\r\nAm vazut ca trebuie sa sunam la nr pe care ni le dați. Am sunat dar surpriza, nu se fac programări la Dn Dr Danaila. Vreau sa vin cu mama din provincie si avem timp limitat. Nu știu cum sa procedam. \r\n\r\nMulțumesc
04 Aprilie 2016, 21:28:19 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Toata echipa lor e buna, mergeti la cine e mai liber.
05 Aprilie 2016, 11:11:36 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Adina
Tatal meu a fost operat acum 3 saptamani de profesorul Leon Danaila si de doctorul Lviu Ciocan. Amandoi sunt niste profesionisti de prima mana si niste persoane cu care poti discuta ca de la om la om, le poti pune intrebari si le poti cere sfaturi. Operatia a decurs perfect si a primit toata atentia de care a avut nevoie pe durata spitalizarii. Le multumesc din suflet amandurora si le doresc sa-si pastreze puterea de munca si rabdarea pe care o au cu fiecare pacient.
18 Aprilie 2016, 15:00:27 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Alexandra
Doamna Adina imi puteti spune, va rog, la ce spital l-ati gasit pe domnul prof. Leon Danaila? Va multumesc mult!
20 Aprilie 2016, 04:36:44 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Onita Schneider
Buna sera,\r\n\r\nRugamintea mea este cum as putea primi o programare la domnul Dr.Leon Danaila?\r\nAm dureri de cap de ani de zile,de multe ori nici nu le pot descrie.\r\nLocuiesc in strainatate si am facut controale peste controale,insa nici un rezultat.\r\nMultumesc din suflet si ajutati-ma sa ajung la d-ul Dr.\r\nCu respect ,\r\nOnita Schneider
25 Aprilie 2016, 23:10:20 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Luca Florin
Am nevoie urgent de o programare la d-nul Dr Leon Danaila si nu stiu cum se procedeaza, nu gasesc nici un nr de tel sau altceva
04 Mai 2016, 12:17:41 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Adina
Nu e nevoie de programare, trebuie sa mergeti la Instititul de Neurochirugie (http://www.innbn-bucuresti.ro/organizare/sectii/neurochirurgie-vasculara) dimineata, intre 7 si 8, la cabinetul profesorului Danaila. Daca vreti, puteti suna inainte la spital (numarul e pe site) sa vedeti daca este in ziua in care vreti sa mergeti. Cladirea este in curtea spitalului Al. Obregia, Sos. Berceni, nr. 12, intrebati la poarta si veti fi indrumati. Multa sanatate!
11 Mai 2016, 21:09:57 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Andrei
Anevrism ponto-mezencefalic , circa 11 mm este operabil?
20 Mai 2016, 18:28:40 Scor: 0 Aproba Dezaproba
ramona dumbravicean
Buna ziua! Vreau sa ma ajutati sa pot ajunge la o consultatie la dl.dr. Leon Danaila. Mi-a fost profesor de neurologie la facultate. De 7 ani am migrene cumplite dar de 2 ani s-au accentuat foarte tare, migrenele imi apar brusc, cu voma violenta, ameteli, amorteala pe mijloc care imi coboara in genunchi si ma obliga sa ma asez oriunde ma aflu deoarece practic mi se inmoaie piciorele si cad jos, deseori scap obiectele din mana, sufar de insomnii de anul trecu din octombrie, dorm max 4 ore de somn apoi ma trezesc brusc si raman treaza pana dimineata. In Buzau medici nu au descoperit cauza migrenelor si mi-au recomandata diverse analgezice care nu au nici un efect. Stiu ca nu fac bine dar ma autotratez cu Algocalmin inj cate 2 fiole odata pt. ca durerea este insuportabila si doar asa imi trece. Va rog sa ma ajutati pentru ca nu mai suport starea asta. Va multumesc!
02 Iunie 2016, 11:36:05 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Georgiana
Buna ziua! Tatal meu a fost diagnostit dupa un RMN cu o tumoare in spatele ochiului, am dori sa ajungem la Dl Doctor, unde il putem gasi ? un nr de telefon pentru o programare sau cum putem proceda?cu multumiri!
02 Iunie 2016, 15:20:05 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Tel. 021.334.30.02; 021.334.30.03; 021.334.30.04, 021.334.49.31/1150
02 Iunie 2016, 15:54:17 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Mihaela
Buna ziua!Fratele meu a avut un accident in 2007,s.a aruncat in apa si a nimerit cu capul într.o stanca,a fost paralizat la pat doua luni,după care încet,încet si.a revenit,dar nu intru totul...are fezabilități la mâini,la înălțimea lui(1.98cm) este slab cam 50 si...de kg nu stiu sigur,are dureri ale coloanei...si mai ales s.a schimbat ffff mult,este nervos,fumează mult(nu s.a putut lăsa oricât a încercat),s.a schimbat felul lui de a vedea lucrurile si de a gândi... Va rog as vrea o programare la Dl Dr Leon Dănăilă daca se poate!Menționez ca nu suntem într.o situație financiara foarte buna! Va mulțumesc!
25 Iunie 2016, 16:23:42 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Nu asa se face. Trebuie sa sunati la tel. 021 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150 si sa solicitati o programare, la oricare medic disponibil, toti sunt exceptionali. Si oricum sunt ca unul, se consulta intre ei.
25 Iunie 2016, 17:01:50 Scor: 0 Aproba Dezaproba
MARIAN
am un accident vascular ischemic de un an jumate am stat numai prin spitale bune si toti zice ca nu este nici un medicament sa ma faca bine ,,numai kinoterapie si fizio ... stie cineva daca domnu leon ma poate face bine ? sau un alt dtr. am sanse cumva??/? va rog mult sunati ..0767281778
08 Iulie 2016, 17:33:33 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Steluta
Buna ziua! Suntem 2 parinti disperati!!Avem un baietel de 3 ani cu ataxie care nimeni nu stie de la ce porneste dupa zeci de investigatii, 2 RMN-URI normale la cap iar la coloana i-a iesit:MALFORMATIE MEDULARA IN PORTIUNEA T11-T12 CU DIVIZARE SAGITALA A CORDONULUI MEDULAR, FIECARE SEGMENTCONTINAND UN CANAL CENTRAL, CORN ANTERIOR SI CORN POSTERIOR ,CELE 2 SEGMENTE MEDULARE AVAND LOMBAR O SEPARARE LICHIDIANA.Putem sa trimitem poze ale RMN-ului sa le vada d-l doctor Danaila, nici nu stim daca este de operatie sau nu, dar copilul este rau de la zi la zi.Astept raspuns, multumesc anticipat!
10 Iulie 2016, 19:49:41 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Doamna Steluta, Va sugeram sa sunati la tel. 021 334.30.02, 021. 334.30.03, 021.334.30.04, 021.334.49.31/1150 sau sa mergeti in audienta la spital pentru a incerca sa lamuriti problema.
11 Iulie 2016, 10:16:58 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Viorel
As dori sa stiu la ce numere de telefon poate fi gasit domnul Leon Danaila? De asemenea, daca-mi puteti spune cat costa la dansul, o operatie de gliom cerebral si daca este indicata operatia chirurgicala, pentru un astfel de diagnostic. De asemenea, va rog sa-mi spuneti daca un medic stie dinainte consultand RMN-ul, daca tumoarea este benigna sau maligna. Multumesc.
27 Iulie 2016, 11:27:42 Scor: 1 Aproba Dezaproba
C.V.
Am baiatul de 43 de ani si are epilepsie de la 5 ani , post meningo-encefalita . Se trateaza cu medicamente prescrise de marele epileptolog de la Centrul National de Referinta Impotriva Epilepsiei , dl. prof. dr. Radu Rogozea . Oare ar fi oportuna o interventie chirurgicala ? Daca cineva a mai avut un caz similar , rog sa-mi dea un sfat . Multumesc anticipat .
28 Iulie 2016, 08:11:16 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Nume:
Email (nu va fi publicat):
Telefon (nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.