INSTITUTUL NATIONAL DE NEUROLOGIE SI BOLI NEUROVASCULARE >

SECTIA CLINICA DE NEUROCHIRURGIE VASCULARA

 • telefon
  Judet: Bucuresti
 • telefon
  Colectiv medical:
  SEF LUCRARI
  Dr. Florin Stefanescu- Medic primar neurochirurgie
  Acad. Prof. Dr. Leon Danaila- Medic primar neurochirurgie
  - Doctor în stiinte medicale
  - Membru al Academiei Române
  Asist.univ. Dr.Corneliu Toader- Medic primar neurochirurgie
  Dr. Lidia Gheorghitescu- Medic primar neurochirurgie
  Dr. Razvan Olteanu- Medic specialist neurochirurgie
  Dr. Daniel Petrescu- Medic primar neurochirurgie
 • telefon
  Servicii:
  tratamentul chirurgical al tumorilor cerebrale, tumorilor intraorbitare, angioamelor cerebrale, afectiunilor vasculare cerebrale, nevralgiei de trigemen, hidrocefaliei, epilepsiei
Comentarii
fam scarlat voinesti
MII DE MULTUMIRI PENTRU PROFESIONALISMUL SI DEVOTAMENTUL DE CARE DATI DOVADA. SUNTETI ADEVARATELE VALORI ALE ACESTEI TARI. DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE SI TOATE VISELE SA DEVINA REALITATE. VA MULTUMIM DIN SUFLET FAM. SCARLAT .
13 Martie 2011, 00:44:09 Scor: 3 Aproba Dezaproba
roxana
Mai multa atentie la rezidentii straini,te privesc de sus si nu meritam asta,noi i-am si ii pregatim. Infirmierele sant cele mai comode.Daca apelam la ele si nu avem insotitor care sa le stimuleze nici nu se uita la tine.stau gramada ca oile la barfa,cafea si tigari,asta le lipseste ca restul si le face bolnavul.Puneti-le la munca caci banul se castiga foarte greu iar ele pleaca din spital cu buzunarele usor umplute,as vrea sa le vad angajate la patron. pt.restul serviciilor numai laude.
05 Aprilie 2011, 10:34:50 Scor: 12 Aproba Dezaproba
mina
atat dr Stefanescu cat si dr Danaila sunt niste \'oameni\' fara inima, daca nu ai bani te\' lucreaza \'la misto,te anunta de \'reusita\' operatiei si ti spune la externare ca nu prea mai ai de trait Asta i au facut tatalui meu ,care in urma reusitei lor a decedat la numai 53 de ani , avand acasa patru copii de crescut .va spun un singur lucru d lor doctori: NIMIC CU RAMANE NEPLATIT AN VIATA! , nici miile de lacrimi ale copiilor unui tata painea lui Dumnezeu. An schimb,jos palaria in fata unui unui Domn doctor ortoped de la Spitalul Colentina, pe nume Negreanu sa i dea bunul Dumnezeu bine, bine ,si numai bine ai doresc din suflet ca mi a salvat mama fara a cere nimik in schimb
11 Ianuarie 2012, 22:33:27 Scor: 0 Aproba Dezaproba
cami
a cerut pretul vietiiAcest individ nu poate fi numit om, darmite medic.In noaptea de 19 dec.2011 a lasat un om sa moara refuzind sa-l opereze desi stia ca aceasta operratie i-ar fi putut salva viata .M-a intrebat daca am bani sa platesc,, pretul vietii'' .I-am spus sa-mi salveze tatal si pina dimineata ii voi aduce banii pe care ii doreste iar el a spus ca atunci cind voi veni cu banii il va salva altfel nu se deranjeaza.Eu am plecat sa ma imprumut la cunostinte fiind o suma foaarte mare.Dimineata la ora 4 cind m-am intors cu,, pretul vietii''', TATA nu mai era .TATA decedase la ora 3.Acest nemernic ,i-a luat viata prin aroganta lui.Nu a intervenit absolut cu nimic .Acest vinzator al diavolului a cerut un pret pentru dreptul la viata .Aveti grija oameni buni sa nu picati pe mina acestui vinzator al diavolului.
25 Ianuarie 2012, 21:14:19 Scor: 5 Aproba Dezaproba
cami
este vorba despre dr.Daniel Petrescu.
26 Ianuarie 2012, 10:19:00 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Puteti sa ne dati datele dumneavoastra reale (nume, prenume) si ale tatalui dumneavostra ca sa putem solicita explicatii unitatii medicale in cauza? Multumesc.
28 Ianuarie 2012, 14:49:34 Scor: 3 Aproba Dezaproba
COMAN NELU
DOCTORUL RAZVAN OLTEANU IMPREUNA CU DOMNIL ACAD.DOCTOR DANAILA LEON M-AU OPERAT PE CREIER \\\\r\\\\nPE DATA DE 16.06.2011 NU MI-AU CERUT NICI UN BAN ,LA DONNUL DOCTOR DANAILA PE USA CABINETULUI SCRIE URMATOARELE(IN ACEST CABINET CONSULTATIILE SE DAU GRATUIT)LE MULTUMESC PENTRU TOT SUNT NISTE PROFESIONISTI DESAVARSITI,MULTUMESC INTREGII ECHIPE CARE A PARTICIPAT LA OPERATIA MEA SI ANUME DOMNULUI DOCTOR ANESTEZIST POPRSCU NICOLAE SI DEASEMENEA DOMNULUI DOCTOR PAPACOCEA. DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE SI PUTERE DE MUNCA
16 Februarie 2012, 17:50:13 Scor: 14 Aproba Dezaproba
nelu comn
scuze pe anestezist il cheama POPESCU NICOLAE
16 Februarie 2012, 17:52:52 Scor: 1 Aproba Dezaproba
gigi
ACESTI DOCTORI DE LA INSTITUTUL VLAD VOICULESCU ACADEMICIAN DOCTOR DANAILA LEON SI DOCTORULUI OLTEANU RAZVAN NU SUNT CUNOSCUTI SI NIMENI NU LE FACE RECLAMA ,EI POT FACE BINE MULTOR PERSOANE CARE SUFERA DE AFECTIUNI ALE CREIERULUI CAT SI CELOR CARE SUFERA DE EPILEPSIE
16 Februarie 2012, 18:13:06 Scor: 10 Aproba Dezaproba
liliana.bardiganu
vreau sa aflu mai multe informatii despre d nul doctor daniel petrescu si echipa dansului de la sectia de neurochirurgie cerebrala, va multumesc si astept rasp
03 Iunie 2012, 03:15:04 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Burlacu Ghiorghi
La ceas aniversar urez d-lui Acad.prof.dr.Danaila sa-i daruiasca bunul Dumnezeu ani multi si sanatosi,atatia cat a daruit si dumnealui miilor de bolnavi ,sa poata fi de folos celor care sunt in suferinta.\\r\\n Cu stima si admiratie,Col.(r) dr.Burlacu Ghiorghi (darabanean si ruda ).\\r\\n Inca odata-LA MULTI,MULTI ANI !
01 Iulie 2012, 08:48:09 Scor: 5 Aproba Dezaproba
Andra TATARU
D-nul Acad. Prof.Dr. Leon DĂNĂILĂ este OMUL CARE INVINGE MOARTEA!Este părintele neurochirurgiei şi al neurochirurgilor!Aşa mi-a fost mie descris şi vă asigur ca nu sunt cuvinte mari!Pe 18 martie 2008, o echipă de îngeri ” mi-au cotrobăit prin cap” şi m-au salvat din ghearele ”d-nei cu coasa”!Prof.dr. Leon Dănăilă, dr. Ştefănescu Florin, dr. Ciocan Liviu şi dr. Popescu au pus mână de la mână şi mi-au făcut rost de nişte ani buni de viaţă!Nu trece zi să nu mă gândesc la mâinile iscusite care mi-au ”cârpit” un nemernic de anevrism instalat confortabil pe nervul meu IV care era direct răspunzător de o pareza ”reuşită” a ochiului meu drept!VĂ MULŢUMESC CĂ EXISTAŢI!COPILUL MEU ARE MAMĂ!Eu sunt omul cu două zile de naştere!Despre primele clipe ale primei zi de naştere nu-mi amintesc, insă ziua în care m-am născut a doua oară va ramane veşnic în memoria mea!VĂ MULŢUMESC DOMNILOR DOCTORI!Este incredibilă clipa în care începi să trăieşti!
02 August 2012, 13:24:12 Scor: 8 Aproba Dezaproba
Andra TATARU
Vreau sa mentionez ca mie nu mi s-a cerut "pretul vietii" de catre niciunul dintre medicii care mi-au daruit o noua viata!Am stat internata 3 saptamani,timp in care ma bucuram pt cei ce invingeau moartea si plangeam pt cei ce erau invinsi!Acolo "se lucreaza" cu materialul clientului si nu ma refer la bani ci la corpul uman!Unii dintre noi nu stim sa scriem corect romaneste dar aruncam cu pietre in acesti OAMENI, nu indivizi, care au ani de scoala mai multi decat avem noi ani de viata!Foarte bine ne sta cand ii invatam noi pe medici cum sa trateze un pacient!La fotbal si la medicina ne pricepem toti !
02 August 2012, 13:41:25 Scor: 11 Aproba Dezaproba
VLADUT LARISA
As vrea decat sa i multumesc dr. Mugurel Radoi-un medic de exceptie, un adevarat profesionist, d nei dr. Daniela Rosu si d nei dr.Rodica Fugaciu!!! Si nu as vrea sa i multumesc si nici sa l mai vad vreodata in viata mea si nici sa l mai recomand la cineva pe DR. RAZVAN OLTEANU!
07 Octombrie 2012, 00:33:38 Scor: -8 Aproba Dezaproba
alex
Vladut Larisa, de ce nu si dr razvan olteanu? Ce s-a intamplat?
10 Decembrie 2012, 10:57:58 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Chivoiu Cosmin
Tatal meu este grav bolnav si nu stiu daca sa il duc la Doctorul Petrescu Daniel? Va rog spunetimi ce sa fac sunt disperat
17 Decembrie 2012, 22:52:51 Scor: 0 Aproba Dezaproba
IORDACHE STELA
In seara zilei de 28 noiembrie 2012 l-am gasit pe sotul meu in bucatarie, aproape fara viata.Am chemat ambulanta si mi-au spus ca este in coma si \\\\\\\\\\\\\\\'sa fim tari". Am ajuns la Bucuresti unde un "OM" cu suflet mare Dr. Razvan Olteanu l-a readus la viata. Dupa aproape o luna de spitalizare, este viu si ne bucuram de el. Mii de multumiri doctorului Olteanu, doamnei doctor anestezist Marginenu si intregii echipe. SUNTETI CEI MAI BUNI!
25 Ianuarie 2013, 10:50:46 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Larisa Vladut
Acum chiar nu cred ca mai conteaza ceea ce am scris pe 7 oct. Persoana cea mai draga mie a trecut in nefiinta! MAMA insemana pt mine totul, ca pt noi toti de altfel! Regret din tot sufletul ca nu am dus o in strainatate ,poate ar fi fost altul deznodamantul! Pt mine INNBN Bucuresti nu mai exista! Dr. Razvan Olteanu poate este un doctor bun, dar nu a fost si pt mama mea, parerea mea este ca ar trebui sa mai lucreze la relatia medic-pacient la latura umana, ar trebui sa fie mai preocupat de starea pacientilor sai decat de altele.... oamenii vin acolo ca la o ultima speranta si ce primesc in schimb....indiferenta si ignoranta unora ca d-nul dr.Razvan Olteanu!
07 Februarie 2013, 22:49:08 Scor: -5 Aproba Dezaproba
Ionut Chiru
Mama mea a fost trimisa la doctorul Razvan Olteanu in stare foarte grava. Nu mi s-a dat nici o sansa ... doctorul Olteanu a operat-o si acum este inapoi cu noi in familie. Ii sunt profund recunoscator
26 Martie 2013, 20:58:13 Scor: 5 Aproba Dezaproba
tatiana
stimez colectivul de medici din acest spital pt profelinalsmul si omenia lor, cuvintele sant de prisos iar padurea ......e mare.Dumnezeu sa va dea sanatate sa ne puteti ingriji in continuare.
29 Mai 2013, 21:10:06 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Nicoleta
Va rog frumos sa imi dati si mie informatii despre dr. Mugurel Radoi. Mamei i-a fost depistata o tumora pe creier, iar situatia este foarte grava si urmeaza sa fie operata saptamana viitoare.
14 Iunie 2013, 16:01:21 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Redactie
Contactati spitalul pentru a afla orarul medicului la Telefon: 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150
14 Iunie 2013, 23:50:30 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Nicoleta
Va multumesc frumos. Insa eu voiam informatii despre cum este dansul ca si medic pentru ca mama va fi operata de dansul. Imi cer scuze ca nu m-am exprimat bine.
15 Iunie 2013, 11:41:59 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Larisa Vladut
D na Nicoleta eu personal nu stiu daca as putea fi obiectiva referitor la ce va intereseaza pe d voastra datorita faptului ca mama mea a murit acolo dar ce pot sa va spun este ca poate dansa are o sansa si nu este atat de grav! mama mea a suferit 4 operatii si s a sfarsit tragic! parerea ma personala e ca daca va permiteti sa o duceti in strainatate! aici prea putini castiga lupta! eu am ales sa o operam aici si credeti ma nu banii au fost problema, am zis ca si noi avem profesionisti si ce am rezolvat? am adus o acasa dupa 6 luni de chin si multa suferinta in cosciug!!! va doresc sa trece ti cu bine prin aceasta incercare!! sanatate!
19 Iunie 2013, 23:21:20 Scor: -8 Aproba Dezaproba
aristotel juganaru
O ECHIPA EXTRAORDINARA
30 Iunie 2013, 18:48:09 Scor: 1 Aproba Dezaproba
ana
medicul petrescu are o pacienta de o luna internata si nu au fost facute nici macar toate investigatiile ,de operatie nu se stie numic
12 Iulie 2013, 15:55:59 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Lascu adriana
Mii de multumiri domnului dr Mugurel Radoi... A salvat viata tatalui meu... Si ce credeti? Maine ma duc si eu la dansul :))...domnule dr.... Va iubesc si va doresc toata linistea sufleteasca din lume!!
22 Iulie 2013, 13:02:52 Scor: 0 Aproba Dezaproba
mirela
Si eu am avut-o pe mama internata acolo si pot lauda pe doamna anestezista Fugaciu care isi da interesul pt toti pacientii ,este o femeie nemaipomenita ,un dar de la Dumnezeu pt acest spital ,dar din pacate nu toti medicii sunt ca dansa . am stat mult in spital ,am vazut cu ochii si am auzit multe ,dar cel mai dureros este ca mor foarte multi oameni pt ca nu se da prea mult interesul si nu sunt medicamente si trebuie sa le cumperi ceace nu e corect pt ca multi au muncit ,pensionari si au cotizat la stat si totusi se platesc medicamentele 85% e groaznic si menegerul spitalului nu isi da nici un interes .nu am fost multumita de doctorii care au operat-o pe mama mea ,pt ca aveau opinii diferite si m-au zapacit de nu mai stiam ce sa cred sau ce sa fac si asta datorita banilor ,se dau foarte multi bani la medici si rezultatele sunt catastrofe ,nu spun asta pt ca a decedat mama mea asta e adevarul pt ca asa cum am spus am vazut multe pt ca am stat 8 saptamani in spital si daca se gasea sange poate mai avea o seansa dar....regretele sunt de prisos . depinde si ce are omul ,de soarta fiecaruia dar printre cei mai buni sunt dr.Ciocan Marian ,dr Radoi Mugurel ,dr.Georghitescu Lidia si dr.Stefanescu restul lasa de dorit .Vreau sa multumesc doamnei Fugaciu care a avut grija de mama enorm de mult si sa ramana asa cum este o femeie de sufiet ,si multumesc lui Ciocan pt tot .
12 Septembrie 2013, 11:52:30 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Irina tereza bestman
Echipa de medici a innbn in frunte cu domnul profesor leon danaila domnul dr specialist neurovascular razvan olteanu sunt oameni cu suflet mare in primul rand si cei care miau redat o parte din sanatatea mea si carora le multumesc din toata inima Mult mult respect
19 Octombrie 2013, 09:44:26 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Irina tereza bestman
Oameni cu suflete si maini de ingeri pe care Dumnezeu i calauzeste sa faca imposibilul pentru a salva zeci de milioane de vieti.unii comdamna dar oameni buni mai e vorba si de noroc si putin mai multa credinta in tine si in dumnezeu.Dumnezeu sa-i apere si sa i protejeze pe domnul acad,Prof, dr,Leon Danaila marelui neurochirurg RAZVAN OLTEANU plus echipa de medici ,asistente si etc le multumesc si mult respect
22 Octombrie 2013, 11:58:10 Scor: 2 Aproba Dezaproba
gigi iorga
vreau sa multumesc la intreaga echipa , in frunte cu Domnul dr,Leon Danaila. Petrescu Daniel, si Domnului dr ,Stefanescu ,datorita lor m-am nascut a doua oara pe data de 21-12-2005....inca odata le multumesc si sa -le dea D-zeu multa sanatate
08 Decembrie 2013, 13:59:37 Scor: 1 Aproba Dezaproba
bestman irina
La multi ani cu multa sanatate intregii echipe in frunte cu domnul prof, acad,dr LEON DANAILA cu domnul doctor RAZVAN OLTEANU ,doctor Stefan si bineinteles nu in ulltimul rand intregului colectiv de medici ai INNBN .Va respect si va stimez pentru tot ce ati facut pentru mine. LA MULTI ANI.
31 Decembrie 2013, 11:45:57 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Dana Dumitrescu
Oameni buni, pt rezolvarea anevrismelor si nu numai , exista metoda prin embolizare, fara sa-ti mai sparga teasta, dr Dima Stefanita, care face angiografiile, este printre putinii din tara specializat in astfel de interventii, cititi pe net ! \\r\\nSotul meu a fost internat la spitalul Obregia, sectia neurochirurgie pe 30 noiembrie 2013, in urma unui accident vascular hemoragic. Medicul de garda, care a devenit si curant, asa este regula, l-a tratat cu o nesimtire si nepasare care l-ar fii putut costa viata. Asta este conduita! o perfuzie, pe mana asistentelor si bineinteles a insotitorilor care sa aiba grija de pacient, daca are zile traieste, daca nu, nu! \\r\\nMarele noroc a fost cu dr Radoi Mugurel care l-a monitorizat din umbra( nu putea altfel ca nu se internase in garda lui) si mi-a sugerat ca trebuie facuta o angiografie ca sa descoperim cauza sangerarii si sa o eliminam, logic de altfel! Trecusera deja 5 zile de la internare, statea de sanatate se inrautatea de la zi la zi si pe celebrul doctor nu l-a interesa deloc, de fapt nu l-am vazut la fata decat o data dupa seara internarii. Hemipareza pe partea stanga se instalase deja, starea de somnolenta era din ce in ce mai elocventa.Cu mari interventii am reusit sa ajunga sa-i faca o angiografie dr Dima Stefanita, sa-i dea Dzeu sanatate, si apoi cu interventii mari sa-l mut la un spital privat pt embolizare.Totul a decurs f bine, intr-o luna sotul meu a fost pe picioare, recuperat.\\r\\nMentionez, goana dupa pacienti si obsructionarea accesului la medicii specializati in strainatate, este inumana, nu are legatura cu juramantul facut.\\r\\nCititi despre minunile facute de dr Dima Stefanita, este un profesionist!
17 Ianuarie 2014, 00:21:47 Scor: 3 Aproba Dezaproba
mihaela
Multumita dr. Radoi Mugurel si dr. Stefanescu sora mea este in viata!
24 Ianuarie 2014, 12:24:08 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Danut
Multumesc domnului profesor si echipei dumnealui pentru ca a avut grija de mine .Am fost operat de anevrism in anul 2003.Va multumesc.
03 Februarie 2014, 21:50:17 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Adrian si Liliana Chivu
Noi am fost operati amandoi de dl. Prof. Danaila si de dr. Stefanescu , sotia in 1989 si in 1995 de neurinom de acustic si eu in 1997 de iernie de disc, si slava Domnului ne simtim bine. Si pe aceasta cale tin sa le multumesc si sa la doresc multa sanatate. Col(rz) Adrian Chivu -Galati
09 Februarie 2014, 08:09:54 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Cătălin
Buna ziua Cum obtin o consultatie la doctorul Leon Dănăilă ? si unde anume consulta ? are cabinet privat ? Va multumesc
05 Mai 2014, 20:07:12 Scor: 4 Aproba Dezaproba
Priseceanu mihaela
Tatal meu a facut accident vascular cu hemoragie . Va tog un dr fff bun vreau si eu( dr neurolog in Bucuresti)
30 Mai 2014, 20:07:52 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Redactie
Toti medicii de la acest spital sunt foarte buni. Mergeti cu incredere.
30 Mai 2014, 23:31:07 Scor: 1 Aproba Dezaproba
DORA PALASAN
LA MULTI ANI DOMNULE ACADEMICIAN DANAILA !
02 Iulie 2014, 00:08:29 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Ramona
Tatal meu a fost internat de curand in INNBN,dupa un AVC (hematom), ca pacient al dlui doctor Ciocan. Timp de doua saptamani, dl doctor a avut o atitudine foarte optimista, incurajandu-l permanent pe tatal meu,dar si pe noi, familia sa, explicandu-ne cu rabdare raspunsurile la intrebarile noastre zilnice. Facand o comparatie cu ceilalti medici, dl doctor Ciocan se remarca prin faptul ca isi viziteaza pacientii de cateva ori pe zi, chiar si in weekend cand nu era de garda. Acest lucru este uimitor si de apreciat, si aduce o caldura noua si lumina in sufletul pacientilor sai si al familiilor lor, intr-un spital in care te poti demoraliza usor. Ii multumim domnului doctor pentru modul sau profund uman de a fi si ii dorim sa fie sanatos si mereu inspirat in tot ce face!
03 Iulie 2014, 23:08:03 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Gherghina
Problema de sanatate nu este a mea,ci a fiului meu care are varsta de 33 de ani si in luna martie 2014 treptat-treptat a inceput sa slabeasca,sa numai aibe putere sa urce scari,nici sa-si tina bebelusul de cateva luni in brate,desi,trebuia sa mearga la lucru,caci din salariul lui supravietuiau toti trei (el,nora si bebelusul)eu i-am ajutat si ii voi ajuta cat pot,dar in limita posibilitatilor mele.Am consultat un neurolog exact in momentul cand fiul meu nu mai putea merge la lucru,isi tara picioarele si le simtea amortite.\r\nA fost internat si i-a fost pus diagn.de Polineuropatie periferica.La scurt timp a fost externat danduu-i-se tratament precum Alanerv si Milgama,insa nu s-a simtit sub nicio forma mai bine,dinpotriva a slabit si mai rau si in momentul de fata pe langa picioarele amortite,scheletice si fara putere,acum ii sunt amortite si mainile si il doare si coloana vertebrala in zona mijlocului.Concediu medical a avut in total 16 zile cu spitalizare si dupa spitelizare,trebuind sa mearga din nou la lucru,unde are de ridicat obiecte grele,trece din jumatate in jumatate de ora dintr-o secti cu o temperatura extrem de ridicata intr-o secti cu o temperatura extrem de scazuta.Am mers din nou la medic,insa biletul de trimitere a fost de data aceasta pentru policlinica.Doamna doctor neurolog s-a inspaimantat cand a vazut cat este de inalt (197 cm.) si de slab (64 kg.) plus cat de greu isi misca picioarele.Cand a aflat si faptul ca a mers la lucru in halul acesta si de conditiile in care lucreaza nu a putut sa ne spuna ca trebuie sa facem cat mai repede un RMN si un CT-craniu.Maine mergem si facem aceste invesigatii contra/cost pentru ca altfel ne-a programat tocmai in luna septembrie,acum aflandu-ne la sfarsitul lunii iulie.Diagn.pus acum de d-na doctor este de Parapareza spasica sechelara,pana se va putea pronunta in urma invesigatiilor ce le vom face. Astazi,am reusit sa discut cu un prieten care este medic dar pe alta specialitate si mi-a sugerat sa-l duc pe fiul meu la Dl.Prof.Univ.Dr.Danaila Leon la INNBN.Buc. Noi locuim in Slatina si nu as vrea sa intampin oprelisti in consultatia fiului meu,caci este greu deplasabil.El nu-si mai poate folosi puterea si picioarele decat pentru maxim cativa metri.Sunt disperata,mi-e teama sa nu fie ceva extrem de grav,care sa-i puna in pericol viata.Voi merge cu el unde trebuie,dar sa stiu unde trebuie,pentru ca nu avem posibilitati financiare de mers in afara tarii.Acum asteptam investgatiile si sa vedem ce ne spune si D-na doctor la care am mers ultima data si i-a prescris invesigatiile. Primul medic care l-a vazut in luna martie nu i-a prescris decat acea reteta care nu a fost suficient sa-l ajute.Voi suna la INNBN Buc.sa vedem daca dl.Dr.Danaila ne poate primi intr-un timp cat mai scurt posibil pentru ca starea de sanatate a fiului meu sa nu se agraveze si mai mult,apoi toata lumea sa ne spuna: "ati venit prea tarziu..." Daca doriti sa-mi transmiteti ceva dupa tot ce v-am istorisit,va rog mult s-o faceti!Va multumesc!
28 Iulie 2014, 15:00:50 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Sunati urgent la Institutul INNBN la tel. 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150 si cereti sa fiti programata la consultatie la Dr. Danaila Leon sau oricare alt medic din echipa acestuia.
28 Iulie 2014, 23:19:47 Scor: 3 Aproba Dezaproba
madalina ianache
as vrea sa stiu cum pot programa o consultatie cu domnul dr. danaila leon sau cu domnul dr. petrescu daniel pt. bunica mea care a fost operata de dansii in anul 2006.eu am incercat de nenumarate ori sa telefonez dar fara rezultat,as vrea sa precizez ca eu sun din italia.va multumesc si astept raspunsul vostru
12 August 2014, 16:26:48 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Incercati si la tel. 021. 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150. Sanatate!
13 August 2014, 13:48:02 Scor: 1 Aproba Dezaproba
neculache nela
am fost operata in anul 1993 de dl prof LEON DANAILA de neurinom de acustic.Multumesc din suflet d lui prof. ptr rabdarea si profesionalimul de care a dat dovada .Multumesc intregului colectiv de cadre medicale care au luat parte la operatia mea d nul dr STEFANESCU d nei dr GEORGITESCU....Multumesc bunului D ZEU ca traiesc si ma simt bine.Aveam 30 de ani in ziua cand am fost operata.Acum am 51.Tatal meu a fost operat in anul 1989 tot de d nul prof DANAILA si tot cu acelasi diagnostic.Are 25 de ani de la nefericitul eveniment.Traieste si astazi si de curand a implinit 77 de ani.Multumim din suflet tuturor si uram multa sanatate si multa putere de munca.Salutari de la GALATI cu respect pentru tot ce ati facut pentru noi.
30 Octombrie 2014, 22:09:26 Scor: 1 Aproba Dezaproba
CARMEN
Eu personal ii multumesc din toata inima domnului doctor Razvan Olteanu si ii voi fi toata viata recunoscatoare pentru ca mi-a redat copilul sanatos si ce este mai important mi l-a redat fara nicio trauma.mi -a redat-o perfect refacuta dupa o tumora la creier.Nu este adevarat ca este indiferent si ignorant.Este un OM cu suflet mare,un profesionist care cred ca ar putea sa profeseze cu succes in orice clinica din strainatate si cu toate astea este aici .Multumesc domnule doctor pentru profesionalismul dvs.,multumesc ca ati facut ca in aceasta vara sa simt ca , copilul meu s-a nascut a doua ora.Multumesc! Oricum cuvintele sunt de prisos....Multumesc si Dumnezeu sa va dea multa sanatate si putere in continuare
13 Noiembrie 2014, 14:31:35 Scor: 7 Aproba Dezaproba
Maria Ionescu
Sotul meu a ajuns de urgenta la doctorul Olteanu cu hemoragie cerebrala data de un anevrism cerebral rupt. A fost operat cu succes si dupa doua saptamani este acasa si se simte foarte bine. II MULTUMIM DIN SUFLET!
04 Decembrie 2014, 23:54:04 Scor: 5 Aproba Dezaproba
romeo mocanu
vorbiti prostii am fost operat de prof dr danaila si dr stefanescu + echipa in 2004 nu mi-a cerut nimeni nici un ban si am fost ingrijit de nota 10 merg anual la control si primesc aceeasi primire calda de la brancardieri pana la doctori.mocanu romeo operat adenom hipofizar 22.01.2004,operatie ff. grea
17 Decembrie 2014, 21:27:52 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Zaharia George
Eu am fost operat de domnul profesor Stefanescu Florin si ii multumesc ca acum traiesc. Un om extraordinar cu toata echipa de medici din acest spital. Va multumesc mult de tot si Dumnezeu sa va dea sanatate !
07 Ianuarie 2015, 07:06:14 Scor: 0 Aproba Dezaproba
nela
sotul meu in varsta de 48 de ani a fost diagnosticat cu schwannom de vestibular ureche dreapta. as dori sa aflu de la dn. prof. leon danaila daca aceasta tumora de teaca nervoasa distal in CAI stang[ram acustic si vestibular inferior din VIII stang] se poate opera in romania si daca da ce sanse de reusita sunt si ce riscuri implica aceasta operatie
17 Ianuarie 2015, 15:05:23 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Va sugerez sa sunati la spital si sa solicitati o consultatie la Prof. Dr. Leon Danaila la tel. 334.30.02 334.30.03, 334.30.04, 334.49.31/1150
17 Ianuarie 2015, 17:49:50 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Lungu Angelica
Multumin dc. Toder Corneliu si Stroie pentru tot ce a facut pentru baiatul nostru care astazi este in viata datorita lor,Iulian este acum bine a inceput sa mearga pe picioarele lui ,a fost operat pe 21 dec 2014.Domni doctori a facut o minune ca este in viata sa le de-a dumnezeu sanatate multa si tot ce e mai bun pentru ei .Miii de multumiri de la Iulia Lungu din Dorohoi
21 Ianuarie 2015, 13:22:58 Scor: -1 Aproba Dezaproba
Lungu Angelica
Multumin dc. Toder Corneliu si Stroie pentru tot ce a facut pentru baiatul nostru care astazi este in viata datorita lor,Iulian este acum bine a inceput sa mearga pe picioarele lui ,a fost operat pe 21 dec 2014.Domni doctori a facut o minune ca este in viata sa le de-a dumnezeu sanatate multa si tot ce e mai bun pentru ei .Miii de multumiri de la Iulia Lungu din Dorohoi,care a fost operat de anevrism.
21 Ianuarie 2015, 13:25:18 Scor: -1 Aproba Dezaproba
AMELIA
Norocosi cei multumiti. Noi suntem in investigatii si deja stim ca mita se da pe fata, unii pacienti sunt tratati inuman. Rusine. Nu se poate aborda o asistenta ca e cu nervii la pamant, mai rau ca bolnavii. Aici, banii vorbesc. Va rog nu ma contraziceti. Am o ruda in spital si sunt pe punctul de a ma duce acolo cu televiziunea. Asa o fi in Romania, si cu bune, si cu rele.
07 Februarie 2015, 21:58:40 Scor: -1 Aproba Dezaproba
valeria
tot respectul d-nei doctor Fugaciu,un om deosebit ,cu caracter,iar in privinta asistentelor vai de capul nostru cand ajungi la ruda internata se strang ca furnicile iar daca dai de 10 ori ori si nu dai o data s-a terminat cu prietenia, mai grav ca si unele infirmiere se comporta jalnic cu noi rudele, ma gandesc ce se intampla cu pacientii cand plecam noi si raman in grija lor...........
28 Februarie 2015, 23:08:17 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Nume:
Email (nu va fi publicat):
Telefon (nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.