SPITALUL CLINIC DE URGENTA MILITAR CENTRAL DR. CAROL DAVILA >

Sectia Clinica Urologie

 • telefon
  Judet: Bucuresti
 • telefon
  Colectiv medical:
  Sef sectie clinica: Col. Conf. dr. Dan Mischianu, medic primar urologie si chirurgie generala, supraspecializare chirurgie laparoscopica generala, competente litotritie extra-corporeala si chirurgie urologica percutanata, doctor in stiinte medicale - Lt. Col. dr. asist. univ. Adrian Pantalon - Muresan, medic primar urologie, supraspecializari ESWL, NLP - Lt. col. dr. Mihai Tanasescu, medic primar urologie, supraspecializari ESWL, NLP - Lt. col. dr. Marius Dinu, medic primar urologie, supraspecializari ESWL, NLP, competenta ecografie - Cpt. dr. Ovidiu-Cristian Pacu, medic specialist urolog
 • telefon
  Capacitate/Dotari:
  4 sali de operatii, din care 2 cu facilitati radioscopice - aparat pentru NLP - aparatura de electrorezectie endoscopica ACMI -SUA- - departament de radiourologie integrat clinicii - ecograf de ultima generatie cu 3 tipuri de Doppler si transductor endorectal - ecograf explorator Siemens Sienna cu toata gama de transductoare, inclusiv transrectal - ecograf intraoperator Siemens Sonoline - ecograf performant cu posibilitati de punctie renala si prostatica ecoghidata - electrocautere - fluoroscoape cu amplificator de imagine - gama completa de instrumente pentru litotritia de contact - instrumente rigide si flexibile -ureteroscoape si nefroscoape- pentru explorarea intregului aparat urinar -Storz- - laborator de evaluare urodinamica completa - linii complete video in toate salile -Sony- - litotritor pentru litotritie extracorporeala ESWL Dornier - rezectoscoape cu irigatie continua - sali de cistoscopie cu uretrocistoscop cu lumina rece Olympus - sisteme de monitoare Sony cu mixer Panasonic
 • telefon
  Servicii:
  chirurgie extensiva a cancerelor urogenitale - chirurgie reconstructiva urogenitala - chirurgie percutanata renala - cistoscopii -cu anestezie locala- - diagnosticul si tratamentul hipertrofiei prostatice benigne, al disfunctiilor sexuale masculine - diagnosticul si monitorizarea neoplaziei uroteliale -BTA si flow-citometrie- - dilatatii uretrale - drenaj urinar intern -sonda dublu J- si extern - ecografie de aparat urinar in mod alb-negru, Doppler-color, explorari cu substanta de contrast si punctii echoghidate -renale si prostatice- - ecografie fotodinamica pentru monitorizarea tumorilor vezicale superficiale - endopielotomie ureteroscopica - endourologie inalta -rezolvare endoscopica a calculilor uretrali - endourologie joasa -rezolvarea endoscopica a patologiei uretrale, vezicale, prostatice- - evaluarea urodinamica completa a vezicii neuropate, a incontinentei urinare si terapie adecvata - explorare ecografica urologica complexa -incluzand ecografia transrectala, intraoperatorie - explorare uroflowmetrica cu aparat de ultima generatie - laparoscopie urologica - litotritie extracorporeala - nefrostomie percutanata - rezolvarea malformatiilor aparatului urogenital si de uretra - terapie minim invaziva a litiazei renoureterale -ureteroscopie, nefrolitotomie percutanata- - tratamentul insuficientei renale acute
Comentarii
simion gabriel
am fost tratat cu spatele de sistentul sef al sectiei urologie normal nu m-am uitat la buzunarul sau gol, nu a dat nici o informatie in legatura cu internarea ma plimbat de doua ori la domiciliu(tirgoviste) nu ai adeverinta trebuie sa vi pe targa ca sa te bage cineva in seama sa vi din transee diect in sala de operatii
01 Septembrie 2011, 22:08:22 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Elena
Ar fi bine daca s-ar posta mai multe impresii ale celor care ajung prin spitalele Romaniei. Asa aflam si noi despre spitalele unde ar merita sa mergem si unde nu .Felicitari celor care isi fac timp si ne povestesc despre cele intampinate de ei.
23 Septembrie 2011, 19:10:26 Scor: 2 Aproba Dezaproba
marin ionelia
AM AJUNS LA SPITAL CU DURERI MARI DE RINICHI , dar am dat peste un medic extraordinar pe nume PACU OVIDIU care mi-a spus tb. sa va vad la pat, deoerece a vazut la ecograf ca rinichiul meu era inflamat, am stat internata mi sau facut investigatii ,analize si tot ce trebuia si asa mi sa salvat rinichiu care de fapt nu mai functiona, va recomand din tot sufletul acest medic isi face tb, foarte bine ,la fel cu toata lumea nu face diferente , pentru ca nu stie ca eu lucrez in sanatate ca sa faca diferenta sanatate tuturor si mergeti la spitalul CAROL DAVILA SI nu veti regreta.
17 Ianuarie 2013, 10:32:18 Scor: 16 Aproba Dezaproba
adina
as vrea sa stiu daca dl doctor Pantalon Adrian mai lucreaza la spitalul militar carol davila pt k este un medic deosebit dar nu stiu unde sa il gasesc ,acum zece ani lucra aici.as vrea sa iau legatura cu dansul,va rog sa ma ajutati.
25 Iunie 2013, 08:17:12 Scor: 5 Aproba Dezaproba
Redactie
Va sugerez sa contactati spitalul la tel. 021/319.30.51, 021/637.51.25
25 Iunie 2013, 09:57:15 Scor: 0 Aproba Dezaproba
nimeni
Urat. Medici fara suflet! Nu e de conceput cum sunt purtati pacientii. Omul nu e nimic pentru. ei. Doar sa le dai si sa-si umple buzunarele..
22 Iulie 2013, 20:55:05 Scor: -2 Aproba Dezaproba
Popa Ionel
Am fost diagnosticat la Craiova cu adenom de prostata. Cum pot sa fiu programat pentu control sau investigatii la Clinica de urologie a Spitalului Militar Bucuresti. Lucrez in sist .M .Ap. N.
08 Februarie 2014, 13:36:22 Scor: 8 Aproba Dezaproba
Redactie
Pentru relatii si programari sunati la tel. 021/319.30.51, 021/637.51.25
08 Februarie 2014, 22:44:11 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Georgescu Ioan
Am fost operat de adenom de prostata in data de 19 Mai 2010 de catre d-nul Dr. Bratu Ovidiu, un medic exceptional. Miercuri am fost am fost operat si vineri ma plimbam prin parcul spitalului, simtindu-ma foarte bine si la fel de bine ma simt si in ziua de azi la aproape 5 ani de la operatie multumita acestui doctor si intregului personalului medical al sectiei de urologie, drept pentru care le port o deosebita recunostinta si le mai multumesc o data pe aceasta cale.
06 Decembrie 2014, 17:59:42 Scor: 9 Aproba Dezaproba
eliza
ptr cine intreba de dr Pantalon, nu mai lucreaza la Militar ci la Sanador pe str Sevastopol
19 Februarie 2015, 15:42:59 Scor: -4 Aproba Dezaproba
Bacsei Constantin
Am fost operat miercuri 18.03.a.c. de strictura de uretra eu avand si un hipospadias de catre dr,Bratu asistat si de catre dr.Popescu .Operatia nu a fost un succes asa cum si-au propus domnii doctori dar vreau sa va spun ca acest domn doctor Bratu a gasit solutia salvatoare daca putem spune sa-mi introduca o sonda care la 10 zile va fi schimbata pentru recalibrarea uretrei.super medic sai dea d-zeu sanatate sa faca si alti pacienti fericiti cum a reusit sa ma faca pe mine.
23 Martie 2015, 17:00:20 Scor: 4 Aproba Dezaproba
manu stefan
dupa citva analize constat ca am pietre la rinichiul sting .cu trimitere dela med. de familie pot fi tratat si operat la spt. militar sint pensionar obisnuit
09 Mai 2015, 09:44:19 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Avrămescu Costel
La data de 05 ianuarie 2015, am fost diagnosticat cu hipertorfie prostatică, sdr. disectazic. Analizele efectuate la această dată au reliefat un PSA de 1,42 ng/ml. Analizele efectuate la data de 26 iunie 2015 au indicat un PSA de 4,32 ng/ml. În plus, am senzații foarte pronunțate de usturime în zona anală, mai pronunțate în poziția șezut. Doresc urgent o internare pentru stabilirea unui diagnostic precis și, eventual, începerea unui tratament eficient. Cu aleasă considerație
30 Iunie 2015, 15:24:00 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Nu v-ati adresat bine, nu suntem site-ul spitalului ci un site medical general, privat. Va sugerez sa sunati la spital pentru programare la urologie! Tel. 021 319 30 48. Multa sanatate!
30 Iunie 2015, 16:18:17 Scor: 0 Aproba Dezaproba
un pacatos
La varsta de 22 ani am descoperit doua pietre la rinichi una de 7.4 si una de 8.2.Am descoperit aceste doua pietre datorita unor dureri extrem de mari...medicii de la diferite spitale ma compatimeau.Intr-o zi Dumnezeu mi-a trimis in cale un om,i-am povestit,iar el mi-a recomandat un tratament si asa am SCAPAT DE OPARATIE:ATENTIE2 KG RADACINI DE PATRUNJEL SE PUNE IN DOI LITR DE APA SE FIERBE PANA SEACA JUMATE SI SE BEA IN TREI PARTI EGALE INTR-O ZI.IN ACEA ZI NU SE MANANCA SI NU SE BEA NIMIC DECAT ACEST CEAI.O DATA PE LUNNA REPETARE DE 4 ORI SI VA DA RANDAMENT
07 Iulie 2015, 18:21:01 Scor: -2 Aproba Dezaproba
un pacatos
DOAMNE AJUTA
07 Iulie 2015, 18:23:50 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Dan Gheorghe
profund respect si adinca, consideratie domnului Colonel doctor Dinu Marius, seful clinicii urologie de la Spitalul Militar \r\n CInd nimeni nu-mi dadea o sansa de a fi operat endoscopic pentru o tumora in vezica urinara si mi se propuneau operatii deschise. ,cu donatori de singe, datorita dimensiunii mari(5cm),acest domn cu maini de aur si suflet nobil a efectuat opertia in 30 de minute. Mii de multumiri si asistentului sef, asistentelot, anestezistilor pentru interesul acordat. Statul ar trebui sa investeasca mult mai multi bani in dotarea cu tehnica pentru ca sint foarte competentu. Cind veti avea astfel de probleme nu ezitati sa-i acordati increderea.
10 Iulie 2015, 23:38:06 Scor: 5 Aproba Dezaproba
Toma Maria
In urma cu un an si jumatate am fost operata la sectia urologie a Spitalului Militar de catre doi chiurgi de exceptie dr. Cristian Iatagan si dr Ovidiu Pacu. Le multumesc din suflet pentru daruire si profesionalism, pentru felul cum sunt tratati pacientii. A fost o operatie dificila \'\'ureterectomie segmentara stanga\'. De atunci ma simt minunat si nu mai am nici o problema.\r\n Va recomand cu toata increderea sa apelati la medicii din Spitalul Militar.
04 Februarie 2016, 14:33:44 Scor: 4 Aproba Dezaproba
simona vacarelu
va multumesc tuturor ptr impresii, foarte importante ca si informatii daca alegi sa tii cont de ele,multumesc si ptr nr de tel,sanatate!
12 Februarie 2016, 09:24:26 Scor: 0 Aproba Dezaproba
orevoltata
Bună ziua! Am ajuns cu soțul meu,printr-o recomandare,la dr.Pacu Ovidiu.Soțul avea dureri profunde în zona rinichilor si la micțiune.Acest doctor nu i-a acordat mare atenție,deși l-am rugat sa-l interneze și sa-i facă investigații(pana sa ajungem la dansul vizitaseram mulți medici care bănuiau fie prostatita,fie colica renala,nimic cert,chiar dacă îi remunerasem cum trebuie,aceștia având în fata si rezultatele analizelor).Dr.Pacu nu a părut interesat de cumplitele dureri și nici de îngrijorarea apărută pe fetele noastre,încerca să ne expedieze cât mai repede;l-am întrebat cum poațe calma durerile acestea și ne-a zis numele unui antiinflamator...Apoi,ca ar tb.sa mergem la Medlife pt.a face C.T,colonoscopie și uretroscopie...pai da,nedecontate,deși le-ar fi putut face în spital,căci doar cotizam cu toții la CAS.Bineînțeles,la sfârșit i-am pus în buzunar 1milion.Mi-e și rușine sa spun asta,a devenit un ritual in Romania.În concluzie,mergeți la dr.Pacu pt.a muri mai repede! Sau trebuia sa-i dam mai mulți bani???Dezolant...
24 Martie 2016, 11:50:00 Scor: -4 Aproba Dezaproba
PT. ”orevoltată”
DE CE NU L-AȚI DAT ÎN GÎT PE PĂDUCHE? (PEDICULUS PUBIS) DE CE VĂ CODIȚI SĂ LE FACEȚI VIAȚA CÎT MAI ”ROZ” ACESTOR GUNOAIE GENETICE, CRIMINALI PLĂTIȚI ȘI DIN BANII DVS. BANII CONTRIBUABILULUI, ORGANIZÎNDU-LE UN FRUMOS FLAGRANT DELICT DE LUARE DE MITĂ? LOCUL ACESTOR FLEGME ESTE, ÎN ORDINE CRONOLOGICĂ, PUȘCĂRIA, APOI, LADA DE GUNOI! VINA VĂ APARȚINE ÎN TOTALITATE! STÎRPIȚI PARAZIȚII!
24 Aprilie 2016, 10:34:59 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Dan Gheorghe
A trecut un an de cind am fost operat de catre domnia sa pentru o tumora vezicala, acum doua zile am fost la un control cistoscopic la Spitalul Militar, control care a fost efecuat tot de catre dumbealui. Nici macar locul unde am fost operat nu se mai vede, fara recidive. Mii de multumiri, profesionalism si excelenta..
07 Iunie 2016, 20:50:11 Scor: 2 Aproba Dezaproba
stelian
In 21.05.2012 am fost operat de prostata in sectia urologie la spitalul militar central bucuresti dr. Pantalon ,cred ca am nevoie de un control de specialitate ,si doresc sa fiu controlat tot aici ,cum trebuie sa procedez.multumesc
12 Iunie 2016, 16:36:41 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Mircea
Am onoarea sa va intreb daca domnul G-ral Prof.Dr. Mischianu Dan, Seful Clinicii de Urologie SMC Buc. mai lucreaza la acest spital,daca nu, unde il pot gasi ? Va multumesc. Cu stima, Mircea Muraru
22 Iulie 2016, 13:06:21 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Pupu Ionel
Cpt. dr. Ovidiu-Cristian Pacu, medic specialist urolog - un medic la care nu va recomand sa ajungeti. Desi a fost recompensat cu 400 RON pentru o operatie banala , la control a trimis pacientul cu sonda in mana la alt spital. Foarte urat !
23 August 2016, 14:01:53 Scor: -2 Aproba Dezaproba
gabi mocanu
vreau să aduc mii de mulțumiri pe această cale d-lui Mr. Dr. OVIDIU BRATU ,medic specialist urolog ,doctor în științe medicale , d-lui Dr. MARCU DRAGOȘ ,medic rezident și d-lui Mr. Dr. ȘTEFAN VLADIMIR ZAHIU ,medic primar ATI ,SPECIALIȘTI , OAMENI DE EXCEPȚIE și de mare CARACTER ,atât dumnealor cât și colectivului de asistente de la CLINICA DE UROLOGIE care au fost nu numai drâguțe dar și foarte bine pregătite .\r\nprecizez că am fost internat luni,operat marți (fără a simți nici cea mai mică durere) și externat miercuri de parcă nici n-aș fi fost operat \r\nnu vreau decât să le doresc multă sănătate ,putere de muncă și să rămână aceeași OAMENI DE CALITATE cum rar mai întâlnești \r\nDUMNEZEU SĂ VĂ AJUTE !
09 Decembrie 2016, 00:17:15 Scor: -2 Aproba Dezaproba
Ana
Buna ziua ! As dori si eu un numar de telefon al doctorului Mădan Victor ! Daca se poate si niste impresii despre acest doctor! Multumesc!
11 Ianuarie 2017, 15:05:12 Scor: 4 Aproba Dezaproba
Roman
Sotia mea a fost operata de dr.Madan.I-a rezolvat o formatiune coraliforma de 12 cm prin metoda nefrolitotomie per cutanata.Un adevarat profesionist .Un om adevarat.Ii multumim..Fam. Roman Filiasi
30 Mai 2017, 12:53:54 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Elly
Un adevarat profesionist .Un om adevarat,sufletist ,cu frică de D-zeu.Ii multumim domnului dr.urolog Stanescu Cornel spitalul militar Carol Davila!Un om minunat! Recomand cu incredere!!!
06 Septembrie 2017, 19:40:41 Scor: 1 Aproba Dezaproba
raduica
O mana perfecta si un om minunat .Merita sa fie numit>>DOCTOR RUSU>>Mulumrsc<<DOCTORE.>>
28 Octombrie 2017, 16:58:45 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Chiru Stefan
Doctor Ovidiu Pacu, un medic si un om deosebit.
19 Februarie 2018, 10:45:23 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Nume:
Email (nu va fi publicat):
Telefon (nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Evenimente medicale Evenimente

in luna Mai 2018

Congresului SRATI 2018, Sinaia Congresului SRATI 2018, Sinaia

09 Mai 2018

In Prahova