SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA CLUJ >

SECTIA CLINICA CHIRURGIE MAXILO-FACIALA II

 • telefon
  Judet: Cluj
  Adresa: Str. Iuliu Hossu nr.37
 • telefon
  Telefon: 596291
 • telefon
  Colectiv medical:
  sef sectie -prof.dr. Baciut Grigore
  medic primar specialitatea chirurgie maxilo-faciala,cu competenta in radiodiagnostic maxilo dentar implantologie,
  doctorat.
  -conf.dr.Baciut Mihaela
  medic primar specialitatea chirurgie maxilo-faciala, cu competenta in radiodiag.,ecografie,implant. orala,doctorat
  -conf.dr.Hurubeanu Lucia
  medic primar specialitatea chirurgie maxilo-faciala,cu competenta in radiodiagnostic maxilo dentar,doctorat
  -conf.dr.Cimpeanu Radu
  medic primar specialitatea chirurgie maxilo-faciala,cu competenta in radiodiagnostic maxilo dentar
  -as.univ dr. Rotar Alexandru
  medic specialist specialitatea chirurgie orala si maxilo faciala
  -as.univ.dr. Mitre Ileana
  medic primar specialitatea ATI
  -as.univ.dr. Bran Simion
  medic specialist specialitatea chirurgie orala si maxilo faciala
  -dr.Filip Maria
  medic primar specialitatea ATI
  -dr.Vacaras Sergiu
  medic - profil medicina generala,medic specialist chirurgie maxilo- faciala
 • telefon
  Capacitate/Dotari:
  25paturi din care: -compartiment chirurgie plastica si reparatorie faciala -8paturi
  -compartiment ATI -5paturi
  -compartiment chirurgie maxilo-faciala -12paturi
Comentarii
NAGY ROBERT
Staff medical de elită ... profesionişti desăvârşiţi care sunt siguri pe ei atât în stabilirea diagnosticului cât şi în intervenţiile şi tratamentele pe care le execută. Pe întreaga perioadă a internării am constatat cu bucurie că în clinică există un mediu propice vindecării pacienţilor, atât prin prisma dotărilor cât şi prin comportamentul personalului. Să fii un bun profesionist şi un OM în adevăratul sens al cuvântului este un lucru cu adevărat MARE. Îmi pare rău că am ajuns să fiu internat ... dar în acelaşi timp mă bucur că "m-am lăsat pe mâna acestor oameni". Personal, întregul personal al clinicii mi-a câştigat simpatia, respectul şi recunoştinţa ... pentru totdeauna. Vă mulţumesc că existaţi!!!\r\nCu rescpect, \r\n Prof. educaţie fizică NAGY ROBERT
20 Ianuarie 2013, 09:27:53 Scor: 12 Aproba Dezaproba
Adriana
Medicul Stomatolog Sergiu Vacaras nu merita sa profeseze!!! nu l-as recomanda nici celui mai mare dusman al meu. mi-a facut o rezectie la masea, timp in care a injurat non stop, a vb la tel de trei ori in timp ce imi lucra, a fost teribil de agresiv, nu si-a schimbat nici manusile nici ustensilele cu care a lucrat la pacientul care s-a ridicat de pe scaun inaintea mea. Intr-un final medicul meu a fost nevoit sa-mi scoata maseaua din cauza ca a puroiat la radacini dupa munca extraordinara depusa de Vacaras.
09 Aprilie 2013, 13:04:58 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Tamasi Angela
Buna ziua! Am o problema putin mai grava. Am o polialergie midicamentoasa, printre care si la anestezice. Am probleme cu dantura si stau asa de mai mult timp. Mi-as dori foarte mult sa pot sa-mi fac dantura. Daca cineva imi poate da un sfat unde pot merge in cazul meu va rog mult sa-mi trimiteti un email pe adresa eliza_alegna@yahoo.com. Va multumesc mult!
12 Iulie 2013, 11:43:43 Scor: -1 Aproba Dezaproba
KEVIN STEFANESCU
ptr dr,BRAN SIMION si echipei sale numai urari de bine si sanatate;niste oameni deosebiti, nu am crezut ca mai exista in Romania doctori cu zambetul pe buze si f binevoitori.TOT RESPECTUL . KEVIN STEFANESCU
10 Martie 2014, 09:38:41 Scor: 21 Aproba Dezaproba
mihaela
Felicitari echipei de medici de la clinica maxilofacial doi din cluj .putem spune cu adevarat ca aici nu exista "mita".EXTRAORDINAR nici un medic sau anestezist nu a vrut sa ia nimic de la pacienti.nici o mica atentie.e prima oara in viata cand intilnesc asa medici.sunt ireprosabili.si de un profesionalism extraordiner.Bravo lor.
26 Martie 2014, 07:43:14 Scor: 16 Aproba Dezaproba
Maria
Buna ziua ! Am fost diagnosticata recent cu un chist de maxilar de marimea unei mingi de tenis. Interventia poate avea loc intr-un cabinet s-au intr-o clinica de specialitate?
15 Iunie 2014, 14:39:02 Scor: 7 Aproba Dezaproba
paly aurica
Buna ziua sunt Aurica Paly mi s-a extras maseaua mintii desi era intreg si fara cari doar plombat ,totus maseaua mi-a fost zdrobita in bucati mici cind mi-a scos in urma extractiei au ramas in locul extras bucati din plomba . V a rog s-mi scrieti se pot scoate aceste reziduri prin operatie sau...? Va multumesc dorindu-va numai bine
22 Septembrie 2014, 22:56:23 Scor: 1 Aproba Dezaproba
cristina alesia
Buna seara, sunt mama unei fetite de 4 luni diagnosticata cu palatoschizis bilateral si as dori sa stiu cat lapte ar trebui sa manance pe zi .
19 Octombrie 2014, 23:38:38 Scor: 5 Aproba Dezaproba
bosuioc ioana
si eu va multumesc di suflet a fost operata fetita de doamna profesor si sunt foarte multumita .
27 Octombrie 2014, 19:26:12 Scor: 6 Aproba Dezaproba
alexandru
doresc sa stiu daca ma puteti opera de sinuzita sau asa cred ca am in urma unui rezultat de compiuter tomograf avand in vedere ca am o dilatatie de aorta de 4-4,2 dimensiune si ce riscuri supune o anestezie in situatia aceasta. Pentru detalii legate de rezultatul tomograf astept cu nerabdare sa fiu contactat la nr de tel 0766481617 multumesc si astept ajutorul dumneavoastra
11 Februarie 2015, 10:27:53 Scor: 0 Aproba Dezaproba
sobolu marius
se poate opera la Clinica de Chirurgie orala si maxilo faciala,pentru o aditie de os si mai tarziu implant ? multumesc?
17 Februarie 2015, 16:46:22 Scor: 0 Aproba Dezaproba
mihaela
As dori sa iau legatura cu cele 2 mamici care au copii cu palatoschizis, respectiv Bosuioc Ioana si Cristina Alesia deoarece ma aflu in aceeasi situatie
13 Mai 2015, 11:29:49 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Mihaela Marin
Buna ziua Am probleme cu dantura de mai mult timp. Din cauza ca sunt polialergica la medicamente, printre care si la anestezice locale,nu am reusit sa-mi rezolv aceste probleme.Am fost sfatuita ca toate interventiile care presupun anestezie sa le fac intr-o clinica de CHIRURGIE MAXILO-FACIALA .Mi-as dori foarte mult sa pot sa-mi fac dantura. Daca cineva imi poate da un sfat unde pot merge in cazul meu va rog mult sa-mi trimiteti un email pe adresa mla.marin@yahoo.com. Trebuie sa mentionez ca sunt din Tr. Severin,dar deplasarea la Cluj nu reprezinta o problema.Interventiile chirurgicale pe care le-am suportat pana acum tot in Cluj au fost facute.Va multumesc mult!
16 Iunie 2015, 10:43:47 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Brigitta Bartha
Buna ziua! Am fost operata la inceputul lunii noiembrie 2014,cu o tumoare ce a fost indepartata impreuna cu o parte al osului mandibular din partea stanga. Operatia a fost efectuata cu succes de dl.dr. Iuliu Moldovan. Am urmat tratamente oncologice,si acum,rezultatele fiind bune ,putem incepe reconstructia acestei mandibule. La cine trebuie sa apelam,stiind faptul,ca dl.dr. Moldovan a parasit clinica dvs.? Ori trebuie sa ma prezint personal pentru o programare ulterioara?Am biletul de trimitere catre clinica Dvs,dar nu stiu la cine sa apelez. La operatia respectiva a mai asistat si dl.dr.rezident Stetcu Adrian,dar nu pot lua legatura nici cu domnia sa. Am nevoie de o indrumare,va multumesc anticipat!
08 Septembrie 2015, 16:39:04 Scor: 6 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Va sugerez sa sunati la spital, tel. 0264 596291 \r\nsau 0264 597852
08 Septembrie 2015, 19:25:30 Scor: -1 Aproba Dezaproba
mihaela
Buna ziua , pentru reconstructia valului palatin, la cine tb sa apelez>\\r\\nMultumesc
02 Noiembrie 2015, 12:44:42 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Gora Ana-Maria
Buna seara,as dori o programare la domnul dr.Baciut.
29 Noiembrie 2015, 22:06:59 Scor: -1 Aproba Dezaproba
gora ana maria
buna,sunt mama fetitei Gora Ana Maria diagnosticata cu sindromul Goldenhar . A fost operata la varsta de 2ani jumatate la spitalul Sfanta Maria din Iasi. Am dori o consultatie la un medic specialist. Va multumim anticipat.
03 Decembrie 2015, 21:29:32 Scor: 0 Aproba Dezaproba
laura
am un abces dentar repetat la molarul 1 superior,a fost tratat si reconstruit,din CT reiese ca s-a erodat peretele dintelui sinusal.Se poate rezolva cu tratament sau interv chirurgicala.
02 Martie 2016, 22:01:21 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Voican Mihai
Buna ziua,\r\n\r\nVa rog poate puteti sa ma ajutati. Sunt din Bucuresti am prognatism clasa 3 si am fost respins in motive bizare pe catre stat, pentru aceasta operatie. Am tot fost amanat inclusiv cu aparatul dentar pana cand mi-au dat dosarul in brate i m-au trimis acasa.\r\n\r\nNu vreau sa dau numele celor 2 care m-au repins si motivele lor penibile. Avand in vedere ca au cele mai inalte functii de la Universitate si OMF si am facut tot ce mi-au spus.\r\n\r\nCe vreau eu este sa ma opereze cineva si sa imi pun si acel aparat dentar pe care in Bucuresti nu vor sa mi-l puna pentru ca nu am chirurg. Motiv profesional as zice eu.\r\n\r\nVa rog se poate sa ma ajute si pe mine cineva?\r\nImi doresc aceasta operatie. Imi musc limba, nu pot sa vorbesc normal, arat anormal si nu ma simt bine,\r\n\r\nVa multumesc,\r\nMihai
12 Martie 2016, 13:08:28 Scor: 5 Aproba Dezaproba
Marian
Bună ziua.Am o anchiloză temporomandibulară bilaterală în urma unei poliartrite cronice juvenile(stabilizată de mulți ani,analize în parametri normali).Vă rog să mă ajutați și pe mine cu cîteva informații.Aș vrea să știu dacă s-au făcut operații de deblocare a acestor articulații la clinica dumneavoastră,și cu ce doctor să iau legătura.Eventual, vă rog să-mi dați un număr de telefon de la acel doctor care ar putea face o astfel de operație,ca să-i dau mai multe detalii. Vă mulțumesc.
15 Martie 2016, 19:18:50 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Prundaru Simona
Buna ziua!Asi dori sa iau legatura cu d/nul VOICAN MIHAI,pt ca ma aflu in aceiasi situatie cu a lui.Asi vrea sa stiu daca si/a rezolvat problema.Va rog mult sa imi raspundeti daca se poate.Multumesc.
22 Septembrie 2016, 13:39:20 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Gabriela
Buna ziua,rnas dori o programare la d-ul dr.Simion Bran,pentru un consult prealabil unei eventuale interventii chirurgicale.In tinerete am avut un traumatism puternic la maxilar in partea dreapta iar in timp au aparut diverse manifestari:inrosirea ochiului drept,usoara jena si presiune in locul traumatizat.Cum sa procedez pentru programare? Am nevoie si de trimitere?rnMultumesc anticipat.
25 Octombrie 2017, 07:03:54 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Nume:
Email (nu va fi publicat):
Telefon (nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Evenimente medicale Evenimente

in luna Mai 2018

Congresului SRATI 2018, Sinaia Congresului SRATI 2018, Sinaia

09 Mai 2018

In Prahova