SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA CLUJ >

SECTIA CLINICA NEUROCHIRURGIE I

 • telefon
  Judet: Cluj
  Adresa: Str. Victor Babes nr.43
 • telefon
  Telefon: 597852
 • telefon
  Colectiv medical:
  sef sectie -conf.dr.Florian Stefan
  medic primar specialitatea neurochirurgie,doctorat
  -as.univ.dr.Stan Horatiu
  medic primar specialitatea neurochirurgie
  as.univ.dr.Oslobanu Aurel
  medic specialist specialitatea neurochirurgie
  -dr.Vidican Sorin
  medic primar specialitatea neurochirurgie
  -dr.Dura Liviu
  medic specialist specialitatea neurochirurgie
  -dr.Andrasoni Zorinela
  medic primar specialitatea ATI
  -Scutariu Monica
  medic primar specialitatea ATI
  -dr.Szabo Ioan
  medic primar specialitatea neurochirurgie,doctorat
  -dr.Maior Rosca Tiberiu
  medic specialist specialitatea neurochirurgie
  -dr.Pasca Virgil
  medic specialist specialitatea neurochirurgie
  -dr.Iliescu Constantin
  medic primar specialitatea ATI
  -dr.Iepure Maria
  medic primar specialitatea ATI
  -dr.Tirsu Sorin
  medic specialist - temporar
  -Campean Lucia
  psiholog pr.
 • telefon
  Capacitate/Dotari:
  85paturi din care: -compartiment ATI -12paturi
  -compartiment chirurgie spinala -20paturi
  -compartiment pentru copii -5paturi
Comentarii
Mezea Alina
Un doctor din Oradea mi-a spus ca trebuie sa ma operez la coloana,insa as dori si parerea altui doctor.Rezultat de la RMN -reducerea lordozei lombare fiziologice -conul medular se termina la nivelS1,de aspect normal -modificari de degenerescenta edematoasa si neregularitatea platourilor vertebrale inferior L5 si superior S1 -mici osteofite ale corpilor vertebrali -la nivel L5-S1 discul intervertebral L5-S1 are inaltimea redusa si este in heterosemnal T2,cu aspect deshidratat hernie de disc posterioara paramediana stg cu stenoza foraminala stg si atingere radiculara S1 stg preforaminal. Am dureri mari,nu mai pot sa ma odihnesc si orice antiinflamator iau nu mai trece durerea. As dori sa vorbesc cu dr Stan Horatiu ,daca se poate.
04 Martie 2014, 13:13:09 Scor: 8 Aproba Dezaproba
Redactie
Sunati la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj / Clinică Neurochirurgie I: Str. Victor Babeş nr.43, Tel. 0264/597852
04 Martie 2014, 17:48:00 Scor: 4 Aproba Dezaproba
silviu agoston
cum fac RMN la dumneavoastra?D-l doctor Ioan Szabo este in clinica?
31 August 2014, 00:26:37 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Hainalka
Ma numesc Matei Hainalka si sunt diagnosticata cu torticolis spasmodic si tumoare madulara as vrea sa stiu daca exista tratament.
16 Septembrie 2014, 19:12:20 Scor: 3 Aproba Dezaproba
raducanu liliana
Sunt tratata din 14 05 2015de dr Oslobanu \r\nSunt operata de hernie de disc destul de complicata.Am intrat in contact cu dr oslobanu cu nr de telefon de la clinica.Am faccut programare , ma primit si ma prog ptr operatie.O echipa minunata cu D na anestezist Iepure si cu alti medici rezidenti.
16 Mai 2015, 16:23:29 Scor: 3 Aproba Dezaproba
urs gabriela
multumesc dr ABRUDAN CRISTIAN pentru comportamentul sau fata de pacienti. Nu am intalnit un medic care sa se comporte mai frumos cu un pacient. Este un profesionist si ii multumesc pentru interventia chirurgicala pe care i-a facut-o mamei mele.SUCCES SI INCA O DATA MII DE MULTUMIRI
27 Mai 2015, 23:41:48 Scor: 15 Aproba Dezaproba
monika dala
cum pot ajunge la neurochirurgie din cluj?trebuie programare cu bilet de trimitere?
29 Septembrie 2015, 00:21:36 Scor: 13 Aproba Dezaproba
PAVEL OCTAVIAN
Mulţumiri şi calde aprecieri adresate colectivului de medici, asistente, infirmiere şi celelalte cadre medicale conduse de către şef secţie-Conf.Dr. Florian Stefan. Sunt unul dintre pacienţii secţiei de neurochirurgie care la sfârşitul lunii septembrie 2015, am fost operat de către o echipă de specialişti condusă de către dl.conf.dr. Florian Stefan, echipă din care au mai făcut parte dl.dr.Szabo Ioan, dna dr.Andrasoni Zorinela şi dr. rezident Ema Iordache. Pe întreaga perioadă petrecută la clinica de neurochirurgie am simţit dragostea şi profesionalismul echipei medicale.\r\n Le mulţumesc din suflet acestor "SFINŢI ÎN HALATE ALBE" urându-le sănătate şi putere de muncă. Ţara noastră se poate mândri şi totodată eu mă mândresc cu asemenea medici specialişti. Nu vorbiţi niciodată de rău şi nu denigraţi medicii şi echipele medicale. Ne fac să fim mândri că suntem români.
20 Noiembrie 2015, 11:13:27 Scor: 7 Aproba Dezaproba
IAGAR ANNAMARIA
Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti ce inseamna PROTUZII DISCALE POSTERIOARE L3 S1 CU COMPRESIUNE DURALA SI INTERESARE RADICULARA BILAT. (AMPRENTA L4 L5 FOND DEGERATIV) in urma efectuarii unui RMN de catre tatal meu. Este grav? Necesita interventie chirurgicala?
17 Martie 2016, 14:36:21 Scor: 1 Aproba Dezaproba
Administrator Saptamana Medicala
Toate indicatiile medicale si lamuririle necesare vi le da medicul care il consulta pe tatal dumneavoastra sau alt medic de secialitate neurochirurgie sau ortopedie. Nu e bine sa cautati pe site-uri opinii atat de specializate. Va sugerez sa sunati la sectia de neurochirurgie de la Spitalul judetean de la Cluj si sa solicitati o programare pentru ca nici dansii nu cred ca va pot emite o opinie medicala prin telefon.
17 Martie 2016, 14:56:33 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Madalina Mladin
Puteti apela la Dl Dr Oslobanu cu cea mai mare incredere. Este un bun profesionist, pasionat de activitatea pe care o desfasoara pentru binele oamenilor suferinzi si gaseste intotdeauna un cuvant de imbarbatare. Ii multumesc pe aceasta cale pentru grija purtata mamei mele.
19 Martie 2016, 11:26:11 Scor: 3 Aproba Dezaproba
iancau irina
De asemenea ati putea incerca sa o contactati pe d.na dr.Pintea Bianca, medic primar in aceasta clinica, cu vasta experienta chirurgicala si extrem de multa empatie fata de suferinta pacientilor. Va va explica pe indelete tot ceea ce va intereseaza si va va da negresit sfaturi extrem de pertinente. Este un om de nota 10+. Am fost si eu cu mama mea la dansa si mi-a fost de un real folos.
07 Aprilie 2016, 15:13:46 Scor: 4 Aproba Dezaproba
Moldovan Ștefana
Mulțumesc din suflet medicilor din Clinica de Neochirurgie Cluj Napoca condusă de Por. Dr.Ștefan Ioan Florian și în mod special echipei conduse de Dr. Maior Roșca Tiberiu, Dr.Farcaș A., Dr.Moraru L., Dr. pop R. și Dr. Scutaru M. care m-au operat. Sunt profesioniști adevărați, oameni cu suflet mare, cu multă grijă față de pacient . Mă rog lui Dumnezeu să îi ferească de necazuri și să le dea noroc și zile fericite.
17 Iunie 2016, 12:04:01 Scor: 4 Aproba Dezaproba
silaghi alexandru
Poate sa-mi spuna cineva daca laCluj se opereaza cu laser pt hernia de disc[la clinica de neurochirurgie],si ce dotari au,daca opereaza cu tehnici minim invazive ,endoscopic.
06 August 2016, 19:34:26 Scor: 3 Aproba Dezaproba
roxana dragan
Buna ziua! am nevoie urgenta de un numar de telefon al DR. Abrudan! va multumesc frumos p.s. nu este la clinica, am incercat deja sa dau de el pe telefoanele de acolo...
11 August 2016, 14:57:42 Scor: 6 Aproba Dezaproba
Xenia
Buna am fost operata în urma cu 2ani de zile de HIDROCEFALEE ACUTA, as vrea sa stiu în urma acestei operații simptomatologia si evoluția pacientului, menționez am inca o ușoară amorțeală pe partea dreaptă în urma căreia activitatea de zi cu zi fiind mai dificilă în momentul în care doresc să servesc ceva trb să o fac cu o foarte mare atenție, spălatul pe dinți asemenea este dificilă etc
18 Octombrie 2016, 21:58:03 Scor: -1 Aproba Dezaproba
ionut
As vrea sa multumesc dr Florian Stefan,pentru ca ma tratat si ma operat,nustiu daca e mai fricit ca mine acuma,sunt si in libertate si si vindecat, era in vara anului 2016 si eram dtinut in penitenciaru baia mare,MULTULTUMESC MULT DOCTOR FLORIAN STEFAN
05 Ianuarie 2017, 04:38:04 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Adela
Stie cineva sa spuna daca este microscop pentru neurochirurgia spinala la CLinica de Neurochirurgie Cluj ?LFS
10 Februarie 2017, 22:38:15 Scor: 2 Aproba Dezaproba
Nicolita Danaricu
Buna ziua, Sunt din Tg- Jiu , am 65 ani si am fost diagnisticata cu inceput de hernie de dusc. Nu stiu daca la acest diagnostic e firesc sa am dureru crunte in soldut drept( indeosebi noaptes). As vrea sa ma consul cu un speci
19 Martie 2017, 16:23:28 Scor: 0 Aproba Dezaproba
bianca baciu
Buna seara,cum se ajunge la dumneavostra?trebuie neaparat bilet de trimitere? sau se poate cu programare?Multumesc!
22 Mai 2017, 18:37:08 Scor: 0 Aproba Dezaproba
KRÄMER HELMUTH
POT SA PRIMESC UN TRATAMENT PENTRU DICOPATIE CU HERNIE DE DISC L5 FĂRĂ SA FAC O TOMOGRAFIE.AȘTEPT UN RĂSPUNS. VA MULȚUMESC!
26 Mai 2017, 22:06:32 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Daniela
Buna ziua va rog sa ma ajutati am 39ani 3copii.si am facut rmn.coloana cu durere mare si amorteli de picioare .rezultat strînsă de canal lombara .rectitudine de profil.lipomatiza epiduralal5.s1.protruzie fiscală la nivel.l4.l5.fibromialgie si dureri mari scap fara operatie va rog spunetimi.multumesc
24 Iunie 2017, 11:13:33 Scor: 3 Aproba Dezaproba
Codruta
Buna ziua. Multumesc d-lui Prof Ioan Stefan Florian care impreuna cu echipa dansului in iulie 2014 m-a operat de o tumora la cap de 6,8/7/6,7 cm. Le voi fi vesnic recunoscatoare. Datorita lor astazi inca exist si sun bine. O ECHIPA DE PROFESIONISTI.
12 Iulie 2017, 07:01:06 Scor: 3 Aproba Dezaproba
rogojan codruta
Buna ziua .Domnule doctor Abrudan as dori o adresa de email daca se poate,pt o parere de specialitate in urma unui rmn facut caci daca nu necesita operatie nu as merge pana la dumneavoastra in Cluj . Va multumesc.
18 Septembrie 2017, 07:45:33 Scor: -1 Aproba Dezaproba
Nazare Elena
Am fost operata de HD L5-S1 de către dr. Oslobanu Aurel în luna august 2017.Este un medic extraordinar, foarte bun specialist,operează minim invaziv- microscopic .Este un om de o noblețe desavarsita , pune mai presus de orice dorința de a ajuta omul suferind. Echipa medicală din clinica de neurochirurgie munceste enorm ,sunt buni profesionisti ,atenti si mereu langa pacienti. Multumesc tuturor pentru îngrijirea acordată pe timpul spitalizarii si în mod deosebit domnișoarei dr. anestezist Anca Ciudin! Cu respect,Nazare Elena P. Neamt
20 Septembrie 2017, 20:04:56 Scor: 5 Aproba Dezaproba
Rodica
Buna ziua!mi poate spune cineva,cat dureaza recuperarea dupa operatia de hernie de disc?Dupa cat timp se poate relua avtivitatea normala de lucru?!Multumesc!
19 Octombrie 2017, 20:24:09 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Muncelean teodor
În urma cu 2 ani am fost operat de meningiom de catre Dr. Oșlobanu Aurel caruia doresc pe această cale să-i mulțumesc că mi-a redat increderea in viață. rn Dupa recuperare si investigațiile electroencefalogramelor am fost declarat apt sa-mi reiau activitațiile de zi cu zi la fel cum eram înainte cea ce fac si in prezent fara nici o problemă. rn Multa sanatate echipei care sa ocupat de mine si dr. Iliescu anestezist cu mare dăruire față de toți pacienții.
14 Februarie 2018, 20:46:14 Scor: 0 Aproba Dezaproba
eugen
sotia mea are hemangion la coloana ,are varta de 32 de ani iar durerile sunt din ce mai mari am fost in 2016 la sp baldazar arsene si ni sa spus ca poate trai asa toata viata iar la galati un medic neuroghirug a spus ca el nu opereaza asa ceva stim ca este complicat dar poate cineva sa ne ajute va multumesc
25 Februarie 2018, 11:38:19 Scor: 4 Aproba Dezaproba
Mirela
Am si eu o întrebare,cine m-ar putea ajuta cu un sfat,pentru tumora frontala stânga,un medic neurochirurg bun în cluj-napoca,multumesc
23 Aprilie 2018, 19:24:42 Scor: 0 Aproba Dezaproba
Nume:
Email (nu va fi publicat):
Telefon (nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Evenimente medicale Evenimente

in luna Mai 2018

Congresului SRATI 2018, Sinaia Congresului SRATI 2018, Sinaia

09 Mai 2018

In Prahova