Autoritatea De Sanatate Publica Maramures - Punct Lucru

Telefon:

Judet: Maramures

Adresa: Strada Victoriei nr.126, Baia Mare, Jud. MaramuresComentarii


Bratan Victorie

Buna ziua.Numele meu este Bratan Victorie si locuiesc in Cuza Voda nr.8 A Ap.4 Baia Mare. Doresc sa fac o sesizare referitor la inundarea ap. meu de cel putin 10 ani.Cum as putea sa rezolv aceasta situatie? Apa vine de la etaj.2Fam. Tataran cu care am vb. de nenumarate ori atit eu cat si etaj.1 care la fel este inundat de tot atitia ani.Anul trecut am renovat complet apartamentul,am primit si o suma de bani de la asigurari dar problema inundari exista in continuare.Astep un raspuns de la d-voastra ca sa stiu la cine ma adresez.Cu respect Victorie Bratan.

April 25, 2018, 8:43 a.m.
0
0

Bratan Victorie

Astept cu interes raspunsul d-voastra la solicitarea de mai sus.

April 25, 2018, 8:47 a.m.
0
0

Mihnea Eva

Buna ziua, Suntem mai multi cetateni din comuna IEUD, nemultumiti de faptul ca exista pericolul raspandirii unor boli grave, cauzate de mizeria din centrul comunal. Exista un adapost pentru o statie de autobuz, dar pentru ca este plasata inadecvat este folosita ca WC public, mai ales in zilele de targ. Emana un miros ingrozitor, dar autoritalile nu iau nicio masura. Va rugam sa trimiteti o echipa sa constate la fata locului.

June 10, 2018, 7:05 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha