61
None

Clinica dentară minim invazivă Dentexcela3 a înregistrat o creștere de 15% a cererii de fațete dentare în 2017

București, 18.01.2018: Piața serviciilor de estetică dentară este în continuă creștere, iar una dintre metodele preferate de către români pentru a-și corectă imperfecțiunile zâmbetului este fațetarea dinților. În 2017, clinică stomatologică minim invazivă Dentexcela3 a înregistrat o creștere de 15% a cererii de fațete comparativ cu anul trecut, tratamentele de estetică dentară reprezentând circa 60% din totalul serviciilor oferite pacienților. În medie, specialiștii clinicii montează aproximativ 50 de fațete lunar. Unui pacient i se recomandă fațetarea a circa/minim 4-6 dinți, în funcție de situația sa medicală.  

“Cererea pentru serviciile de estetică dentară s-a dublat în ultimii 2 ani și continuă să se dezvolte. Ne bucură faptul că oamenii sunt din ce în se mai informați și mai preocupați să-și îmbunătățească aspectul danturii, inclusiv bărbații - anul acesta am observat o creștere cu 25% a numărului de bărbați care apelează la astfel de servicii, raportat la anul trecut. Clinica noastră pune accentul pe tratamente moderne, minim invazive și nedureroase, care să sporească siguranța și confortul pacienților. Cu ajutorul fațetelor dentare, putem corecta cu ușurință o gamă variată de imperfecțiuni estetice ale zâmbetului, de la forma dinților, spațiile interdentare mici, marmorații, până la denivelări inestetice sau nuanța dinților.“ a declarat Dr. Adriana Lucia Celebidache, CEO Dentexcela3.

Clinica s-a afirmat ca pionier pe segmentul de estetică dentară bucureștean, prin introducerea celor mai moderne fațete dentare minim-invazive, în anul 2010. Cu ajutorul lor se obțin cele mai fizionomice restaurări ale danturii, acestea fiind realizate din porțelan și având o grosime de doar 0,2 mm, cât o lentilă de contact. Comparativ cu fațetele clasice, aplicarea lor durează mult mai puțin (1-2 ședințe) și nu necesită șlefuirea dinților naturali, asigurând astfel conservarea structurii dentare și reversibilitatea tratamentului (pot fi înlăturate oricând fără a afecta dintele). Acestea se lipesc etanșcu un ciment special în funcție de culoarea dorită, fără anestezie, neprovocând nicio sensibilitate la nivelul danturii sau reacție alergică. Fațetele au o garanție de 10 de ani, sunt ușor de întreținut și foarte rezistente la pete.

Dentexcela3 s-a axat pe dezvoltarea serviciilor dentare minim-invazive de nișă, aducând în permanență ultimele inovații în domeniu, precum primul laser stomatologic WaterLase din București (2008) - cea mai avansată tehnologie stomatologică laser disponibilă în lume și primul sistem CAD/CAM digital de cabinet din România (2015), o tehnologie de ultimă generație cu ajutorul căreia se reduce timpul de realizare a unei lucrări de coroană la aproximativ 2 ore. Investițiile totale în aparatura clinicii se ridică la circa 250.000 de euro.

Echipa stomatologică este alcătuită din 9 medici specializați în țară și în străinătate și este coordonată de către Dr. Adriana Lucia Celebidache, medic primar dentist, specialist în estetică dentară, certificare Lumineers, unul dintre primii 15 români specializați în tehnologia stomatologică laser (Master Laser Dentistry, 2016 - Universitatea Aachen, A.A.L.Z., Germania). Datorită investițiilor realizate de-a lungul anilor în achiziția de lasere și în pregătirea medicilor în utilizarea lor, aproximativ 90% dintre tratamentele dentare acordate în cadrul clinicii sunt realizate prin această metodă, inclusiv tratamentul cariei și parodontoza. Avantajele terapeutice sunt numeroase, de la reducerea timpului de tratament și a numărului de ședințe, reducerea durerii și disconfortului, sterilizarea în procent de 99,9% a zonei tratate (față de 60% în tratamentele clasice), până la împiedicarea recidivelor afecțiunilor și vindecarea mai rapidă a țesuturilor. 

 

Despre Dentexcela3

Dentexcela3 este o clinică stomatologică minim-invaziva de nișă, cu o experiență de peste 20 de ani pe piață românească. Clinica s-a afirmat ca pionier în domeniu, aducând ultimele inovații în materie de tehnologie și personal supraspecializat, care să ofere servicii medicale unice sau peste media pieței. Echipa medicală pune accentul pe tratamentele moderne, minim invazive, cu laser, în toate specialitățile stomatologice: profilaxie, odontoterapie, pedodonție, ortodonție, chirurgie-implantologie, parodontologie, protetică, estetică dentară.

Pentru mai multe informații: Nicoleta Banu, nicoleta.banu@pi2.ro, 075.431.667

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha