Salvestrolii - puterea naturii in lupta cu cancerul

Scris de Redactie 8261 afisari
11:45:11, Joi 13 Aprilie 2017
Redactie

Redactie

SALVESTROL PLATINUM -2000 puncte salvestroli

SALVESTROL SHIELD -350 puncte salvestroli

Salvestrol este un complex fitonatural, conceput de cercetători ce activează în domeniul oncologiei.

Această combinație de extracte din fructe a fost dezvoltată în urma testelor făcute în laboratoarele de cercetare, pe țesuturile canceroase din creier, cancer de sân, cancer de prostată, cancer de colon, cancer ovarian, cancer de testicule, cancer pulmonar, leucemii, limfoame,etc.

Salvestrolii fac parte din sistemul imunitar al plantelor, sunt fitoalexine, și sunt produși de plante ca reacţie de apărare la atacul diverşilor agenţi patogeni.

Alimentația modernă este săracă în salvestroli și alţi fitonutrienţi benefici, iar acest aport redus poate sta la baza ratei de cancer în continuă creștere în lumea dezvoltată.

Echipa de cercetare formată din Prof. Dan Burke și Prof. Gerald Potterde la Universitatea Montfort din Leicester a ajuns la concluzia că dieta actuală conține cu 80% până la 90% mai puțini salvestroli decât cea din urmă cu cincizeci, o sută de ani, ceea ce face necesară utilizarea de suplimente nutriționale cu salvestroli pentru a crește capacitatea organismului de a lupta cu această maladie.

Mecanism de acțiune

Profesorul Dan Burke de la Universitatea din Aberdeen, a descoperit un nou tip de enzimă din seria citocromului P450, și anume enzima CYP1B1, în celulele tumorale. Proteina CYP1B1 poate fi găsită doar în celulele canceroase (umane), dar nu se exprimă în celulele țesutului sănătos. Supra-expresia extremă a enzimei CYP1B1 este o caracteristică comună a tuturor formelor de cancer care apar la om (de la celule displazice până la metastaze). Enzima CYP1B1 este considerată un marker tumoral universal care în viitor va putea fi utilizată pentru a detecta cancerul în faza inițială.

Salvestrol acționează sub influența acestei enzime, CYP1B1 fiind activați de enzimă și apoi metabolizați în substanțe ce acționează ca citostatice naturale, care forțează celula tumorală să intre în apoptoză (moartea programată a celulei). Acest mecanism nu are loc în celulele normale (sănătoase), deoarece enzima este prezentă doar în celulele canceroase. Astfel, acțiunea este direcționată țintit doar spre celulele bolnave, fără a avea efecte secundare.

Salvestrol poate fi utilizat concomitent cu terapiile clasice (chimioterapie/radioterapie). Se recomandă a se administra a doua zi după respectivele terapii.

Administrare Salvestrol Platinum:

Se utilizează în orice formă de cancer deoarece enzima CYP1B1 se supraexprimă în toate tipurile de cancer și în toate etapele, de la celulele displazice până la metastaze.

Administrarea ca supliment, în faza curativă a afecțiunilor canceroase:

· Pentru persoanele cu indice de masă corporal (IMC) normal - normoponderale: 2 capsule/zi (1 cps dimineața și 1 cps la prânz) în timpul mesei (pentru a facilita absorbția).

În stadiile avansate ale bolii se poate mări doza la 2 cps dimineața și 1 cps seara în timpul meselor. 

· Pentru persoanele cu indice de masă corporal (IMC) crescut - supraponderale: 3 capsule/zi (dimineață, prânz și cină) în timpul mesei.

.  Pentru că enzima poate fi blocată de multe substanțe chimice, este indicat să se renunțe la fumat, la alimentația bazată pe carne și cu aditivi alimentari, la sucurile care nu sunt naturale și pe cât se poate la legumele și fructele tratate cu pesticide.

Pentru că zilnic în organismul uman se formează cel putin 1000 de celule canceroase, este benefic ca, în perioadele cu stres ridicat, în timpul iernii sau pentru a compensa lipsa de acces la fructe și legume cultivate biologic, să se administreze Salvestrol Shield-350 puncte salvestroli.

Pentru prevenirea cancerului se recomandă între 350 și 700 puncte/zi, iar pentru persoanele cu risc mai mare (antecedente) se recomandă pâna la 2000 puncte/zi, luate în timpul mesei.

Suplimentele cu salvestroli, asociate cu sinergici ca biotina, niacina, vitamina C, magneziu și seleniu precum și activitatea fizică, mișcarea (deci aport de oxigen) poate aduce o contribuție importantă la vindecarea și prevenirea cancerului.

Aceste recomandări nu se aplică copiilor. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate. Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dietă variată și sănătoasă și a unui mod de viață sănătos.

Ingrediente: Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de fructe, incluzând extract de portocală amară, extract de afin, extract de mure, extract de struguri și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi. Produsul este ambalat în capsule vegetale.

Prezentare: Flacon 60 capsule

Sus
Comentarii
Nume:
Email
(nu va fi publicat):
Telefon
(nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Rubrici
Evenimente medicale Evenimente

in luna Octombrie 2018

A VI-A CONFERINŢĂ ARCPA SIBIU, 2018 A VI-A CONFERINŢĂ ARCPA SIBIU, 2018

17 Octombrie 2018

In Sibiu
Farma Practic ediția 69, Eforie Nord Farma Practic ediția 69, Eforie Nord

05 Octombrie 2018

In Constanta
Pancreas 360°, Bucuresti Pancreas 360°, Bucuresti

03 Octombrie 2018

In Bucuresti
Congresul Național de Dermatologie, 2018 Congresul Național de Dermatologie, 2018

03 Octombrie 2018

In Brasov
Zilele Medicului de Medicina Interna, 2018 Zilele Medicului de Medicina Interna, 2018

04 Octombrie 2018

In Cluj