CONFERINȚA NAȚIONALĂ ACTUALITĂȚI ÎN DIAGNOSTICUL ȘI TRATAMENTUL AFECȚIUNILOR ORL, EDIȚIA A XXI-A A CURSULUI DE CHIRURGIE ENDOSCOPICĂ ORL

Afisari: 1214

CONFERINȚA NAȚIONALĂ ACTUALITĂȚI ÎN DIAGNOSTICUL ȘI TRATAMENTUL AFECȚIUNILOR ORL, EDIȚIA A XXI-A A CURSULUI DE CHIRURGIE ENDOSCOPICĂ ORL, WORKSHOP-URI HANDS-ON se va desfasura in data de 23 – 25 Noiembrie 2023 la Centrul de Conferinte a Hotelului Pullman World Trade Center.

Participarea este gratuita. Va rugam sa trimiteti solicitarea dumneavoastra de participare catre adresa de email rinologie@gmail.com.

Conferinta este creditata de Colegiul Medicilor din Romania (pentru a putea primi diploma de participare cu punctele aferente, va rugam ca la inscriere sa precizati CUIM-ul si adresa de mail pe care doriti sa va fie trimis documentul).

Pentru cazarea colegilor care nu sunt din Bucuresti, recomandam hotelurile Pullman si Ramada Parc. Va rugam sa va adresati companiei Romadria pentru a putea beneficia de suport si cele mai bune preturi (office@romadria.ro; 021.312.73.92/0733.103.593).

Pentru workshop-ul de Chirurgie cu radiofrecventa cu hands-on, inscrierea se va face la adresa de mail rinologie@gmail.com, in limita a 32 locuri. Dupa finalizarea inscrierilor, domnul Dr. Vlad Budu va informa participantii despre detaliile organizatorice.

Pentru workshop-ul Tehnici chirugicale Hands-on, cei 10 participanti inscrisi si confirmati deja, vor primi detalii organizatorice de la secretariatul Societatii Romane de Rinologie pentru ziua de sambata 25.11.2023, cand va avea loc evenimentul.


Joi 23.11.2023, incepand cu ora 9.00, cei interesati pot asista din Sala New York la sesiunea live surgery care se transmite in timp real din Blocul Operator (3 cazuri clinice).
Conferinta se desfasoara doar cu prezenta fizica.


Organizator: https://rinologie.ro/conferinta-nationala-actualitati-in-diagnosticul-si-tratamentul-afectiunilor-orl-si-editia-a-xxi-a-a-cursului-de-chirurgie-endoscopica-orl/