CONGRESUL NAŢIONAL DE RADIOLOGIE ŞI IMAGISTICĂ MEDICALĂ Bucuresti 2017

Afisari: 3051

Societatea de Radiologie și Imagistică Medicală din România (SRIM) organizează la Hotel Phoenicia, Bucureşti „Congresul Național de Radiologie și Imagistică Medicală”, având ca invitați multe personalități în domeniu din tarile Uniunii Europene.

Perioada în care va avea loc manifestarea mai sus menționată este 6-8 octombrie 2017.

Congresul va fi precedat de Cursul Precongres, în data de 5 octombrie 2017.

Pe această cale dorim să apelăm la suportul companiei dumneavoastră de a susține aceste evenimente științifice, cunoscând  interesul  pentru  specialitatea  noastră.

Compania  dvs.  va  putea  să-și  promoveze  pe  această  cale produsele care se adresează specialității de radiologie si imagistica medicala.

Participarea partenerilor industriali se poate concretiza fie prin finanţarea cu o sumă de bani, fie prin plata directă a unor cheltuieli de organizare, cum ar fi: masă de protocol, coffee break sau alt tip de cheltuieli. Vă prezentăm anexat pachetele de promovare/publicitate pe care le puteţi achiziţiona prin această finanţare. Cei mai importanţi parteneri  vor  putea  beneficia  de  spaţii  în  care  să  poată  desfăşura  activităţi  proprii  paralele  (prezentări, simpozioane, demonstraţii şi ateliere “hands-on”, “lunch-meeting”, etc).

Anexăm, de asemenea, taxele de înscriere stabilite pentru participanţii la curs şi congres, în situaţia în care veţi dori să sponsorizaţi direct pe unii dintre aceştia.

Contul bancar dedicat acestei manifestări  este deschis de organizatorul logistic al manifestării şi este menţionat în anexă.

Pentru informații suplimetare, vă rugăm să contactați secretariatul logistic:

Alina Hanuschi – 0752 168817,  alina.hanuschi@palomatours.com

Anca Visu – 0755 123416,  anca.visu@pproevents.com


 










 

Organizator: http://srim2017.medical-congresses.ro/