CONGRESUL NAȚIONAL FRDNBM 16 (Federatia Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice)

Afisari: 1010

Perioada de desfășurare: 7-10 noiembrie 2018

Locaţie: Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca

Termen limită pentru înscrirea online: 15 octombrie 2018*

* Participanții care se înscriu pe loc (după 15 octombrie 2018) vor primi materialele aferente Congresului și vouchere pentru accesul la mese în limita disponibilității.

Taxa de participare

Categorie participanți - Taxa de participare

Medic specialist diabet, nutriție, boli metabolice - 400 RON

Medic specialist altă specializare și specialiști din alte domenii  -  500 RON

Medic rezident, specialitatea diabet, nutriție, boli metabolice  -  80 RON

Medic rezident altă specialitate   - 120 RON

Asistent medical membru ARED   - 100 RON

Asistent medical non-membru ARED  -  150 RON

Nutriționist (abs. Facultatea de Nutriție)  -  80 RON

Medic de familie – specialist, rezident  -  80 RON

Studenții la medicină beneficiază de participare gratuită (în limita locurilor disponibile). Pentru a beneficia de această gratuitate, este obligatorie prezentarea carnetului de student la înregistrare.

Plata taxei de participare se poate face online, cu cardul, sau prin transfer bancar, pe baza facturii proforme emise automat la înregistrare.

Taxa de participare include materialele aferente evenimentului, accesul în sala în care se prezintă lucrările, accesul la pauzele de cafea și mesele de prânz organizate.

Taxele achitate nu se vor returna în caz de neprezentare!

Membrii AREM e-Learning beneficiază de o reducere cu 50% a taxei de participare (reducerea se va calcula după introducerea CNP-ului şi va fi aplicată la factura proformă).

Materiale/Certificatul de participare

În cazul neprezentării personale în cadrul evenimentului, achitarea taxei de participare nu presupune primirea materialelor pregătite sau a certificatului de participare. Acesta va fi eliberat la sfârșitul evenimentului doar pentru persoanele care au participat personal la eveniment.

Certificatul de participare poate fi solicitat de către un delegat, numai în condițiile în care persoana pentru care este solicitat a participat la lucrările Conferinței.

Înscrierile pe loc

Participanții care se înscriu pe loc  vor primi materialele aferente evenimentului și vouchere pentru accesul la mese în limita disponibilității.

Pentru a beneficia de toate materialele unui eveniment, vă rugăm să efectuați înregistrarea online, în termenul stipulat pe site.

Ecusonul

Ecusonul se primește personal de către fiecare participant, odată cu ridicarea materialelor de la secretariatul evenimentului.

Purtarea ecusonului este obligatorie pe toată durata evenimentului.

Accesul la pauzele de cafea, de prânz, precum și la mesele de seară se va face exclusiv pe baza ecusonului primit personal de către participanți.

Opțiunea de cazare

Până la data de 01.10.2018, participanții au posibilitatea de a opta pentru pachetele de cazare oferite la formularul de înregistrare. Tarifele sunt exprimate pentru pachet de 3 nopți (7-10.11.2018) – loc în cameră dublă twin. Repartizarea pe camere se va face în mod aleator – cu eventuale modificări la recepție.

MANAGEMENT EVENIMENT: EVENT CONSULTING

Organizator: http://medicalevent.ro/congresul-national-frdnbm-16/#1516715951716-9fbd43f4-06dd