Conferința Internațională de Autism și Neurodiversitate 2023

Afisari: 869

Perioada: 9 - 11 noiembrie 2023, Centrul Militar National al Armatei - Sala de conferinte

TEMELE  conferinței vor aborda  pluridisciplinar neurodiversitatea, din unghiuri multiple și inovatoare, prezentatorii noștri fiind printre cei mai titrați din țară și din lume, împărtășind din cunoștințele lor științifice, experiența practică și expertiza în domeniul  neurodiversității sau domeniilor medicale/educaționale care au incidență  cu această zonă, tratând subiecte de la diagnostic la metode terapeutice; medicație; alimentație;  educație si incluziune socială/profesională!

  • Sunt incluse numeroase exemple astfel încât profesioniștii, apartinătorii și chiar și persoanele din spectru autist/neurodiversitate,  să înțeleagă că susținerea sănătății mintale și a bunăstării,  se poate întâmpla numai atunci când persoanele neurodivergente sunt respectate pentru Cine sunt și Cine vor să fie în această lume!
  • PROGRAMUL ȘTIINȚIFICO-PRACTIC  va aduce noutăți din domeniul cercetării și practicii, vor fi prezentări; dezbateri; postere pe arii de interes pentru domeniul autismului/neurodiversității.
  • Speakerii vor fi profesioniști de top din domeniul:  cercetării și clinicii, educației fapt care  ilustrează interesul nostru  permanent progresul științelor autismului/neurodiversității este o misiune internațională la care România prin acest eveniment notabil se alătură.

Comitetul de planificare a conferinței va fi în preajmă pentru a vă întâmpina și a vă sprijini să aveți o experiență stiințifică cu aplicabilitate practică ce poate schimba viata unui neurodivergent

Organizator: https://autismartaadhd.ro/conferinta-autism-neurodiversitate/