Conferinta Nationala INTERDISCIPLINARA de FARMACIE 2018

Afisari: 743

Stimati colegi,

Avem placerea de a va invita sa participati la Conferinta Nationala INTERDISCIPLINARA de FARMACIE, care va avea loc in perioada 15-17 noiembrie 2018, la Bucuresti. In acest an, conferinta va sarbatori aniversarea a 11 ani de organizare sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania. De-a lungul celor 11 ani, CN FARMA a jucat un rol cheie, care sta la baza intelegerii mecanismului de colaborare dintre medic si farmacist pentru o terapie cat mai eficienta.

Programul CN FARMA 2018  va aborda teme care includ: cazuri clinice,  interactiuni medicamentoase, reglementari actuale in prescrierea medicamentelor, noutati in medicatia diferitelor patologii.

Va asteptam cu drag la eveniment,

Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa

Presedinte Colegiul Farmacistilor din Romania


Argument: A 11-a editie a conferintei nationale interdisciplinare farmacist – medic.
Unicul eveniment unde farmacistii si medicii pot comunica direct si stabili protocoalele si procedurile terapeutice

TEMA PRINCIPALA: Medicatie vs. medicament – necesitati farmaco – terapeutice vs. necesitati economice
TEMA SECUNDARA: Probleme actuale (Original vs. Generic)

AUDIENTA: Conferinta are statut de Curs de Educatie Farmaceutica si Medicala Continua si este adresata farmacistilor precum si tuturor medicilor interesati de temele conferintei, in special celor cu specializarea medicina de familie.
Creditare: 30 credite EFC + 9 credite EMC
Loc desfasurare: Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms

Atat reprezentantii firmelor cat si echipele de promovare medicala, vor oferi farmacistilor si medicilor prezenti la CNFarma 2018, informatii despre gama de tratament  in diverse afectiuni dermatologice: acnee, dermatita seboreica, vitiligo, hiperpigmentatii, cuperoza, dar si informatii despre tratamente post-chirurgicale din domeniul chirurgiei estetice: produse anti-aging, depigmentante si anticearcane etc.

In premiera, editia din acest an - CNFarma 2018, reuneste participanti din Romania si reprezentanti ai unor firme de prestigiu din strainatate, producatori sau distribuitori de produse dermato-cosmetice, cosmetice certificate organic – ce vor beneficia de o zona expozitionala dedicata in cadrul conferintei.

Program - vezi aici

Mai multe informatii - aiciOrganizator: http://cnf2018.farma.ro/info/