Conferinta Nationala de Imagistica Sanului, Sibiu

Afisari: 575

Dragi colegi,
Va anuntam ca la acest moment programul propus pentru conferinta Nationala de imagistica sanului de la Sibiu, 16-17 Noiembrie 2018 este urmatorul :

  1. - Sesiune interdisciplinară cu tema: Tratamentul chirurgical conservator versus mastectomie – când și de ce? Rolul imagisticianului în decizia terapeutică.

  2. - Refresher-course cu teme de interes cum ar fi microcalcificările, asimetriile, distorsiunile arhitecturale

  3. - Sesiune Junior – pentru medici rezidenți

  4. - Sesiune Varia

  5. - Sesiune Psihologie – cu teme legate de protecția pacientului, protecția medicului, limbajul verbal și non-verbal al medicului, tehnicianului, pacientului, etc.

Va asteptam cu titluri si rezumate pentru prezentari pe care ati dori sa le faceti in cadrul Conferintei pina la data de 15 octombrie 2018. Asa cum v-ati obisnuit vom continua traditia de a recompensa castigatorul sesiunii Junior cu o sponsorizare la o manifestare stiintifica internationala

Conferinta va fi precedata pe data de 15 noiembrie de un curs EUSOBI a carui tema va fi "Advanced breast imaging: MRI and CESM" la care speram sa avem in scurt timp programul. Inscrierea sa va face ca si anul trecut pe un site separat dedicat cursului care va fi anuntat si va avea link cu acest site. Numarul de locuri este limitat.

In sectiunea Informatii - Medici - au fost postate Recomandarile SISR de explorare radio-imagistica a sanului. 

In sectiunea Date Generale a fost postat un link cu propunerile de modificare a Statutului SISR, care contin: prevederile statutului actual, modificarile propuse, observatii (pe care va rugam sa le trimiteti pe adresa de mail a societatii (sisrom@gmail.com) pana in data de 30.06.2018.

Modificarea statutului va fi votata in cadrul Adunarii Generale organizate la Conferinta Nationala de la Sibiu, din 16-17 noiembrie 2018. Comitetul SISR 

Atasat va rugam sa consultati Propuneri modificare statut.


Organizator: http://www.sisr.ro/index.php?id=1