Health and Beauty Show – Editia de Primavara

Afisari: 1040

12  - 14 Aprilie -  Iulius Mall

Editia de primavara a targului dedicat frumusetii, Health & Beauty Show, va avea loc in al doilea weekend al lunii aprilie, in zilele de 12, 13 si 14. Evenimentul va si gazduit si de aceasta data de centrul comercial Iulius Mall.

Conceptului de frumusete i s-au atribuit de-a lungul timpului mii de definitii insa in cele din urma, frumusetea poarta intotdeauna o amprenta personala, o viziune unica. Una dintre premisele existentei acesteia este cu siguranta sanatatea.

Health and Beauty show este menit sa aduca in fata clujencelor pret de 3 zile, o lume plina de farmec, sarm si frumusete, in ton cu  starea de bine si  energia transmisa de primavara aceasta.

Cu acest prilej, clujencele iubitoare de frumos – si implicit de sanatate – se vor bucura de ofertele celor mai prestigioase saloane de frumusete, centre spa, centre fitness, clinici de infrumusetare sau centre de nutritie din intreaga tara.

 Acestea vor pregati  pachete promotionale atractive si vouchere de discount special  create pentru vizitatoarele targului.

Vizitatoarele se vor bucura totodata si de consilere din partea specialistilor prezenti la eveniment, astfel incat sa faca mereu alegeri corecte si sanatoase in materie de nutritie, miscare, cosmetica sau ingrijire corporala.

Cele mai noi produse de pe piata, cele mai moderne tehnici precum si ultimele aparitii in materie de aparatura fitness, wellness sau cosmetica vor fi prezentate in cadrul acestui eveniment.

Health and Beauty Show va dedica de asemenea un segment important produselor bio si tratamentelor naturiste, aceastea avand un efect complementar abordarilor si produselor  conventionale. 

Centrul Medical Asteco, sustinator al acestui eveniment, este un centru de referinţă pentru diagnosticul şi tratamentul bolilor metabolice ale adultului şi copilului (diabet zaharat, obezitate, boli endocrinologice), se remarcă în peisajul clinicilor private din Cluj-Napoca prin servicii medicale unice: consultaţia integrată (în care pacientul este evaluat simultan de mai mulţi medici), tabăra de copii cu program educaţional alcătuit de psihologi şi kinetoterapeuţi, publicaţiile online ale medicilor specialişti şi programele nutriţionale pluridisciplinare, cu intervenţii de remodelare şi instructor personal.

Vizitatorii vor primi gratuit un exemplar din revista Wellnes & Spa editat de Fin Watch SRL in care gasesc informatii interesante despre diete, miscare si ritm de viata sanatos.

Asadar, va asteptam  intre 12 – 14 Aprilie la Iulius Mall pentru 3 zile dedicate sanatatii si frumusetii.