Simpozionul de Studii Clinice Synevo 2018

Afisari: 1090

Dragi colegi si prieteni,

Am deosebita placere de a va invita la cea de-a X a editia a Simpozionului de Studii Clinice Synevo, eveniment organizat in Bucuresti, Romania, in 9 noiembrie 2018.

Editia de anul acesta este una speciala, dupa cum vom sarbatori zece ani de cand am initiat prima masa rotunda dedicata studiilor clinice in Romania si de cand idea organizarii acestui eveniment a luat nastere.

Ca si in anii trecuti, simpozionul este dedicat profesionistilor in domeniul studiilor clinice (medici -investigatori, specialisti in diferite domenii medicale, specialist in medicina de laborator-medici, chimisti, biochimisti, biologi, reprezentanti ai companiilor de monitorizare a studiilor clinice CRO si ai companiilor farmaceutice sponsor), dar si reprezentanti ai altor companii conexe acestui domentiu de cercetare medicala.

Lectori foarte cunoscuti, adevarati lideri de opinie in domeniile in care activeaza, vor prezenta subiecte foarte interesante, asa cum au facut-o in fiecare editie.

Fiind o editie aniversara, avem onoarea si bucuria de a-i avea alaturi si celebra pe acei parteneri/colaboratori care ne-au fost alaturi de-a lungul anilor, adevarate modele de urmat, specialisti in studii clinice din experienta carora am invatat foarte multe, care ne-au inspirat si au avut un cuvant de spus in dezvoltarea echipei de cercetare si studii clinice Synevo.

Evenimentul este creditat cu credite EMC.

Asteptam cu nerabdare sa ne intalnim in 9 noiembrie 2018 la Hotelul Intercontinental Bucuresti si va promitem o zi de neuitat.

Cu drag,

Dr. Cristina Florescu Moraid, MSc, EuSpLM, MRQA

Director Regional Romania, Moldova, Bulgaria & Serbia

Synevo Central Lab


INREGISTRARE

 


Organizator: http://www.synevoclinicalresearch.com/ro/simpozion-studii-clinice-synevo-2018/