Zilele Medicinei Nucleare - IASI

Afisari: 1870

Dragi colegi,

În numele Societății Române de Medicină Nucleară și Imagistică Moleculară - SRMNIM, este o mare plăcere să vă invităm să participați la "Zilele Medicinei Nucleare - IAȘI 2018", manifestare care se va desfășura în perioada 1-4 noiembrie 2018, la Iași.

Evenimentul este organizat de SRMNIM, în colaborare cu U.M.F. "Grigore T. Popa" Iași, Clusterul regional inovativ de imagistică structurală și moleculară - IMAGO-MOL, Societatea de Medici și Naturaliști, Spitalul Clinic Județean de Urgențe "Sf. Spiridon" și Institutul Regional de Oncologie, Iași.

Evenimentul va fi național cu participare internațională și va include:

- Un curs postuniversitar (creditat EMC): Actualități în imagistica nucleară teragnostică

- Sesiuni de cazuri clinice: Nuclear Imaging versus Unclear Imaging

- Un Simpozion de radioprotecție (creditat OAMR)

Anul  acesta,  acest  eveniment,  care  reprezintă  întâlnirea  anuală  a  practicienilor  în  domeniul medicinii  nucleare,  pune  accent  pe  activitățile   de  formare  a  tinerilor  profesioniști  în  domeniul radiotrasorilor și a tehnicilor SPECT/PET/CT/IRM, definind conceptul de Theragnostics pentru medicina personalizată și de precizie. Activitățile  vor fi susținute  de personalități  din România cât și din întreaga Europă, sub forma unor prelegeri și întâlniri motivaționale, în care toți participanții să aibă șansa de a împărtăși idei cu onorabilii noștri oaspeți.

Evenimentul va include și expoziții științifice de prezentare a produselor de ultima generație ale companiilor  de  vârf  în  domeniu  și  evenimente  de  socializare  care  să  dea  posibilitatea  continuării discuțiilor profesionale într-un ambient cât mai plăcut.

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim la "Zilele Medicinei Nucleare - IAȘI 2018" și vă dorim un sejur plăcut la Iași!

Cipriana Ștefănescu, Președinte al Comitetului de Organizare

Vicepreședinte SRMNIM

RalucaMititelu, Copreședinteal Comitetului de Organizare

PreședinteSRMNIMOrganizator: http://www.medical-congresses.ro/downloads/invitatie_cmn2018.pdf