None

BIOGENIS participă la ediţia de primăvară a târgului Baby Boom Show

      În cadrul târgului, BIOGENIS oferă un premiu constând într-un kit de recoltare celule stem!    

     La standul BIOGENIS viitoarele mămici vor putea lua parte la seminariile de informare despre naştere şi recoltare, vor participa la tombola Baby Boom şi vor putea sta de vorba cu un biolog din banca de stocare de la Bucureşti.   

     În perioada 14 – 17 Aprilie 2011, BIOGENIS le aşteaptă pe viitoarele mămici cu surprize la Baby Boom Show, primul târg internaţional din România pentru copii între 0-5 ani şi viitoare mămici!     

     La standul BIOGENIS vor avea loc seminarii de informare a viitoarelor mămici despre naştere şi importanţa recoltării de celule stem la naştere. În cadrul seminariilor părinţii vor primi răspunsuri la toate întrebările legate de recoltarea şi stocarea celulelor stem.     

     Pe parcursul Baby Boom Show va fi organizată Super Tombola „BIOGENIS” în urma căreia o viitoare mămică va fi premiată cu un kit de recoltare celule stem din cordonul ombilical. Premiul conţine KIT-ul de recoltare, operaţiunea de recoltare, transportul până la bancă, analiza şi prelucrarea sângelui, criogenarea la -190 de grade Celsius.     

     Le invităm pe viitoarele mămici să ne viziteze la Baby Boom Show, să vină la standul BIOGENIS, să ia parte la seminariile de informare şi să participe la tombola „BIOGENIS”, completând taloanele portocalii, pentru a putea câştiga siguranţa şi liniştea de care au nevoie pentru copilul care va veni!     

     În cadrul târgului, BIOGENIS aduce şi un biolog din laboratorul de prelucrare, pentru a putea oferi viitorilor părinţi informaţii complete despre analiza şi prelucrarea sângelui, a procedurilor prin care trec probele de celule stem, de la momentul sosirii în bancă şi până la criogenarea lor la -190 de grade Celsius, în vapori de azot lichid.     

     Târgul are loc în perioada 14 – 17 Aprilie 2011 la Romaero – Băneasa. Vizitatorii vor avea la dispoziţie o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi unde îşi vor putea parca maşina gratuit pe toată perioada vizitei.     

     BIOGENIS există pe piaţa din România încă din 2007 şi este o companie mixtă cu capital românesc şi străin, companie care se supune strict şi în totalitate legislaţiei române. Din dorinţa de a fi aproape de clienţi BIOGENIS se dezvoltă în permanenţă, oferind servicii speciale aşa cum este stocarea de celule stem din sânge ombilical în două recipiente prin serviciul Caseta Plus, cu posibilitate de a apela separat la fiecare dintre acestea.

     Incepând cu această lună BIOGENIS stocheaza si porţiune de cordon ombilical, Gelatina Wharton.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha