60
None

Bayer donează 386.000 de lei pentru susținerea spitalelor din România în contextul pandemiei provocate de coronavirus

  • Bayer s-a alăturat campaniei #scutpentruspitale a Asociatiei “Zi de Bine” din România, cu o donatie de 386.000 de lei.
  • Prin această donație, ne dorim să susținem activitățile de îngrijire a populației și să ajutăm la limitarea răspândirii virusului printre profesioniștii din domeniul sănătății.
  • Echipa Bayer susține prin acțiunile sale misiunea companiei “Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană !”

Bayer s-a alăturat campaniei #scutpentruspitale a Asociatiei “Zi de Bine” din România, cu o donatie de 386.000 de lei.

Scopul donatiei este acela de a sprijini spitalele din România, oferindu-le teste de diagnostic, dezinfectanți, echipamente de protecție pentru medici, containere în care să amenajeze camerele de triaj, echipamente medicale pentru unitățile de terapie intensivă, etc.

În următoarele zile, spitalele din România vor primi echipamente de protecție și echipament medical destinate profesioniștilor din domeniul sănătății. Este un pas în lupta împotriva acestei boli care ne-a schimbat viața.

Prin această donație, ne dorim să susținem activitățile de îngrijire a populației și să ajutăm la limitarea răspândirii virusului printre profesioniștii din domeniul sănătății. Ca jucător cheie și respectat din domeniul științelor vieții, Bayer va continua să se implice și să răspundă nevoilor spitalelor și profesioniștilor din domeniul sănătății din România.

“Colegii din România sunt dedicați menținerii aprovizionării cu medicamente, produse pentru sănătatea consumatorilor, dar și cu produse pentru pentru protecția plantelor sau semințe, susținând prin acțiunile lor misiunea noastră „Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană”. Ajutorul de urgență a fost menit pentru a sprijini în continuare spitalele și personalul din cadrul acestora în timpul crizei ”, spune Pascal Cassecuelle, Directorul General al Bayer România și Senior Bayer Representative pentru grupul de țări România / Bulgaria / Moldova.

România nu a ajuns încă la apogeul crizei, dar este deja puternic afectată de pandemia provocată de coronavirus. Spitalele se îndreaptă către limitele capacității lor, iar nevoile sistemului public de asistență medicală din întreaga țară devin din ce în ce mai vizibile în fiecare zi.

În acest context, fără echipamentul medical sau de protecție necesar, în România se poate prevedea o evoluție fulminantă a COVID-19 în viitorul apropiat.

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha