20
None

Cei mai importanți actori din pharma și healthcare se reunesc în cadrul conferinței ThinkHealth, de pe 19 februarie 2018

Point Public Affairs organizează cea de-a doua ediție a conferinței Think Health. Punctul de Inflexiune, ce va avea loc pe 19 februarie 2018, la The Ark, în București.

În contextul în care sistemul de sănătate traversează un astfel de punct de inflexiune, generator de salturi și schimbări ample, ediția de anul acesta va avea ca focus obiectivele României din domeniul sănătății din perspectiva apropiatei preluării a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

“În cadrul ThinkHealth, ne dorim să provocăm schimbări de perspective, de politici și modele de business, astfel încât să creăm un context favorabil de dialog pentru întreaga comunitate din domeniul sănătății. Astfel, vom construi o dezbatere pe marginea a trei teme mari de reflecție: care ar trebui să fie proiectul României pe sănătate pentru Președintia Consiliului UE din 2019? / cum evităm urmatoarele crize din sănătate? / cum facem tranziția de la un sistem de sănătate paternalist la unul construit pe parteneriate?a declarat Liliana Munteanu, Head of Point Connections.

Alături de speakeri renumiți atât la nivel local, cât și internațional, cu o vastă expertiză în healthcare, vom aborda numeroase subiecte de interes curent, precum: inovarea digitală în domeniul medical și promovarea serviciilor de e-health, democratizarea sănătății și profesionalizarea pacientului, noutățile cu privire la HTA și multe altele.

Invitatul specialcare va deschide conferința este AIN AAVIKSOO - Secretar General Adjunct pentru Servicii Digitale și Inovație, Ministerul pentru Afaceri Sociale, Estonia, care va vorbi despre sprijinirea inovării digitale în domeniul medical și promovarea serviciilor de e-health ce ajută la construirea unui sistem sanitar centrat pe pacient. 

Speakerii care au confirmat prezența la eveniment sunt:

DIANA LORETA PĂUN - Consilier de Stat, Administrația Prezidențială

♦ USMAN KHAN - Executive Director, European Health Management Association, Marea Britanie

♦ GUENKA IVANOVA PETROVA- Președinte, ISPOR, Bulgaria

♦ CRISTIAN BUȘOI – Europarlamentar

♦ LASZLO ATTILA -Președinte, Comisia de Sănătate, Senatul României

♦ ALEXANDRU VELICU -Președinte, Agenția Națională pentru Dispozitive Medicale și Medicamente

♦ FLORENTINA FURTUNESCU- Conferențiar, Catedra Sănătate Publică şi Management,  Vicepreședinte Asociația Română de Sănătate Publică și Management Sanitar

♦ VLAD NEGULESCU  -Director, Departamentul de Evaluare a Tehnologiilor Medicale, ANMDM

♦ SORIN PAVELIU- ISPOR România

♦ OANA PREDA– Director, CeRe

Conferința se adresează stakeholderilor relevanți din domeniul căilor farmaceutic și al sănătății: autorități cu competențe în domeniu, comunitatea de business (companii active din industrie, asociații, consultanți), specialiști, lideri de opinie, reprezentanți mass-media.

Evenimentul este moderat de către LILIANA MUNTEANU - Head of Division, Point Connections.

Conferința este organizată de cătrePoint Connections,o divizie a Point Public Affairs,iarpartenerii evenimentului sunt: Shire,Roche,Abbvie,Amgen,Novo Nordisk,Simbio Data Solutions și Janssen.Partenerii mediaai conferinței sunt: ROmedic, eHealthRomania,Săptămâna Medicală,Medical Manager.ExploremedicineTV,  Evenimentul zilei, Doctorul zilei

Despre Point Public Affairs

Point Public Affairs este agenţia de comunicare strategică şi public affairs din GMP Group. Fondată în 2008, agenţia are în prezent trei linii de business. Point Public Affairs oferă servicii de comunicare instituţională, lobbying, comunicare strategică şi analize şi cercetări de politici publice. Point Association Management oferă asociaţiilor servicii complexe de administraţie, de reprezentare a intereselor şi de comunicare. Point Connections reuneşte părţile interesate în dezbateri şi campanii de comunicare pe subiectele fierbinţi ale momentului.

Persoană de contact:Mihaela Buligan, mihaela.buligan@pointpa.ro, 0736 635 111.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha