37
None

Invitatie Body Mind Spirit Expo

Buna ziua,

Prin acest email avem placerea de a va invita sa deveniti parteneri media ai evenimentului Body Mind Spirit EXPO – cel mai mare targ dedicat unei vieti sanatoase din Romania.

Ajuns la Editia cu numarul XXIII, Body Mind Spirit EXPO se va desfasura in Bucuresti, la Sala Palatului, in perioada 9-10-11 Februarie 2018.

Targul reprezinta cea mai complexa mafiestare dedicata unui stil de viata sanatos, reusind sa adune la fiecare editie cele mai importante companii, alaturi de speakeri si conferentiari importanti din domeniile alimentatiei sanatoase, dezvoltarii personale, frumusetii, spiritualitatii si terapiilor complementare.

Dorim sa va adresam pe aceasta cale invitatia de a deveni parteneri media ai evenimentului si va propunem incheierea unei colaborari de tip barter. In cadrul intregului eveniment dispunem, la randul nostru, de numeroase modalitati de promovare a activitatii dumneavoastra.

Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra si modul in care vedeti o eventuala colaborare.

Incheiem aici mesajul nostru, din dorinta de a nu va rapi foarte mult timp si cu speranta unei colaborari viitoare de succes pentru ambele parti.

Pentru orice detaliu va stam la dispozitie,

Cu stima,

Echipa Body Mind Spirit Expo

Andreea Chircă, Responsabil Promovare

andreea@bmse.ro

Tel: 0720.939.379

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha