24
None

Novartis susține comunitatea de vârstnici din România prin programul „Buni cu bunii”

Compania farmaceutică Novartis răspunde misiunii sale de a fi parte din comunitatea în care îşi desfăşoară activitatea şi inițiază proiectul ,,Buni cu bunii” prin care îşi propune să contribuie la îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor cazați în căminele de stat. În prima etapă a programului, Novartis a investit în renovarea spațiilor de socializare din cadrul Căminului pentru persoane vârstnice al Municipiului Bucureşti ,,Academician Nicolae Cajal”.

Ne desfășurăm activitatea în România de aproape două decenii. Motiv pentru care, prin acțiunile în care ne implicăm, ne dorim să fim cât mai aproape de comunitatea din care facem parte și să fim cât mai receptivi la nevoile membrilor săi, mai ales ale categoriilor sociale vulnerabile, care au nevoie cel mai mult de sprijin. Seniorii, în mod deosebit, au nevoie de atenție și de șansa de a se bucura de o bătrânețe frumoasă, liniștită. ”Buni cu bunii” este programul prin care ne propunem să răspundem nevoilor materiale, dar și spirituale ale bătrânilor din căminele de vârstnici.

În ultimele luni, ne-am îndreptat atenția spre Căminul Cajal şi le-am creat seniorilor un spațiu de socializare dedicat, confortabil, unde să-şi întâmpine vizitatorii şi să poată petrece mai mult timp împreună”, a declarat  Valentina Băicuianu , Director de Relații Publice în cadrul Novartis România.

Căminul „Academician Nicolae Cajal” găzduiește aproximativ 80 de seniori, cu vârste cuprinse între 65 și 107 ani.

Facem tot posibilul ca rezidenții noștri să aibă  o bătrânețe cât mai armonioasă, căci, așa cum spune și moto-ul nostru, bătrânețea trebuie cucerită. Este prioritatea noastră să avem grijă de starea lor de bine, nu doar de sănătatea acestora. Totodată, încercăm să le asigurăm o viata liniştită într-un spațiu cât mai confortabil şi prietenos. Programul ,,Buni cu bunii” a adus un zâmbet pe fața seniorilor noştri”, a declarat Cerasela Maria Bechir, director al Căminului pentru persoane vârstnice al Municipiului Bucuresti ,,Academician Nicolae Cajal”.

De mai bine de 100 ani, misiunea companiei Novartis este de a descoperi noi căi pentru îmbunătățirea vieții pacienților din întreaga lume. Cu responsabilitate, Novartis a implementat de-a lungul anilor numeroase programe, atât în România, dar şi la nivel global pentru a contribui la dezvoltarea comunităților în care îşi desfăşoară activitatea.

###

Despre Grupul Novartis

Grupul Novartis furnizează soluţii medicale inovatoare ce se adresează nevoilor mereu în schimbare ale pacienţilor şi ale societăţilor. Cu sediul central în Basel, Elveţia, Novartis oferă un portofoliu diversificat pentru a satisface în mod corespunzător aceste nevoi: medicamente inovatoare, produse oftalmologice, medicamente generice economice şi produse cu eliberare fără reţetă.

Novartis este singura companie la nivel mondial care ocupă poziţii de lider în aceste domenii.

Grupul Novartis este prezent în România prin divizia Pharma (medicină primară şi oncologie), Alcon (medicamente inovative şi dispozitive medicale în oftalmologie) şi Sandoz, divizia de medicamente generice.

Despre Căminul de Persoane Vârstnice ,,Academician Nicolae Cajal”

 

Pentru mai multe informații despre Căminul „Academician Nicolae Cajal”  va rugăm vizitați:www.caminvarstnicibucuresti.ro

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha