None

Reţeaua privată de sănătate, Regina Maria, deschide Campusul Medical Braşov

     REGINA MARIA, Reţeaua privată de sănătate, deschide Campusul Medical Braşov, cea mai mare unitate privată din zonă. Acesta oferă servicii spitaliceşti de obstetrică – ginecologie, policlinică, staţionar de pediatrie, imagistică şi laborator.

     Campusul Medical Braşov este dezvoltat în parteneriat cu Teo Health, care administrează în aceeaşi locaţie Spitalul Sfântul Constantin (cinci secții cu saloane pentru spitalizare continuă și de zi totalizând 73 de paturi - chirurgie generală, oncologie medicală, O.R.L., neurochirurgie spinală, urologie. Spitalul de obstetrică – ginecologie REGINA MARIA respectă standardele maternităţii REGINA MARIA din Bucureşti şi are o capacitate de 51 de paturi. Divizia Laboratoare Clinice REGINA MARIA Braşov face parte din reţeaua proprie de laboratoare a reţelei private de sănătate REGINA MARIA, care oferă 4500 de tipuri de investigaţii şi analize speciale pentru diagnostic avansat pentru peste 600 de pacienţi zilnic.  

     Campusul Medical Braşov include 19 cabinete şi 26 de rezerve, se întinde pe o suprafaţă construită de 3000 mp şi reprezintă o investiţie de 4,2 milioane de Euro. Unitatea beneficiază de expertiza a 65 de medici dintre care Dr. Cezar Podaşca, Dr. Cosmin Anastasiu, Dr. Carmen Neagoe, Conferenţiar  Dr. Marius Moga, Dr. Anca Jian, Dr. Anca Dumitrache, Dr. Alexandra Gherghina, Dr. Dana Voda, Dr. Manuela Marceanu, Dr. Ramona Ionescu şi Dr. Cosmin Pop.

     “Obiectivul Rețelei private de sănătate REGINA MARIA este de a creşte încrederea românilor în serviciile medicale private și de a ridica standardele acestei piețe.” a declarat Fady Chreih, director executiv, REGINA MARIA, Reţeaua privată de sănătate. „Tocmai de aceea, Campusul Medical Braşov oferă servicii complexe, tehnologie medicala avansată şi medici foarte buni, toate într-o singură locaţie. Credem că această soluţie este un prim pas important în oferirea de servicii medicale de calitate în zonă”, a adăugat Fady Chreih

     Specialităţile oferite de Campusul Medical Braşov sunt: maternitate, staţionar de pediatrie şi servicii de policlinică precum: alergologie, bronhoscopie, cardiologie, colonoscopie, electroencefalografie, endocrinologie, ecografie, endoscopie, dermatologie, hematologie, gastroenterologie, mamografie, medicina generală, medicina interna, medicina muncii, oftalmologie, ortopedie ORL, RMN, CT, neurologie, pneumologie, reumatologie şi urologie.

     Complexul medical dispune de tehnologie medicală de ultimă generaţie precum: Voluson E8 şi Voluson 730 Expert folosite în serviciul de ecografie, precum şi un echipament Philips dedicat cardiologiei, părţilor moi şi ecografiei transfontanelare. Servicii în premieră pentru piaţa din Braşov sunt polisomnografia şi teleimagistica, cu posibilitate de second opinion în timp real oferită de specialiştii din clinicile şi spitalele din Bucureşti.  

Comentarii


nuta

Au medici Oncologi foarte buni acum au incheiat contract si cu casa de asigurari si nu costa nici foarte mult.Cine are probleme sa apeleze merita dacat in Oncologia veche de stat.

Aug. 30, 2011, 1:54 p.m.
2
0

adriana

Stau de 15 minute la telefon sa fac o programare. Este inadmisibil. Iti vine sa renunti

Oct. 7, 2011, 10:16 a.m.
0
0

adriana

Stau de 15 minute la telefon sa fac o programare. Este inadmisibil. Iti vine sa renunti

Oct. 7, 2011, 10:16 a.m.
1
0

adriana

Stau de 15 minute la telefon sa fac o programare. Este inadmisibil. Iti vine sa renunti

Oct. 7, 2011, 10:17 a.m.
0
0

petre elena

Eu sunt pacienta acestui spital din 2011.m am operat de 2 ori la ei si continui consultatiile oncologice.Personalul acestui spital este f bine pregatit profesional si au cele mai moderne dotari.Merita sa aveti rabdare si sa tratati in acest spital.

July 28, 2012, 5:14 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha