None

Romastru Trading îşi lansează divizia de cardiologie

     Romastru Trading are, începînd cu această toamnă, o nouă divizie, dedicată domeniului cardiologie. Funcţionând sub sloganul “Romastru Cardio – All Around your heart”, divizia are drept obiectiv crearea unui portofoliu de produse farmaceutice pentru cardiologie, dezvoltate de centre de cercetare prestigioase din Europa.
 
     ”Decizia de a înfiinţa o divizie dedicată pentru domeniul cardiologie a fost determinată de dorinţa de a crea un portofoliu de produse dezvoltate în centre de cercetare renumite în rîndul specialiştilor.”, spune  Cristian David, Regional Manager România şi Bulgaria al Romastru Trading. ”Crearea unei noi divizii şi a unui nou portofoliu de produse este o provocare, mai ales pentru că şi piaţa produselor destinate cardiologiei este una extrem de competitivă. Expertiza Romastru în marketing şi distribuţie ne va permite însă să construim o linie de business de succes”, adaugă Cristian David.
 
     Primele două produse vor fi aduse până la finalul anului 2011, de la grupul Tecnimede, cu sediul central la Lisabona. Tecnimede este un grup de companii farmaceutice ce şi-a început activitatea în 1980 şi care a realizat, de-a lungul timpului, investiţii puternice în activităţi de cercetare. În prezent, Centrul de Cercetare & Dezvolare al grupului, Laborqualitas, are un portofoliu de peste 75 de produse.
 
     Coordonatorul activităţilor de vânzări pentru noua divizie Romastru Cardio este Traian Cojocaru, cu o vastă experienţă în cadrul companiei Romastru, iar coordonarea activităţilor de marketing este realizată de Dr. Anca Hâncu, care are o experienţă de peste 15 ani în marketing în industria farmaceutică.
 
     Romastru Trading este o companie de servicii farmaceutice înfiinţată în 1994 în România. Din 2009, Romastru a intrat pe piaţa de generice prin lansarea primelor branduri proprii în arii medicale precum oncologie, psihiatrie, neurologie. De asemenea, compania asigură şi oferă servicii de marketing, cercetare, depozitare şi distribuţie a produselor Grifols, Pfizer, Bayer, Klosterfrau, Abbott Laboratories şi Rottapharm. Romastru Trading a înregistrat o cifră de afaceri de peste 59 de milioane de euro în 2010 şi în prezent are 230 de angajaţi.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha