11
None

Tratamentul CooLifting- The beauty gun

Odatăcu trecerea timpului, corpul dumneavoastră produce din ce în ce mai puţine celule noi care vă fac să arătaţi tânără, iar sinteza de colagen şi elastinăscade, ceea ce face ca pielea tenului dumneavoastră să se rideze şi să îşi piardădin fermitate. Utilizând un tip inovativ de tratament de criogenare facială, cunoscut sub numele de “Terapia Inducerii de Colagen” corpul poate fi stimulat să regenereze în mod natural aceste celule. Aceasta înseamnă că în final există o alternativăla riscantele şi costisitoarele proceduri chirurgicale de lifting facial. Terapia CooLiftingvă oferă rezultate rapide şi fără riscuri utilizând puterea temperaturii scăzute, a carboxiterapiei şi a acidului hialuronic.

 

Tratamentul Coolifting este cea mai simpla, eficienta, non-invaziva si rapida terapie: in doar  5 minute deschide un nou viitor pentru rejuvenarea faciala. Expunerea pielii la un flux puternic de CO2 si pulverizarea concomitenta a unor compusi activi atomizati, faciliteaza   penetrarea  agentilor de hidratare, conferind un aspect proaspat, fara niciun disconfort si cu rezultate remarcabile.

Cum functioneaza tratamentul?

Sub actiunea unui stimul  extrem de rece (minus 35°C) si cu  presiune ridicata de CO2, vasele de sange de la nivelul pielii sunt antrenate intr-o motricitate paradoxala, comprimandu-se initial ca apoi sa se extinda in incercarea de a contracara efectul de criogenare. Acest proces activeaza microcirculatia cutanata si are drept rezultat cresterea oxigenarii tesuturilor si activarea fibroblastelor, celulele dermice responsabile pentru sinteza fibrelor de colagen si elastina. Numarul si productivitatea acestor celule diminueaza odata cu inaintarea in varsta, ceea ce duce la scaderea  densitatii matricei de sustinere a dermului  si la deformarea lui. Socul termic  resimtit de tesuturi ca urmare a expunerii la un flux rece si cu  presiune mare, produce o reactive tisulara profunda si instantanee, iar pulverizarea concomitenta a produsilor atomizati  de hidratare, duce la o crestere exponentiala a activitatii celulare de la nivelul dermului.

Avantajele tratamentului cu Beauty Gun

Este un tratament rapid, lipsit de orice disconfort pentru pacient si nu necesita o perioada de recuperare.

Tratamentul cu CooLifting genereaza un dublu efect. Cel imediat, de lifting, vizibil dupa o singura sedinta, cu netezirea pielii, sporirea luminozitatii, reechilibrarea tonusului pielii, eliminarea ridurilor superficiale si reducerea ridurilor profunde, si cel de durata, de reintinerire, rezultat ca urmare stimularii activitatii celulare la nivelul dermului, cu imbunatatirea texturii si a calitatii pielii.

CooLifting este creat pentru a trata usor si rapid intreaga fata, acordand atentie deosebita zonelor predispuse  la aparitia ridurilor: zona perioculara, frunte, obraji, barbie, zona buzelor si a gatului.

Rezultatele rapide ale acestei terapii pot fi exploatate in contextul unui tratament de tipul” Red Carpet”, iar efectele de durata il consacra cu succes in topul procedurilor antiaging non-invazive.

Afecţiuni aletenuluicare pot fi tratate cu tehnologia CooLifting:

• Riduri

• Rosacea

• Porimăriţi

• Cicatrici postacnee

DISTRIBUITOR EXCLUSIV ÎN ROMÂNIA

WISH PRO CONSULTING SRL

www.medtechiq.ro

Comentarii


Nueloiu

Ma interesează prețul unui astfel de aparat! Va Multumesc!

July 4, 2018, 7:41 a.m.
0
0

Dan

Bun articolul. Am intrat pe www.medtechiq.ro, si am citit mai multe despre tehnologie. Avangardista. Interesat

July 4, 2018, 2:20 p.m.
0
0

Simionas Adina

Buna ziua!Sunt interesată de acest aparat si un pret ,va rog.Multumesc frumos@

Oct. 2, 2018, 4:59 a.m.
1
0

Silvia Leonte

Buna seara! Ma interesează prețul unui astfel de aparat! Va multumesc!

Oct. 28, 2018, 7:06 p.m.
0
0

Florentina

Sunt interesată , la ce preț este aparatul ?

Jan. 18, 2019, 9:05 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha