62
None

Tu știi să abordezi infecțiile urinare?

Infecția urinară este o afecțiune des întâlnită, la persoane de ambele sexe:
• cel puțin 50% dintre femei suferă măcar o dată în timpul vieții de o formă de infecție de tract urinar;
• bărbații cu vârste peste 50 ani, cu probleme ale prostatei, sunt mai expuși riscului de infecții urinare;
• 8% dintre fetițe și 2% dintre băiețeii până în 5 ani, fac cel puțin o dată o astfel de infecție.
 
Semnele infecției urinare sunt:
• Durere sau arsură în timpul urinării;
• Frecvența mare a urinărilor în timpul zilei, uneori chiar și în timpul nopții;
• Nevoia imperioasă de a urina, chiar și cantități mici de urină;
• Urina tulbure, cu miros neplăcut;
• Dureri în zona pelvină.
 
Infecțiile de tract urinar netratate, pot duce la complicații grave ale rinichilor.
Avem convingeri greșite despre cauzele și tratamentul lor. Pentru exemplificare, iată câteva dintre „miturile” și datele științifice care le contrazic:
• Răcelile aparatului genital pot duce către o infecție de tract urinar
• Faptul că ne așezăm cu șezutul pe suprafețe reci, poate fi motivul unei infecții
 
Nimic mai greșit. Infecțiile sunt datorate unor bacterii, nicidecum frigului. Ele nu sunt sezoniere, ci neglijența și lipsa unei igiene intime corecte, pot favoriza pătrunderea bacteriilor în tractul urinar, determinând astfel infecții la acest nivel.
 
Metoda frecventă de tratament este cea în care se administrează antibiotice, recomandate după un consult de specialitate. Folosite repetat, cresc rezistența organismului la diferiți agenți infecțioși și slăbesc capacitatea de apărare a organismului.
 
Astfel, este recomandat un tratament complementar care să crească eficiența antibioticului și să prevină recurența infecțiilor.
 
Hibistad Forte® este co-tratamentul ideal în toate tipurile de infecții de tract urinar, având în compoziție extract brevetat ElliRose®.
Ellirose® este extract standardizat patentat din planta Hibiscus Sabdariffa, folosită de sute de ani în tratamentul bolilor aparatului urinar.
 
Hibistad Forte® este adjuvant în tratamentul infecţiilor urinare şi în prevenirea recidivelor acestora prin 3 mecanisme de acţiune cu efect sinergic: 
1. Mecanism bacteriostatic (adică stopează înmulţirea microbilor) prin: 
Împiedicarea aderării microbilor la pereţii tractului urinar
Acidifică urina de la un PH 7,5-8 la un PH 5,6 şi creează astfel un mediu „ostil” pentru microbi
 
2. Mecanism bactericid (adică distruge unele bacterii patogene din tractul urinar):
Are un mecanism de acţiune similar cloramfenicolului, un antibiotic de sinteză, cunoscut pentru potenţa sa – dar fără a avea efectele secundare ale acestuia.
 
3. Mecanism antiinflamator şi analgezic
Calmează durerile şi disconfortul asociat unui episod de infecţie urinară
Hibistad Forte® prin extractul unic patentat Ellirose® are o concentraţie mare de antioxidanţi – doza echivalând cu 40 de căni de ceai de hibiscus. Se absoarbe rapid şi îşi exercită imediat efectul terapeutic la nivelul aparatului urinar.
Hibistad Forte® ameliorează disconfortul și diminuează sensibilitatea tractului urinar, reprezentând astfel soluția naturală și eficientă în prevenirea infecțiilor de tract urinar. În același timp, crește eficiența antibioticului, prin acțiunea sa complementară, reduce riscul recurențelor, este un produs foarte eficient, sigur, fără reacții adverse și interacțiuni medicamentoase.
Hibistad Forte® poate fi indicat în toate fazele tratamentului unui episod de infecţie urinară: prevenţie, tratament în faza acută, post tratament pentru prevenirea recidivelor.
 
Mod de administrare: 1 capsulă de 2 ori pe zi. Poate fi administrat de la 7 ani. 
Hibistad Forte® - O compoziţie unică ce are multiple beneficii: poate fi indicat şi în prevenţia infecţiilor urinare şi ca terapie adjuvantă.
 

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha