60
None

Zentiva România va atinge producția de 100 milioane de unități comerciale până la finalul lunii decembrie 2018.

Record de producție din 2006 până astăzi
Zentiva România a atins la începutul acestei săptămâni o valoare a produc
ției de 99 de milioane de unități comerciale, producție realizată de la începutul anului și până acum.

2018 este un an important pentru noi. Am trecut prin procesul de separare de Sanofi și am devenit o companie independentă susținută de fondul de investiții Advent International, noul proprietar al companiei. În luna noiembrie am atins producția de 90 milioane de unități comerciale de la începutul anului (echivalentul producției din întreg anul 2017) iar acum, suntem bucuroși să anunțăm că am atins în această  săptămână producția record, de 99 de milioane. Săptămâna viitoare estimăm că vom atinge cifra de 100 milioane unități comerciale produse. Această performanță se datorează echipei Zentiva, a tuturor angajaților nostri, cărora doresc să le mulțumesc pentru implicare și responsabilitate.” a declarat Simona Cocoș, Directorul General al companiei.

Zentiva are o tradiție de peste 55 de ani în industria farmaceutică locală si s-a ”reinventat” în perioada 2000-2002, când practic fabrica s-a reconstruit cu echipamente și tehnologii noi. Fabrica Zentiva este una modernă, numai în perioada 2010-2017 investindu-se circa 20 milioane de euro în tehnologie, cercetare și resurse umane,  cele mai mari proiecte fiind secția de peleți, laboratorul de control al medicamentelor fabricate în afara UE și transferul pentru fabricație locală a 70 de produse.

Simona Cocoș: ”Genericele joacă un rol foarte important în Europa și, prin urmare, și în România. Fără generice, progresul în domeniul științei farmaceutice nu ar fi posibil. Companiile generice nu produc medicamente inovatoare, dar, datorită economiilor financiare care le implică, le permit guvernelor să aibă grijă de sănătatea cetățenilor lor. Credem că, fără generice, sistemele de sănătate nu ar putea fi durabile și sustenabile”

Compania Zentiva are un portofoliu variat de medicamente generice, produse de înaltă calitate, sigure și eficiente. Investițiile realizate în fabrică precum și echipa excepțională, expertiza ei, au contribuit la performanța industrială și financiară a companiei. Dorim să ne dezvoltăm și să ne depășim zi de zi. Suntem o companie etică, lucrăm la cele mai înalte standarde și dorim să dezvoltăm portofoliul pentru a ne ține promisiunea: să creștem accesibilitatea populației la tratamente.” a declarat Margareta Tănase, director fabrica Zentiva.


Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha