A 10-a Ediție a Congresului Interdisciplinar de Medicină de Urgență 2024

Afisari: 961

Dragi colegi,

Ne bucurăm să vă invităm la A 10-a Ediție a Congresului Interdisciplinar de Medicină de Urgență, un eveniment aniversar care va avea loc în perioada 2 - 4 iulie 2024, la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca.

Medicina de urgență, o specialitate tânără, în continuă dezvoltare, rămâne în contextul socio-politic actual „pe linia întâi în frontul pentru susținerea vieții”, în condiții de pace sau conflict, iar experiențele profesionale trăite de fiecare dintre noi devin din „bariere dificil de abordat și trecut” evidențe științifice ce vor conduce la îmbunătățirea sau schimbarea practicii medicale. Simulările, dezvoltarea comunicării și a managementul de caz interdisciplinar au devenit piloni importanți de strategie în atingerea de noi performanțe ale practicii medicale.

Vă așteptăm cu drag să redescoperiți „orașul comoară Clastrum Clus”, o armonie între academic, muzică, povestea de viață publică și împletirea civilizațiilor din centrul vechi spre o exuberantă natură înconjurătoare.

Să împărtășim împreună dovezi despre cum păstrăm cel mai frumos cadou dăruit de cei care lucrează în sistemul de urgență: „VIAȚA”.

Organizator: https://cimu.ro/