A III - a conferinta FemHelp - Concepte moderne in Ginecologie si Medicina Fetala, Timisoara

Afisari: 914

In perioada 26-28 mai 2017, la Timisoara, vom organiza a 3 - a Conferinta FemHelp, pe temele deja consacrate: ginecologie, medicina fetala si infertilitate.

Programul de ginecologie va fi structurat in 3 sesiuni: chirurgie live, endometrioza si disfunctii uterine, oncologie. Vom incerca cu ajutorul speakerilor selectati din randul personalitatilor de prim rang din strainate si din tara sa schitam recomandari de buna practica, sa dezbatem controverse, sa clarificam problemele pe care chirurgia ginecologica de excelenta le ridica la ora actuala. Contam pe participarea unor chirurgi eminenti din Franta, Italia, Germania si Romania

Sesiunea de medicina fetala va fi orientata in special spre depistarea anomaliilor fetale, incercand sa acopere cat mai multe dintre ele.

Fiind imposibil de abordat exhaustiv o astfel de tematica vom incerca prin prezentari interactive (unde participarea dvs. este extrem de importanta), pornind de la imagini ecografice obtinute in activitatea fiecaruia de zi cu zi, sa ajungem impreuna (repet - prin dialog cu participanti) la un diagnostic, apoi pe scurt, sa discutam si despre conduita medicala in astfel de situatii.

Prezenta lui Gregor Kasprian aduce in discutie si RMN-ul fetal, la ce este util, cand este necesara o astfel de investigatie etc.

Alaturi o sa-i avem pe: Prof. K. Nicolaides (videoconferinta), Prof. Karl-Oliver Kagan, Prof. Gregor Kasprian si alti prieteni care au aceeasi pasiune - Medicina Fetala.

Participantii vor beneficia de puncte CME.

Toate detaliile legate de inscriere, locatie etc. le puteti obtine accesand butoanele laterale.

Va rugam frumos sa urmati pasii necesari pentru inscriere accesand butonul Inscrieri online.

Taxa de participare este de 250 Ron.

Sambata, 27 mai 2017 ora 20:00 va invitam la Gala Dinner, o seara cu muzica live si multa, multa veselie!

Taxa de participare la Gala Dinner este de 100 Ron/pers

Locatie - Restaurant Flora

Organizator: http://conferinta2017.femhelp.ro/