A III-a ediție a Atelierului de iarnă de endoscopie digestivă terapeutică, hepatologie și gastroenterologie

Afisari: 450

Stimați colegi,

Avem plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a 3-a ediție a Atelierului de iarnă de endoscopie digestivă terapeutică, hepatologie și gastroenterologie, organizat de Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Iași, în perioada 7-9 decembrie 2022, la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Spiridon”.

În cadrul evenimentului aveți oportunitatea de a participa la workshopuri despre tehnicile endoscopice utilizate în practica medicală de zi cu zi a Institutului de Gastroenterologie și Hepatologie precum: evaluarea non-invazivă a fibrozei hepatice, abordarea complexă a hemoragiei digestive variceale și non-variceale, evaluarea sarcopeniei, a statusului de performanță, impedanță esofagiană, ecografie cu contrast, și multe altele.

Demonstrațiile de virtuozitate din cadrul atelierelor de endoscopie digestivă terapeutică (bandare de varice esofagiene, polipectomii, colangiopancreatografii, protezări diverse, ecoendoscopie) pe care echipa noastră împreună cu un invitat special le vor expune în fața dumneavoastră, în timp real, sperăm să  constituie atracția principală a evenimentului.

Vă așteptăm cu drag la IASSYENDO 2022!

Prof. Univ. Dr. Anca Trifan

Taxe de participare

  • Medic primar/specialist – 250 ron
  • Medic rezident – 150 ron
  • Medic de familie – 100 ron

Urmăriți pagina de facebook a evenimentului pentru a fi la curent cu toate noutățile: http://bit.ly/3tS4IV5

Professional Congress Organizer:


Events Design

http://eventsdesign.ro/

Organizator: https://eventsdesign.eventsair.com/atelier-de-iarn-de-endoscopie-digestiv-terapeutic