A VI-a ediţie a Congresului Societăţii Române de Hipertensiune Arterială

Afisari: 409

Stimați Colegi,

Societatea Română de Hipertensiune Arterială vă invită să participați la Congresul pe care îl organizează la fiecare 2 ani, începand cu anul 2012. Cea de-a VI-a ediţie a Congresului Societăţii Române de Hipertensiune Arterială se va desfăşura, în zilele de 19-21 noiembrie,  în premieră ONLINE!

Dorim ca temele pe care le-am inclus în programul acestei manifestări să reprezinte un suport cât mai util pentru activitatea clinică a medicilor implicați în îngrijirea pacienților cu hipertensiune arterială. Ne vor onora cu prezența la această manifestare 6 invitați din străinătate – în calitate de reprezentanți ai Societății Europene și ai Societății Internaționale de Hipertensiune Arterială și peste 30 de lectori din țară.

Într-o perioadă în care se discută atât de mult despre condițiile care ne pot face mai vulnerabili în fața bolii vom deschide congresul cu o sesiune dedicată relației dintre stilul de viață și controlul hipertensiunii arteriale. În sesiunea comună a Societății Române de Hipertensiune Arterială cu Societatea Europeană de Hipertensiune Arterială se va aborda un subiect arzător în contextul actualei pandemii: relația dintre hipertensiunea arterială și infecția cu SARS CoV-2. O secțiune aparte a fost alocată hipertensiunii arteriale și afectării neuropsihice în cadrul căreia se vor aborda subiecte mai puțin dezbătute până în prezent, precum relația dintre hipertensiunea arterială și stress sau managementul pacientului hipertensiv cu hipotensiune arterială. Alte sesiuni vizează hipertensiunea arterială secundară, forme clinice particulare de hipertensiune arterială cum este cea din boala neoplazică, hipertensiunea arterială și tulburările metabolice sau complicațiile cardiace ale hipertensiunii arteriale.

Vă invităm să vă înscrieţi la această ediţie cu totul deosebită în cadrul căreia vă invitam la dialog, chiar și de la distanță. Ne adaptăm pentru a rămâne împreună!

                   « Singura constantă din viață este schimbarea » (Heraclit)


 Important! Înscrierea este gratuită, vă rugăm ca în formularul de înregistrare să încărcaţi la dovadă o fotografie/scan a certificatului de liberă practică sau după caz, a legitimaţiei de student/talon de pensie.

Manifestare creditată cu 10 credite de EMC de către Colegiul Medicilor din România!

Vă aşteptăm cu drag să ne urmăriţi!

Coordonatori ştiinţifici:

Prof. Dr. Doina Dimulescu                                                         

Conf. Dr. Roxana Oana Darabont

Prof. Dr. Maria Dorobanţu


www.societate-hipertensiune.ro

Urmărește-ne pe Facebook!

Event Management

                               


Organizator: http://societate-hipertensiune.ro/