A VII-A CONFERINŢĂ SĂNĂTATE PRIN ALIMENTAŢIE, Bucuresti

Afisari: 1139

Sâmbătă, 28 octombrie 2017, vă așteptăm la cea de-a VII-a ediție a Conferinței Sănătate prin Alimentație. Evenimentul se va desfășura la Hotel Ramada Parc din București (Str. Poligrafiei nr. 3-5, Sectorul 1).

Alimentația sănătoasă șicombaterea sedentarismului reprezintă factori esențiali în vederea menținerii unei stări generale de bunăstare a organismului și pentru evitarea unui număr mare afecțiuni. Stilul de viață nesănătos, tradus și prin dezechilibre alimentare, contribuie la instalarea sau însoțește majoritatea bolilor cronice netransmisibile, printre care diabetul, afecțiunile cardiovasculare și chiar cancerul, avertizează specialiștii.

La Conferința „Sănătate prin Alimentație” 2017 sunt așteptați profesioniști din toate specialitățile medicale în cadrul cărora nutriția joacă un rol important: diabetologi, medici de familie, cardiologi, pediatri, oncologi, gastroenterologi, interniști.

În cadrul sesiunilor științifice, participanții vor putea discuta noutățile din domeniile vizate în cadrul conferinței, care pun accentul pe problematica nutriției, precum: Fibrele alimentare; Rolul nutriţiei în prevenirea diabetului zaharat, Hidratarea corectă; Colesterolul alimentar și acizii grași transși multe alte teme de interes.

Manifestarea se adresează profesioniștilor din domeniul medical, urmărind creșterea nivelului educației medicale continue, cu privire la rolul major pe care alimentația sănătoasa îl joacă in întreținerea sănătății și prevenirea apariției diferitelor afecțiuni.

Evenimentul atrage atenția și  asupra răspândirii tot mai ample a bolilor provocate de dezechilibrele alimentare și de dietele precare și subliniază necesitatea realizării și implementării unui plan de măsuri pentru reducerea acestor probleme, în rândul populației României.

A VII-a Conferință Sănătate prin Alimentație va avea loc în intervalul orar: 09.00 – 18.00. Înregistrarea participanților se face în intervalul 08:00-09:00.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC.

Intrarea este gratuită și se face pe baza înscrierii pe site-ul: www.sanatateprinalimentatie.ro,  în limita locurilor disponibile.

Organizator științific: Societatea de Nutriție din România

Management eveniment: Sănătatea Press Group – Expertul tău în comunicare pe domeniul medical

Va multumesc!

Bubu Cristian

Coordonator Logistic Evenimente

Organizator: http://www.sanatateprinalimentatie.ro/