A XVII–a Ediție a Congresului Național de Citometrie din România 2024

Afisari: 1150

Dragi prieteni, Stimați colegi,

Cea de-a XVII–a Ediție a Congresului Național de Citometrie din România, va avea loc in format hibrid, în perioada 16– 17 Mai 2024, la Bucuresti si va fi precedat de cursurile Școlii de Citometrie în Flux, care se vor desfasura exclusiv fizic, în perioada 13 – 15 mai 2024, la Facultatea de Biologie a Universității din București.

Manifestarea propune dezbaterea unor teme de actualitate în citometria românească, ultimele noutăți și inovații din domeniu și intenționează să fie un prilej pentru reînnoirea relațiilor dintre specialiști și industrie. Participarea dumneavoastră la aceasă manifestare științifică va contribui la dezvoltarea profesională în domeniul citometriei în flux.

Cursurile Școlii de Citometrie în Flux sunt organizate independente de congres, în perioada 13-15 Mai 2024, la Facultatea de Biologie a Universității din București. Aceste cursuri sunt concepute pentru viitorii specialiști în domeniu, dar și pentru veteranii interesați să-și actualizeze cunoștințele cu privire la protocoalele naționale și la tendințele internaționale actuale. Detaliile referitoare la program vor fi comunicate în curând.

Vă rugăm să aveți în vedere că numărul de locuri disponibile pentru cursurile Școlii de Citometrie este limitat.

Congresul cât și Scoala vor fi creditate de către CMR cât și OBBCSSR.


Cu deosebit respect
Prof. Dr. Horia Bumbea
Președintele Asociației de Citometrie din România

Organizator: https://citometrie.medical-congresses.ro/