Al 2-lea Simpozion Translational de Oncologie Personalizata pentru combaterea cancerului, Stop Cancer, Bucuresti

Afisari: 2633

Dragi colegi,

În numele Comitetului de Organizare ne revine o desebită plăcere de a vă invita la al doliea Simpozion Translațional de Oncologie Personalizată pentru combaterea cancerului STOP cancer ce se va desfășura în perioada 13-15 Aprilie 2018, București, România, Hotel Crowne Plaza, Str. Poligrafiei nr. 1.

Simpozionul Translațional de Oncologie Personalizată (STOP cancer) se va desfășura sub egida Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”și a “Asociației Române de Chirurgie”.

La această prima ediție vor participa specialiști oncologi chirurgi, radioterapeuți, oncologi medicali, patologi români, și cercetători în domeniul științelor fundamentale atât din țară cât și din Statele Unite ale Americii, Europa și China.

Intenția noastră este pe de o parte de a facilita dialogul între specialiștii oncologi din România și diaspora, pe de altă parte de a crea o platformă de oncologie translațională pentru schimbul de informații și idei între cercetătorii din diferite domenii ale științelor fundamentale și clinicienii oncologi în scopul dezvoltării de proiecte comune.

Sperăm ca această platformă de colaborare să îmbunătățeasă atât modalitățile de diagnostic al cancerului cât și prognosticul și calitatea vieții pentru pacienții diagnosticați cu cancer în România.

Prezenţa lectorilor de peste hotare precum şi a dumneavoastră ne onorează şi garantează succesul Simpozionului.

Limba oficială a Simpozionului este Româna.

Vă invităm să vă înscrieți pe situl: http://www.stop-cancer-romania.ro

Simpozionul va fi creditat cu credite EMC!

Vă aşteptăm cu drag!

Comitetul de organizare

Organizator: http://www.stop-cancer-romania.ro/