Al 42-lea Congres Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie 2023

Afisari: 1262

Perioada: 7 - 10 Iunie 2023

Dragi colegi,

Congresul Naţional de Gastroenterologie, Hepatologie şi Endoscopie Digestivă, Iaşi 2023, promite să fie un eveniment special.

Locul marilor idei şi împliniri ale românilor, al primei uniri, al primei universităţi, al primei societăţi ştiinţifice şi reviste medicale, al primei case memoriale, al primului spectacol de teatru în limba română, etc., Iaşul este în acelaşi timp un oraş modern și vibrant, care va oferi cu siguranţă un cadru excepţional de desfășurare a manifestării noastre.

Suntem fericiţi şi onoraţi să vă invităm în acest loc drag nouă şi tuturor românilor!
Participarea  la  congresul  din  acest  an  este  o   oportunitate   de   a fi informaţi la zi și un prilej de a vă conecta la gastroenterologia românească, într-o atmosferă de colegialitate.

Informaţie de actualitate
Programul ştiinţific se va derula în cinci săli paralele, unde puteți audia lectori români și invitați internaționali de prestigiu, care vor acoperi toate domeniile de interes ale momentului în domeniul gastroenterologiei, hepatologiei, endoscopiei și celorlalte tehnici imagistice.

Comunicare și conexiune
Congresul va fi un prilej de a vă întâlni cu profesionişti cu pasiuni și preocupări comune, cu care să stabiliți o relație de comunicare și colaborare care să continue și după eveniment.

Președinte Congres
Prof. Dr. Anca Trifan
Președinte de onoare
Prof. Dr. Carol Stanciu

Pentru înregistrarea la Congres, accesați site-ul https://gastro2023.ro/ .

Urmăriți paginile de facebook și instagram pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Professional Congress Organizer
Events Design


https://www.eventsdesign.ro/


Organizator: http://gastro2023.ro/