Al 61-lea a Congres National de Cardiologie, 2022

Afisari: 820

Perioada: 21-24 septembrie 2022, Sinaia
Societatea Română de Cardiologie are plăcerea de a vă invita să vă participați la al 61-lea a Congres National de Cardiologie, 21-24 septembrie 2022 Sinaia.


Dragi colegi,

Cel mai important eveniment științific anual organizat de Societatea Română de Cardiologie, al 61-lea Congres Național, se apropie cu pași repezi. În această perioadă, încă supusă unor schimbări neașteptate cauzate de evoluția ondulantă a pandemiei COVID-19, flexibilitatea și adaptabilitatea trebuie să definească și activitatea de educație medicală.

Sperăm că ne vom reîntâlni cu dumneavoastră față în față la Sinaia, orașul tradițional al manifestării noastre, în perioada 21-24 septembrie 2022. Lectorilor cardiologi consacrați pe plan național li se vor alătura lectori de renume internațional, actuali sau foști președinți ai Societății Europene de Cardiologie, lideri ai altor importante societăți internaționale, coordonatori ai ghidurilor europene ce vor fi lansate în acest an, specialiști de renume în domeniile în care activează. Mai mult, parteneriatul devenit tradițional cu Societățile Naționale din alte specialități medicale, ne oferă oportunitatea interacțiunii cu experți recunoscuți în domeniile respective, aducând un plus de valoare manifestării.

Sperăm că veți regăsi cu plăcere în program sesiuni deja tradiționale: propuneri cu specificul fiecărui Grup de Lucru al SRC sub forma de conferințe și cazuri clinice comentate, sesiunea comună cu ESC, cu EACVI, cu Academia Română, Conferințele omagiale, Sesiunea tânărului investigator, Imaging corner, Cel mai interesant caz clinic, Rapid fire abstract, alături de sesiuni dedicate imagisticii cardiovasculare (tema centrală a congresului) sau unui anumit subiect ales la sugestia dumneavoastră.

Cu speranța că fiecare participant înscris ni se va alătura fizic la Sinaia, contribuind astfel la reușita Congresului Național de Cardiologie, vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare! 

Prof. Dr. Bogdan A. Popescu, Președinte SRC
Prof. Dr. Elisabeta Bădilă, Secretar SRC


Pentru mai multe detalii privind evenimentul click aici.

Organizator: https://www.congrescardiologie.ro/