Al XV-lea Congres Național de Citometrie, 2022

Afisari: 338

Perioada: 15 – 17 iunie 2022

Dragi prieteni, Stimați colegi,

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la cel de-al XV-lea Congres Național de Citometrie din România, care va avea loc într-un format hibrid, în perioada 15 – 17 iunie 2022.

Evenimentul hibrid ne permite ca participanții care doresc să fie prezenți fizic, în limita locurilor disponibile, să fie prezenți în București, la Facultatea de Biologie a Universității din București, iar ceilalți au posibilitatea de a urmări evenimentul live, pe o platformă digitală. Astfel, punem la dispozitia dumneavoastra 60 de locuri cu prezență fizică.

Programul congresului va include sesiuni interactive în care vom dezbate probleme de actualitate în citometria românescă. Vom afla de asemenea ultimele noutăți din domeniu, abordând diagnosticul și evaluarea bolii minime reziduale în leucemii acute, limfoproliferari, mielom multiplu, imunologie, microbiologie.

După cum v-am obișnuit în anii anteriori, continuăm tradiția de a organiza cursurile pre-congres din cadrul Școlii de Citometrie în flux. Acestea o sa aibă loc în limita locurilor disponibile. Atfel că o să aibă prioritate participanții înscriși deja cu prezență fizică la eveniment.

Mai multe detalli referitoare la locurile disponibile, cursurile din acest an și taxele de participare urmează să fie publicate pe site-ul evenimentului.

Cu deosebit respect,
Prof. Dr. Horia Bumbea
Președintele Asociației de Citometrie din România

Congresul va fi creditat de către CMR și OBBCSSR. Numărul de credite oferite urmează să fie anunțat.

Pentru inregistrare click AICI.

PROevents & Conference
Contact:
Laura POPA – 0040 755 123 411
laura.popa@pproevents.com

Organizator: https://citometrie.medical-congresses.ro/congres-2022/