Al XVI-lea Congres al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România 2019

Afisari: 637

Stimați colegi,
Am onoarea și privilegiul să vă invit la cel de-al XVI-lea Congres al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România, o importantă manifestare științifică ce va avea loc în perioada 18-20 aprilie 2019 la World Trade Center, București.
Al XVI-lea Congres al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România - ACPR, organizat sub egida Academiei Române de Științe Medicale și a Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, este o inițiativă comună a Asociației Chirurgilor Plastici din România, în colaborare cu partenerul său științific, Clubul de Excelență în Chirurgia Estetică.
Având ca temă generală Chirurgia plastică a secolului XXI, Congresul reflectă îndeaproape binecunoscutul motto al Sfântului Francisc de Assisi: Cel care lucrează cu mâinile este un muncitor. Cel care lucrează cu mâinile și mintea este un meseriaș. Cel care lucrează cu mâinile, cu mintea și inima este un artist.
Programul științific reunește specialiști din țară și din străinătate și urmărește să ofere, prin intermediul a numeroase conferințe, prezentări de caz și discuții interactive, o analiză cuprinzătoare a celor mai actuale subiecte din domeniile chirurgiei plastice, estetice și microchirurgiei reconstructive, dermatologiei și terapiei intensive.
Misiunea noastră este de a promova învățământul, astfel că și anul acesta sprijinim tinerii practicieni care deschid căile unei noi generații de speakeri naționali în domeniu. Chirurgii plasticieni rezidenți care au acumulat experiență, consolidându-și tehnicile sub îndrumarea practică a seniorilor din branșă, vor susține prezentări interesante, fiind încurajați continuu să își actualizeze abilitățile profesionale.
Invitații, participanții și partenerii vor împărți același mediu prietenos, având ca scop un beneficiu real pentru toți, subiecte profesionale, atractive și momente plăcute prin care plănuim să întărim spiritul de echipă al acestei adunări.
Aș fi onorat să vă am alături la ediția 2019 a Congresului ACPR și vă invit să vă aduceți contribuția dumneavoastră științifică la programul evenimentului.
Vă aștept cu drag!

Acad. Prof. Dr. Dan Mircea Enescu
Președinte Congres ACPR 2019
Președinte în Exercițiu Asociația Chirurgilor Plasticieni din România - A.C.P.R.
Vice-Președinte Academia de Științe Medicale
Vice-Președinte Comisia de Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă
Profesor Universitar Catedra Chirurgie Plastică - Microchirurgie Reconstructivă
Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", București

Perioada: 18 - 20 aprilie 2019
Locatie: World Trade Center, București
Temă: Actualități în domeniul demențelor

  • Chirurgia Plastică Reconstructivă
  • Chirurgia Estetică (a feței, sânului, trunchiului și a membrelor)
  • Chirurgia reconstructivă a Sânilor
  • Arsuri / Arsuri la copii
  • Microchirurgia Reconstructivă
  • Kinetoterapie
  • ATI
  • Varia

Președinte Conferință: Acad. Prof. Dr. Dan Mircea Enescu
Organizator: Asociația Chirurgilor Plasticieni din România
Sub egida:
- Academiei de Științe Medicale din România
- Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București
Partener Științific: Clubul de Excelența în Chirurgie Estetică
Site eveniment: www.acprcongres.ro
Management eveniment: Ralcom Exhibitions, www.ralcom.ro

Organizator: https://ralcom.eventsair.com/acpr-2019/