Al XX-lea Congres Naţional de Medicină Internă 2020

Afisari: 374

Stimati colegi,

Am plăcerea să vă anunţ că cel de-al XX-lea Congres Naţional de Medicină Internă se va ţine la Călimăneşti-Căciulata, între 2-5 aprilie 2020. Evenimentul va fi precedat de un curs pre-congres în data de 2 aprilie.
Deadline-ul pentru primirea lucrarilor este 20 ianuarie 2020. Orice depunere ulterioara, cu regret, nu va putea fi onorata.
Lucrarile se depun numai in format electronic pe site-ul Congresului, www.srmi.ro/cnmi2020. Atragem atentia ca orice alta forma de trimitere NU poate si NU va fi luata in considerare.
Pentru comunicarile orale (lucrari originale, prezentari de cazuri, lucrari ale tinerilor internisti) odata cu titlul se trimite si rezumatul lucrarii. Lucrarile fara rezumat nu pot fi evaluate si, deci nici incluse in program.
Propunerile de conferinte, mese rotunde, simpozioane se trimit numai ca titlu si rugam ca fiecare din cei ce propun sa ofere minimum doua titluri pentru a putea selecta si ca sa evitam suprapunerile de tematica. Aceste reguli se adreseaza si manifestarilor organizate de firmele interesate, care sunt insistent rugate sa le respecte.
Sperăm să realizăm şi în acest an un Congres în care veţi afla noutăţi ştiinţifice, soluţii ale rezolvării unor cazuri dificile, dar şi răspunsuri la unele întrebări privind activitatea dumneavoastră curentă.
Aşteptam participarea dumneavoastră activă la lucrările Congresului Naţional de Medicină Internă din 2020!

Prof. Dr. Ion Bruckner
Presedinte, Societatea Romana de Medicina Interna.


Locatie: COMPLEX CALIMANESTI CACIULATA
Perioada: 2-5 aprilie 2020
Program eveniment – click AICI
Pentru inscriere click AICI


Management organizatoric:
ELLA CONGRESS & EVENTSAdresa: C-tin Noica, nr.134, Interfon 1, sector 6, Bucuresti
Tel.: 021 3156511
office@ella.ro
www.ellacongress.ro

Organizator: http://www.srmi.ro/cnmi2020/index