Al XXIII-lea Simpozion Național de PsihoNeuroEndocrinologie - Online

Afisari: 602

Stimați colegi,

Venim în atenția dumneavoastră cu un scurt mesaj de informare, în contextul recentei comunicări transmise de Ministerul de Interne și Direcția de Sănătate Publică. 
Susținând măsurile preventive și încurajând ca recomandările de siguranță să fie insușite de noi toți pentru protecția noastră și a celor din jurul nostru, s-a luat decizia ca Simpozionului Național de PsihoNeuroEndocrinologie să fie organizat între 5-7 Noiembrie 2020, într-un mediu EXCLUSIV ONLINE!

Menționăm că toate înregistrările efectuate pentru perioada din martie rămân valabile pentru toamnă. Având în vedere că taxele de participare sunt reduse pentru ediția online, diferența de taxa va fi păstrată sub formă de credit, care poate fi folosit pentru înregistrarea la următoarea ediție a manifestării, dar și pentru înregistrarea altor colegi.

Temele simpozionului sunt:
– Neuroendocrinologia stresului,
– Managementul modern al pacientului neuroendocrin: abordare multidisciplinară.

Vă întâmpinăm cu aceeași ospitalitate și căldură și avem convingerea că specialiștii de excepție pe care i-am invitat și de această dată, vor satisface așteptările dumeavoastră, chiar și în mediul virtual.

Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem,

Președinte RPNES,
Prof. Dr. Corin Badiu

Pentru inregistrare click AICI.
Organizator: https://rpnes2020.medical-congresses.ro/