CIVIS Summer School: Single-cell approaches and omics 2022

Afisari: 208

Perioada: 11 - 16 iulie 2022

În numele doamnei Conf. Luminița Măruțescu vicepreședinte al Asociației de Citometrie din România, a domnului Prof. Horia Bumbea președintele Asociației cît și a Universității din București avem deosebita plăcere să vă invităm în perioada 11 - 16 iulie 2022, la cea de - A Doua Ediție a Școlii de Vară CIVIS “Single-cell approaches and omics” intitulată “Exploring the emerging role of the host microbiome in tumour heterogeneity”. Școala de vară CIVIS se adresează masteranzilor și doctoranzilor CIVIS. Evenimentul, va găzdui (un numar limitat la fața locului) de 40 de studenți cu experiență în microbiologie, oncologie și imunologie, dar este deschis întregii comunități academice (din țară și din străinătate) datorită formatului hibrid.

Evenimentul este o manifestare aparte, organizată sub egita CIVIS - o Universitate Civică Europeană, formată prin alianța mai multor instituții europene de învățământ superior, care dispun de programe de cercetare avansată. Comunitatea CIVIS este formată din peste 384.000 studenți și 55.000 de angajați, dintre care 30.000 sunt cadre didactice și cercetători.

În acest context, avem plăcerea de a vă invita să sustineți aceasta manifestare pentru a contribui la dezvoltarea specialiștiilor din domeniul biologiei moderne a cancerului și imunologiei.
Asigurându-vă de disponibiliattea noastră, vă atașăm o scurtă prezentare referitoare la pachetele de anul acesta, cu mențiunea că rămânem flexibili la sugestiile dumneavoastră

Vă rămân cu drag la dispoziție pentru orice fel de informații suplimentare.

În speranța unei colaborări reușite și de această dată, aștept cu interes răspunsul vostru.

Cu deosebit respect,
Laura Popa | Organizator Logistic

PROEVENTS & CONFERENCES
Head office: Bucharest , 31 Soldat Gheorghe Matac Street
Branch office: Cluj Napoca, 34-36 Somesului, Office no 7
Mobile: +40 755 123 411
E-mail: laura.popa@pproevents.com
Web: www.medical-congresses.ro

  

Organizator: https://civis.eu/ro/civis-courses/summer-school-single-cell-approaches-and-omics