CORELAȚII - Webinar Farma Practic, dedicat personalului din farmaciile din Banat și Oltenia, dar nu numai

Afisari: 368

Perioada: 20 - 21 noiembrie 2020

Eveniment Online

Facem corelații între teorie și practică, între activitatea farmacistului și asistentului de farmacie și cea a cadrelor medicale din spitale, ambulatorii, cabinete și găsim împreună soluții atât pentru optimizarea comunicării, cât și pentru facilitarea interacțiunilor.

De la testele rapide și opinia farmacistului despre ce înseamnă prevenția, până la recapitularea unor noțiuni de semiologie care să permită (împreună cu anamneza farmaceutică) o îngrijire mai bună a pacientului, de la patologia uro-ginecologică frecventă până la împărțirea răspunderii între medic și farmacist, până la riscurile administrării neadecvate a mediamentelor, trecând prin informații esențiale despre igiena dentară și patologii cu manifestări inițiale din sfera dermatologiei, toate subiectele se regăsesc în programul evenimentului.


Ne vor fi alături:

Prof. univ. dr. farm. Dumitru LUPULIASA,

Prof. univ. dr. Claudia Crina TOMA,

Prof. univ. dr. Paul MITRUT,

Farm. Iulia SAVULESCU,

Farm. Iulia SEMENESCU,

Farm. Rodica ALUAȘ,

Dr. Cătălina PANAITESCU,

Conf. univ. dr. Olivia TIMNEA,

Asist. univ. dr. Răzvan BARDAN,

Dr. Silvia ARJOCA,

Asist. med. Cristina MUȘINA,

Farm. Marius Călin CHERECHEȘ,

Farm. Paul ANDREIANU,  lista fiind deschisă!


Pentru detalii eveniment și înscrieri vă rugăm să accesați: www.farmapractic.ro // https://farmapractic.ro/inscriere/.


Până vineri, 13 noiembrie 2020, puteți beneficia de taxa redusă de participare de 50 lei - https://farmapractic.ro/taxe-webinar-farma-practic-02-03-octombrie/.


Plata taxei de participare se face în contul Houston NPA (Cont RON: RO94 BACX 0000 0003 3054 6010 deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Alba Iulia București, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. – CUI RO 25249091, J40/3074/09.03.2009).

După efectuarea plății, pentru a vă putea înscrie la webinar, vă rugăm să trimiteți o copie după OP (cu mentiunea Farma Practic + luna evenimentului) la adresa de e-mail alexandru.cujba@houston.ro (0757.318.187)  sau la nr. de fax 021.317.0943.
Webinar-ul este creditat cu 16 puncte EFC
.Pentru a fi la curent cu toate evenimentele marca Houston, va invităm să ne urmăriți și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/HoustonNPAofficial/.


 


Organizator: https://farmapractic.ro/