Conferinta Nationala Multidisciplinara MedDEX IASI

Afisari: 1482

Perioada: 10-11 FEBRUARIE 2017

Program: Ziua  I : 13:00 – 18:00

Ziua II : 09:00 – 13:00

Locația: Hotel Unirea (Piata Unirii nr.5, Iasi)

Organizator: Med Solutions

Med Solutions Group vă invită la Iasi, pentru a doua ediție din 2017 a Conferințelor Interdisciplinare MedDEX, ce se va desfasura in perioada 10-11 februarie 2017, la Hotel Unirea Iasi.

Tema principala a conferintelor MedDEX 2017 este „Managementul si preventia bolilor in secolul XXI – Necesitatea unei abordari multidisciplinare”

Conferința face parte din seria evenimentelor MedDEX organizate în marile centre universitare din România și reprezintă un mijloc de comunicare și schimb de experiență între medicii de familie, medicii specialiști, autorități marcante din domeniul sănătații, cât și farmaciști și asistenți medicali.Presedintele si coordonatorul comitetului stiintific este Prof. Acad. Dr. Ostin Mungiu.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru medici, puncte EFC pentru farmaciști și puncte EMC pentru asistenții de farmacie și asistenții medicali.

Medicii și farmaciștii vor beneficia suplimentar, în urma participării la conferință, de un curs online, creditat cu 18 puncte EMC / EFC.

Buton de acces gratuit pentru medici si buton de ”Taxă participare FARMACIȘTI și ASISTENȚI 30 RON  -  Taxa se achită exclusiv la eveniment”

*Pentru a primi punctajul este necesar să participați activ PE ÎNTREG PARCURSUL CONFERINȚEI.

**Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați site-ul: http://www.medsolutionsgroup.ro/meddex-iasi-februarie-2017/

Organizator: http://www.medsolutionsgroup.ro/meddex-iasi-februarie-2017/