Conferința Națională de Pediatrie, Ediția 2020

Afisari: 449

Vă invităm la Conferința Națională de Pediatrie, Ediția 2020, ce va avea loc în perioada 8-11 aprilie, la București.

Tema principală a Conferinței este ”Ghiduri și Protocoale în Pediatrie”.

Programul științific va cuprinde următoarele secțiuni: conferințe, mese rotunde, simpozioane, comunicări orale și poster.
Conferințele vor aborda teme de larg interes pentru practica pediatrică precum și aspecte de actualitate din aria patologiei copilului și vor fi susținute de personalități de prestigiu din domeniul pediatriei.

Pe parcursul Conferinței Naționale de Pediatrie 2020, lideri de opinie vor susține conferințe despre probleme de actualitate din domeniul pediatrie și vor fi organizate mese rotunde. Reprezentanți ai industriei farmaceutice vor prezenta actualități din domeniul medicamentului. Se vor organiza sesiuni de comunicări orale și poster.
SECȚIUNI CONFERINȚĂ:

ALERGOLOGIE, IMUNOLOGIE
BOLI INFECŢIOASE ȘI HIV
CARDIOLOGIE PEDIATRICĂ
CERCETARE ÎN PEDIATRIE
ENDOCRINOLOGIE ȘI DIABET
GASTROENTEROLOGIE ȘI NUTRIȚIE
GENETICĂ MEDICALĂ
HEMATOLOGIE ȘI ONCOLOGIE
MEDICINĂ RESPIRATORIE
NEFROLOGIE
NEUROLOGIE ȘI PSIHIATRIE
REUMATOLOGIE
URGENȚE PEDIATRICE MAJORE
VARIA
COMUNICĂRI ORALE

“Actuala ediție a Protocoalelor de Diagnostic și Tratament în Pediatrie, elaborată sub egida Societății Române de Pediatrie, conține toți algoritmii necesari, pentru acordarea diagnosticului corect și a asistenței medicale de calitate tuturor pacienților (de la nou-născuți la adolescenți).

Protocoalele cuprinse în carte sunt adresate medicilor pediatri și medicilor de familie care îngrijesc copii, conțin informații utile, sintetice și practice, uşor de accesat, pentru tratamentul majorității bolilor caracteristice patologiei pediatrice, cu care se confruntă, în practica de zi cu zi, specialiştii.

Lansarea noului volum va avea loc în cadrul Conferinţei Naţionale de Pediatrie Ediţia 2020 din 8-11 aprilie, mai multe informaţii găsiţi pe platforma evenimentului: https://cnped.ro/2020/.

Cooronator Proiect: Prof. Dr. Doina Plesca – Președinte SRPed (foto atasat)”

Pentru inscriere click AICI.

Secretariat Organizatoric
Telefon: 0742.155.500 / L-V 9.00-18.00
Mail: info@cnped.ro

Organizator: https://cnped.ro/2020/