Conferinţa „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga” – Medicul de familie – practician şi manager

Afisari: 533

Perioada: 8-10 decembrie 2022, ONLINE

Dragi colegi,

Asociaţia Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB) şi Patronatul Medicilor de Familie București-Ilfov (PMFB), mereu alături unii de ceilalți, așa cum v-au obișnuit, au deosebita plăcere să vă invite la Conferinţa „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga” – Medicul de familie – practician şi manager, care se va desfăşura în perioada 8-10 decembrie 2022, ONLINE.

Ca în fiecare an, evenimentul îşi propune să aducă în prim-plan teme ştiinţifice interesante, adaptate momentului dar şi specialităţii noastre, alături de subiecte patronale de actualitate, prezentate într-un mod cât mai atractiv, care sperăm să vă stârnească interesul.

Vor fi prezentări specifice nouă, practicienilor din medicina de familie, la fel de interesante precum v-am obişnuit, cu sesiuni interactive, cazuri clinice şi invitaţi de calibru. Totodată, ne vom strădui să fim vocea tuturor colegilor aflați la început de drum, dar şi liantul celor care rămân în această profesie nobilă.

Vă aşteptăm cu bucurie lângă noi, să participați la ultima ediție online!
Dr. Sandra Alexiu - Președinte AMFB
Dr. Gheorghe Alexandrescu - Președinte PMFB


Vă invităm să vă înscrieți la conferinţă!
Manifestarea este în curs de creditare la CMR și OAMGMAMR - Filiala Municipiului București.
Cea de a XI-a ediție a conferinței se va desfășura ONLINE pe www.mfpm.ro

Înregistrarea participanților:
•    Manifestarea se adresează exclusiv profesioniștilor din domeniul medical;
•    Pentru participarea la eveniment este necesară înregistrarea dumneavoastră prin intermediul formularului de înscriere și prin plata taxei de participare;
•    Lipsa completării formularului nu vă garantează înscrierea la conferință!
•    Vă rugăm să completați corect datele care vă sunt solicitate prin formularul de înscriere, mai ales adresa de e-mail. Prin intermediul adresei de e-mail veți primi accesul la transmisia online a conferinței.

Taxe participare:
•    Medici de familie membri AMF București-Ilfov* și/sau PMF București-Ilfov*: 50 RON
•    Nemembri în Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov și Patronatul Medicilor de Familie București-Ilfov: 80 RON
•    Asistenți medicali: 50 RON
•    Studenții au acces gratuit la lucrările Conferinței! (fără a primi diplomă)!

Taxa de participare include TVA.
*cu cotizația plătită la zi (pentru a dobândi calitatea de membru AMF-București clic aici; pentru a dobândi calitatea de membru PMF-București clic aici)

Înscrierea se face online selectând una din cele trei variante disponibile:

  • ÎNSCRIERE MEDICI click AICI
  • ÎNSCRIERE ASISTENȚI MEDICALI click AICI
  • ÎNSCRIERE STUDENȚI click AICI

După completarea formularului de înscriere vă rugăm să achitați taxa de participare (în cazul în care nu ați reușit finalizarea înscrierii, vă rugăm să folosiți formularul de contact aici ). Lipsa completării formularului nu vă garantează înscrierea la conferință!

Este foarte important să completați CUIM-ul dumneavoastră în câmpul dedicat. Colegiul Medicilor din România nu mai acceptă înscrierile fără acest CUIM. Lipsa CUIM-ului poate duce la invalidarea diplomei de participare.

Taxa de participare se poate achita după cum urmează:
•    Online cu cardul bancar (după completarea formularului de înscriere) – până cel târziu pe 5 decembrie 2022;
•    Prin transfer bancar în contul AMFB cu mențiunea “Pentru Conferința AMFB 2022”, cont IBAN: RO75 BTRL 0410 1205 U252 41XX, deschis la Banca Transilvania, Divizia pentru medici, cod fiscal: RO 16047700 – până cel târziu pe 5 decembrie 2022.

Plata taxei de participare include:
•    Programul Conferinței „Zilele Medicale  Dr.  Mircia  Iorga” – Medicul  de familie -practician și manager în format electronic;
•    Acces la transmisia online a evenimentului;
•    Acces la spațiul expozițional virtual;
•    Certificatul de participare pe care sunt menționate orele de educație medicală continuă (EMC) cu care a fost creditat evenimentul, conform adresei emise de către Colegiul Medicilor din România (CMR) și de căre Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România – Filiala Municipiului București (OAMGMAMR – București).

Vă așteptăm la Conferinţa „Zilele Medicale Dr. Mircia Iorga”
Medicul de Familie - Practician şi Manager!

REVENIM CU INFORMAȚII!  

Contactați-ne la office@amf-b.ro

Organizator: www.mfpm.ro