Conferințele Naționale ale Secțiunilor Societății Române de Pneumologie 2019

Afisari: 247

A VIII-a Conferință Națională de Somnologie si Ventilație Non-Invazivă

A IV-a Conferință Națională de Cancer Pulmonar

A X-a Conferință Naţională de Bronhologie

A VIII-a Conferinţă de Tabacologie

A III-a Conferință de Boli Pulmonare Rare

Stimați colegi,

Asistăm în acest an la o premieră pentru pneumologia românească – Conferința Secțiunilor Naționale ale Societății Române de Pneumologie. Ani de zile Secțiunile și Grupurile de lucru ale SRP au organizat propriile conferințe. Au existat conferințe ce au avut “casă plină ” și altele cu arii de interes de nișă. Toate aceste manifestări s-au ținut cu mare regularitate. Dorim să mulțumim tuturor celor implicați ani la rând în organizarea acestora.

Dar timpul trece și câştigăm experiență. Înţelegem „cum e mai bine”. Majoritatea dintre noi au optat spre comasarea acestor manifestări ale secțiunilor într-o manifestare unică, o manifestare de talia unui Congres Național. Pe viitor, această manifestare care reunește Conferințele Secțiunilor Societății Române de Pneumologie se va desfășura în anul fără Congres Național.

Posibilitatea de a asista anual la abordul unor subiecte de interes din arii multiple ale patologiei respiratorii, economisirea timpului alocat pentru actualizări majore, anuale, ale progreselor în aceste domenii, condensate în 3 zile de conferințe, sunt tot atâtea avantaje.

Totodată, efortul sponsorilor în acest context va fi mult mai bine utilizat, dorind încă odată să le mulțumim și  pe această cale. Efervescența organizării programelor a 5 conferințe în paralel este în sine un tur de forță uriaș. Sperăm că implicarea amplă a tuturor celor din comitetele științifice și de organizare, a președinților conferințelor, să fie răsplătită din plin de participarea numeroasă a Dumneavoastră, a tuturor pneumologilor din România, precum și a medicilor cu specialități conexe.

Stimați colegi, în esență asistăm la o premieră inedită a activității Societății Române de Pneumologie. Felul în care se va desfășura prima ediție a Conferințelor Secțiunilor Societății Române de Pneumologie va contribui la definirea viitoarelor strategii ale asociației noastre profesionale.

Vă așteptăm cu drag la prima ediție a Conferințelor Secțiunilor Societății Române de Pneumologie!

Perioada: 13 -15 noiembrie 2019

Locatie: Hotel Crowne Plaza Bucuresti

Pentru a vizualiza programul evenimentului, click AICI.

Managementul organizatoric

www.mediamed.ro

Organizator: https://conferinte-srp.ro/