Congresul International de Medicina Anti-Aging 2019

Afisari: 1126

Stimati Colegi,

Medicina Estetica si Medicina Antiaging sunt termeni care au in comun dorinta din totdeauna a oamenilor de a arata mai bine, de a intarzia imbatrinirea si de a trai mai mult si mai sanatos, concomitent cu speranta de a gasi acele cai si mijloace prin care sa ne putem imbolnavi cat mai rar si sa ne putem insanatosi cat mai repede si prin utilizarea de mijloace cat mai eficiente si mai fiziologice.

Daca, in esenta, estetica medicala nu este nimic altceva decat incercarea de “ a pacali ochiul” pentru a recepta o imagine mai spectaculoasa, mai aspectuoasa, mai tanara si/sau mai frumoasa,  antiaging-ul reprezinta incercarea de a aborda holistic organismul,luand in consideratie toate organele, tesuturile si functiile interconectate in scopul de a reduceviteza de imbatranire si a spori randamentul lor metabolic, functional si de crestere a sperantei de viata. Este necesara abordarea fiecarui organ separat dar si tutoror organelor impreuna deoarece, in ultima instanta, speranta de viata a unui organism viu este egala cu speranta de viata a celui mai putin performant organ din corp si asupra acelui organ trebie sa ne concentram eforturile.

Medicina esteteica a fost permanent cu un pas inainte in alegerile pacientilor nostrii deoarece rezultatele tehnicilor de estetica medicala “ se vad imediat “ sau la putin timp dupa efectuarea procedurii. Pentru medicina Antiaging este nevoie de imbinarea a numerosi factori: cunoasterea foarte amanuntita a fiziologiei fiecarei celule, tesut si organ; este nevoie de explorari complexe si de o pregatire de tip enciclopedica practicianului antiaging; este nevoie de laboratoare performante care sa asigure explorari de mare finite si complexitate; este nevoie de terapii lungi, costisitoare si al caror efect se poate constata doar in decursul anilor, atunci cand, la un moment dat, beneficiarul va constata ca arata mai tanar, este mai agil, mai sanatos cu mai multe performante sociale, afective si financiaresi cu mai multa pofta de viata decat colegii sai de generatie.

Congresul din anul 2019, al Asociatiei Romane de Medicina Anti Aging va reprezenta un moment marcant pentru evolutia acestei specialitati in Romania. Specialistii de renume international, invitati la congres,vo raduce in fata dumneavoastra cele mai noi tehnici, metode, aparate si abordari in domeniul Esteticii medicale si Anti Aging-ului, oferindu-va posibilitatea de a fi la curent cu toate noutatile, tendintele si reusitele din domeniu. Participand la a congresul AMAA din 2019 va veti instrui intr-un domeniu de maxima noutate si veti dobandi informatii, abilitati si expertiza pentru a creste nivelul performantelor dumneavoastra si sporirii beneficiilor pentru pacientii dumneavoastra si pentru clinicile si/sau cabinetele in care lucrati.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi la congresul AMMA 2019, asigurandu-va ca fiecare va gasi aici ceea ce si-a dorit si la cel mai inalt nivel profesional in domeniul Esteticii Medicale si al AntiAging-ului.

Al dumneavoastra, Prof.dr. IOAN NEDELCU

Presedinte Congres Medical Anti-Aging, Presedinte Comitet Stiintific al Congresului Medical Anti-Aging, Vicepresedinte AMAA

Va puteti inscrie la Congres accesand link-ul https://www.congresantiaging.ro/inregistrare/

Locatie: Hotel RAMADA Bucharest Parc

Perioada: 10-12 mai 2019

Pentru orice alte detalii ne puteti contacta la tel: 0730.565.430


Organizator: https://www.congresantiaging.ro/inregistrare/