Congresul Național al Studenților Farmaciști din România 2019 ediția a XVII-a

Afisari: 1079

Perioada: 10-14 aprilie 2019

Locatie: Grand Hotel Napoca

Congresul Național al Studenților Farmaciști din România reprezintă cea mai importantă manifestare educațională și științifică a studenților farmaciști din toate centrele universitare românești: Cluj-Napoca, București, Iași, Craiova, Târgu-Mureș, Oradea, Timișoara și Sibiu.

După 4 ani de la ediția CNSF 2015, eveniment marcat tot în Cluj-Napoca, revenim cu forțe proaspete și dorință de a scrie o nouă filă în istorie, capitol intitulat de această dată Congresul Național al Studenților Farmaciști din România 2019 ediția a XVII-a. Evenimentul realizat de Organizația Studenților Farmaciști Cluj-Napoca cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” va fi încadrat în perioada 10-14 aprilie 2019 în acest frumos oraș situat în inima Ardealului.

Comitetul Congresului împreună cu voluntarii, muncesc încă din anul 2018 pentru a pune bazele și a clădi un eveniment care să preteze standardelor impuse anterior.

Pentru a acoperi în totalitate toate subiectele abordate în cadrul temei alese pentru #CNSFR2019 care momentan rămâne un mister, vor fi implicate cadre didactice ale Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și profesioniști în domeniul farmaceutic și nu numai. Implicarea marilor companii farmaceutice este vitală atât pentru cunoașterea industriei medicamentului cât și pentru a aduce informații din domeniul cercetării și elaborării substanțelor medicamentoase.

În concluzie, ceea ce vrem să evidențiem prin organizarea acestui congres este importanța profesiei de farmacist și seriozitatea cu care ne vom construi cariera de specialist în domeniul sănătății.

Mai multe detatlii click AICI.Organizator: http://cnsfr2019.osfcluj.ro/