Congresul Național de Fizioterapie 2023

Afisari: 493

Bun venit la cea de-a VI-a Ediție a Congresului Național de Fizioterapie! Suntem încântați să vă invităm alături de noi la CRAFT, Timișoara, în perioada 06 – 08 Octombrie, pentru un eveniment științific excepțional.

Fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente din comunitatea fizioterapeutilor, acest congres va aduce, într-un mediu inovator și stimulant din punct de vedere științific, lectori de top și profesioniști din domeniul sănătății, gata să împărtățească din experiența lor.

Evenimentul se va desfățura în format hybrid. Programul manifestării va cuprinde prezentări orale care vor pune accent atât pe practica medicală și îngrijirea pacienților cât și pe ateliere interactive și demonstrații, care vă vor perimite să vă perfecționați abilitățile și să obțineți informații pe care le puteți pune în aplicare în practica dumneavoastră profesională.

În plus față de programul științific, CNFizio 2023 este o bună oportunitate pentru networking și stabilirea de colaborări cu colegii și liderii din domeniu.

Ne angajăm să oferim un mediu incluziv și divers care încurajează dialogul și schimbul de cunoștințe pentru a ne asigura că vă veți bucura de o experiență știițifică memorabilă.

Vă așteptăm cu drag!

LUCIAN GALOȘI, Președintele Colegiului Fizioterapeuților Timiș-Arad


Organizator: https://cnfizio2023.medical-congresses.ro/